Kako odstraniti Get-Styles: Možnosti akcije

Aplikacija Get-Styles, izdelana v Rusiji, ima tudi svoj registriran spletni vir, vendar je precej krhek v operacijski sistem, ki temelji na virusih in je bolj podoben uradni programski opremi. In vprašanje, kako odstraniti program Get-Styles, mnogi uporabniki, ki so nameščeni, odkrito postavijo slepo ulico (na žalost ta aplikacija včasih ne želi oditi iz kakršnega koli razloga). Vendar pa lahko ponudite več možnosti, izvajanje katerih vam bo omogočilo, da se popolnoma in popolnoma znebite tega apleta. Najprej pa bomo razumeli, kaj je v resnici ta program.


Kaj pa Get-Styles?

Dejstvo je, za viruse lahko ta programska oprema je relativno konvencionalna, saj je aplikacija sama uradni razvoj, namenjen spreminjanju oblikovanja teme na straneh uporabnikov socialne mreže VKontakte na podlagi obstoječega niza vdelanih predlog.
Tukaj je samo vprašanje, kako odstraniti Get-Styles, v večini primerov uporabnike le zato, ker včasih ta applet prodre in je spontano nameščen v računalniški sistem. Načeloma se uporaba programa ne more zavrniti, temveč le sprememba ali brisanje predloge za oblikovanje osebne strani. Če pa aplikacija postane preveč vsiljiva, jo bo morala v celoti znebiti.

Kako odstraniti Get-Styles?

Za začetek recimo nekaj besed za vse uporabnike, ki ne želijo odstraniti tega programčka, ampak ga preprosto želite spremeniti ali izbrisati.temo. To lahko storite prek nastavitev strani, tako da izberete splošne možnosti odseka in spremenite regionalne nastavitve. Tukaj bi morali v parametrih jezika preprosto spremeniti "predrevolucionarni" ali "sovjetski" v "ruski". Uporabite lahko tudi nameščeno ploščo v brskalniku, ki izbere razdelek za te, trenutna tema pa se spremeni v standard. Če sprememba ne deluje prvič, morate postopek ponoviti. Če želite popolnoma odstraniti temo v nastavitvah računa, uporabite ustrezno vrstico v meniju na levi.


Kako popolnoma odstraniti Get-Styles: standardne akcije

Kljub temu, da odstranjevanje tem, program sam iz računalnika ne gre nikamor, kaj šele razširitve v brskalnikih. Pri odstranjevanju orodij Get-Styles lahko najprej uporabite standardno orodje za odstranjevanje iz nadzorne plošče.
Na seznamu morate najti samo komponento in kliknite gumb za odstranitev (ali uporabite meni PCM z izbiro vrstice za brisanje). Po zaključku teh korakov je priporočljivo nastaviti iskanje v registru in v Raziskovalcu pod imenom programa, da bi našli preostale elemente programa in jih izbrisali. Šele po opravljenem celotnem nizu teh dejanj za popolno zaupanje bi morali izvesti celoten ponovni zagon računalniškega sistema.

Odklepanje in brisanje datotek

V tem primeru samo standardna metoda v razdelku programov in komponent ni vedno izbrisana. V nekaterih primerih je lahko zaščiten pred odstranitvijo. Kako odstraniti Get-Styles? V takih razmerah bi bilo treba najprejpoiščite glavno mapo programa (običajno se nahaja v mapi Programske datoteke) in jo odklenite z možnostjo Odkleni, potem pa lahko izbrišete želeno aplikacijo. Toda to morda ne bo delovalo. Nato boste po odklepanju morali premakniti imenik na drugo mesto, izklopiti internetno povezavo in šele nato uporabiti standardno ali ročno odstranitev. Pri ročnem odstranjevanju dodatnih, je obvezno čiščenje ključev sistemskega registra.
Vendar pa, kot kaže praksa, da ne bi sodelovali pri odklepanju programskih datotek in ne po iskanju ostankov po brisanju, je najbolje, da uporabite Uninstaller iObit (ali njegov ekvivalent Revo Uninstaller). Ti programi so v prvi vrsti zanimivi, saj ne samo, da ostanejo v sistemu za smeti po standardnem odstranjevanju, temveč ne zahtevajo nobenih dodatnih privilegijev, privilegijev ali odklepanja datotek in imenikov brez dostopa, tudi če odstranite vgrajene komponente sistema Windows. Uporabite jih zelo preprosto. Kako odstraniti Get-Styles z njihovo pomočjo? Absolutno osnovno: zaženite aplikacijo, označite želeno komponento, jo izbrišite, zaženite dodatno močno optično branje, nato se znebite vseh ostankov in ob koncu postopka preobremenite sistem.

Najbolj radikalna metoda je, če ni pomagala

Če nobeno od zgoraj omenjenih ne pomaga ničesar (kar je malo verjetno), uporabite standardno obnovitev sistema na kontrolno točko, ko se na računalniku pojavi program Get-Styles. yuter
Če to ne deluje (kar je tudi malo verjetno), se poskusite znebiti vsiljivega programa, ki uporablja Ultra V nekaterih primerih, kot kažejo izjave uporabnikov na internetu, takšne metode pomagajo. To ni vedno res, toda priložnost, kot pravijo, je.

Sorodne publikacije