Kako postaviti "bandike", da me slišiš in enega

Če pridete do te strani, se boste najverjetneje odločili, da boste sami posneli videoposnetek iz računalniškega monitorja in ne samo, da ga boste zapisali, ampak ga boste zapisali z glasovnim prekrivanjem. Vendar pa mnogi morda ne vedo, kako nastaviti program, tako da posname glas iz mikrofona. V tem članku, vsi tisti ljudje, ki vprašajo: "Kako prilagoditi" Bandics ", da me slišim?" Bo odgovor na vprašanje. Kljub temu, da je ta nastavitev preprosta in traja kar nekaj časa, veliko uporabnikov postavi slepo ulico, vendar se ne bo črkovalo in začelo.


Vklopite mikrofon za snemanje glasu.

Torej, če vprašate: "Kako prilagoditi" Bandics ", da me sliši?", Sedaj boste izvedeli odgovor. Rešitev problema je trivialna, toda mnogi lahko preprosto zanemarijo to malo stvar. Najprej se prijavite v nastavitve programa. To storite tako, da na začetnem zaslonu programa poiščete kartico Video. Tukaj poiščite gumb "Nastavitev", toda ker sta dva, izberite tisto, ki se nahaja v polju "Snemanje". Takoj, ko kliknete na gumb, imate odprto okno. V njej potrebujemo zavihek "Zvok". Najprej označite polje poleg možnosti »Snemanje zvoka«. Ampak to ni dovolj za ljudi, vpraša vprašanje: "Kako postaviti" Bandics ", da me slišim?", Torej, smo še naprej.
Poglejte malo nižje, kjer je napisana "Dodatna naprava". To polje ima spustni seznam, ga odprete. V njem tinajti svoje ime mikrofona, če ne poznate imena, lahko pogledate preko upravljalnika naprav ali računate iz paketa.


Nato kliknite gumb V redu. No, to je vse, zdaj dobite odgovor na vprašanje: "Kako naj postavim razbojnike, da me slišijo?"

Nastavite sistemski zvočni zapis

Toda, če ne veste, kako nastaviti Bandite, tako da ga lahko slišite, ne mudi, da zapustite okno »Nastavitev zapisa«, ker je ta nastavitev v njem. Torej, zdaj ste že označili "Snemanje zvoka" in izbrali mikrofon za snemanje. Za snemanje prijateljevega glasu morate iz spustnega seznama v polju "Osnovna naprava" izbrati ime zvočnikov. Če ne veste, kako se imenujejo, lahko pustite standardno napravo Win7 Sound (WASAPI).

Izboljšamo kakovost snemalnega zvoka

Če po vseh nastavitvah niste zadovoljni s kakovostjo posnetka, potem ne oklevajte, da se razbremeni, to težavo je zelo enostavno popraviti.
Na kartici »Videi« v stolpcu »Oblika« kliknite gumb »Nastavitve«. Tu nastavite največje vrednosti bitne hitrosti in frekvence. Seveda bodo te nastavitve izboljšale kakovost posnetih zvokov, vendar lahko bistveno zmanjšajo zmogljivost računalnika, zato se zanašajo na njihove značilnosti.

Sorodne publikacije