World of Tanks: Vodnik. "Skoda T-50" in njegova uporaba

"Skoda T-50" kompleks usoda. Ta model je bil večkrat spremenjen, in na koncu oblikovalci skoraj popolnoma spremenila izvirne ideje. V igri "World of tank" novih cistern z "češki" serija pojavila v zadnjem času, vendar je uspelo osvojiti srca mnogih igralcev.

stolp

Igralec ima dve možnosti kot da črpa orožje tank Skoda T-50. Prvi izmed njih - uporaba fotografije kupolo. Zakaj ne bi to spremenilo? Dejstvo, da je leta 1949 stolp najboljšo rezervacijo na straneh in krmi. Medtem ko je leta 1950 vzorec veliko bolje zaščiteni pred čelnimi napadi. Oba stolpi dober izbor orodij, ki vam omogoča, da igrajo 95% vlogo v bitkah tank.


 • so na voljo za vas pištole prvi dve možnosti. A20 - osnovno orožje vašega rezervoarja. To je najnižji kazalniki izsekavanje oklep, ampak osnovna izguba ne zaostaja za drugimi možnostmi. Poleg tega je 05 ima visoko stopnjo požara na minuto. Guns R11 - zlata sredina. Poveča bronebiynist pa padajo stopnjo.
 • Po nastavitvi stolp leta 1950, boste imeli dostop do top-end pištole - AK1. To je v vseh pogledih boljša od svojih predhodnikov, vendar obstajajo velike razlike. AK1 - orožje z bobnom. Tako je v kratkem času lahko dajo veliko škodo, vendar morate zelo dolgo polnjenje.
 • primer

  Tank "Skoda T-50" je povprečen oklep za vaše ravni celo za srednji razred. Torej sijaj dvoboj sam ne bo sijalo. Vendar pa taStroj je idealen za bočne napade. Na srečo, hitrost omogoča. Z vrhunskim motorjem lahko rezervoar s 1000 konjskimi močmi razvije hitrost do 50 kilometrov na uro. To je primerno tako za razsvetljenje kot za hitro manevriranje v obrambi.


  Tekalni mehanizem je prav tako prijeten. Če je hitrost vrtenja je le 38 stopinj, nato pa v posodobljeni različici - 42. Ne toliko, ampak bo omogočilo učinkovito boj z drugimi srednje tanki. Radijska postaja ne zahteva nobenih izboljšav. V osnovnem sklopu daje do 730 metrov komunikacije. V napredni različici bo obseg 850 metrov.

  Posadka

  Naslednja, ki bi morala upoštevati vodnik ("Skoda T-50"), je število ljudi v vozilu. Posadka rezervoarja je sestavljena iz standardne štiri osebe. Imeti morajo veščine "boj proti bratstvu" in "popravilo". Kljub nizkemu oklepu ima rezervoar dobro varnostno rezervo, kar pomeni, da boste pogosto morali popraviti poškodovane predmete prav v bitki. Od ostalih paprik boste potrebovali naslednje:
 • Poveljnik nujno potrebuje "šesti čut" in "poslušanje radia". Sposobnosti so namenjene odkrivanju sovražnika in preživetju.
 • Strelec mora nujno preučiti "gladko obračanje stolpa" in "gašenje požara". Vendar ne pozabite, da je druga spretnost izračunana kot povprečje, zato bo bonus znašal le 25%.
 • Za voznika mehanika je pomembna "gladka smer". Dodatno znanje je, da vzamete "Off-Road King".
 • Polnilec potrebuje tudi "Brezkontaktne bojne glave" in "Obupno".
 • Oprema

  "novi rezervoarji"Zelo dobro. Skoraj vse panoge polna dovolj uravnotežene stroji. Obstaja samo en učinkovit sklop opreme, ki jih je treba uporabiti za igralca za "Skoda T-50." Kot Porabljene predmeti morali namestiti velikih sklopov, komplet prve pomoči, komplet za popravilo in gasilni aparat. To bo zagotovilo pasivni bonuse za obrambo svojega, poškodb osebja in škode na opremi. Preživite bitko pa niso nujno strošek nakup enkratni ni predrago.
  Nadaljnje Hyde ("Škoda, T-50"), je treba razumeti tako, da bo izbira dodatne opreme, odvisno od vašega stila igre in opraviti vloge. V vsakem primeru pa lahko varno namestiti "Izboljšana prezračevanje" za povečanje uspešnosti rezervoarja. Prav tako morajo "vertikalni stabilizator polaganje" in "Izboljšane diski smernice." "Dosylatelya" popolnoma neuporabna zaradi orodij boben kolofona. Povečajte hitrost polniti, čeprav pomembne, vendar je glavna škoda bo še s treh zaporednih posnetkov uporablja. Ker streliva je zelo preprosta. AP lupine lahko premagamo zaščito 248 mm nasprotnika. To je dovolj bitk do enake ravni tekmecev. Bomba je do 420 škode na mrežo, pa lahko premaga le 50 mm. Kumulativni izstrelki prodrejo do 310 mm. Zato je smiselno, da se stalež oklep 60% in 15% uvajanje drugih vrst projektilov. Večja učinkovitost na njihov račun še vedno ne more izvleči.

  taktika

  Zadnja stvar, ki jo je treba upoštevatinaš vodič, - "Škoda T-50" in njegova naloga na taktičnem zemljevidu. Najprej in predvsem morate biti pripravljeni na težave s črpanjem. Izkušnje bodo zahtevale veliko, toda zaradi slabih odpadnih pištol se bodo počasi zaposlovale. Prav tako obstaja težava pri nameščanju zgornje pištole - najprej boste potrebovali vse spremembe podvozja, kar je tudi veliko izkušenj.
  Naš vodnik ("Skoda T-50") zaradi šibkega rezervoarja oklepa priporoča izogibanje čelnim trkom s sovražnikom. Kljub visoki škodi ima avto šibko rezervacijo, kar pomeni, da se bo prvi moral povzpeti na nekoga drugega. Svetlost vam ne bo dala nizke prehodnosti, tako da bo naloga tega poskrbela za drugega igralca.

  Sorodne publikacije