Hipp quantumhash.net: ocene mainer

Po podatkih, objavljenih na spletu v prvih dneh novembra 2017, se je začelo običajno hype, ki je omogočilo, da so bitcoini v oblaku. Za prijavo na projekt je rudarju obljubljeno 125 darilnih gigachees. Projekt se je začel 29. oktobra lani.

Oglaševalska kampanja quantumhash.net: ocene mainer

V promocijskem besedilu, objavljenem skozi vsebino članov affiliate programa, je jasno, da je investiranje neobvezna točka sodelovanja z obravnavanim projektom. Meinerju, ki ne želi vlagati v pred kratkim odprto hype, je bilo ponujeno, da zasluži darilo gigachees. Tukaj je, kaj informacije, ki so ušli v omrežje dobesedno dan po odprtju strani za zaslužek bitcoins, da vlagajo v projekt, ni potrebno, vendar je res.Toda umakniti zasluženi krip denar lahko le denar, ki je odprl depozit.


Novica, da je projekt "izšel" in spletna stran ni več naložena, je omrežje letelo 20. novembra 2017. V zgodovini projekta je najbolj izkušen maineur uspel narediti v povprečju približno 12 zaključkov.

Projektni marketing

V skladu s tržnim načrtom naj bi vezane vloge vsakodnevno vlagale od 10 do 14 odstotkov. Plačila na quantumhash.net so opravili neposredno uporabniki denarnice. Reflektorjem je bilo obljubljenih 10% vseh zneskov, ki so bili deponirani na spletnem mestu s svojimi napotitvami.

Kako naj pošteno plača hype?

Napredni uporabniki upoštevajoda je treba najprej izbrati ustrezno hype, pri čemer je treba paziti na ustreznost geografskega naslova registracijskega zavezanca, ponudnika gostitelja in ip-naslova računalnika, na katerem je bil projekt ustvarjen.


Zadeva bo tudi ugotovitev pravega stanja v hipijah. Te informacije lahko dobite na primer na tematskih forumih. Drugič, treba je posvetiti pozornost naslednjim značilnostim:
 • kaj organizatorji projekta vodijo s plačilom obresti na depozit;
 • kolikšen je znesek stroškov: najbolj varni so haipy, dnevno ne več kot 2 odstotka;
 • Kakšne so značilnosti ohranjanja dobičkonosne politike in izvrševanja plačil (izkušeni denarji imajo raje projekte, ki samodejno plačujejo obresti na depozite, to je takoj, ko je vlagatelj pridobil znesek, ki ga je treba odbiti).
 • Vrste spletnih mest za naložbe

  V zvezi z obrestnimi merami se lahko vsi trenutni projekti razdelijo na naložbene platforme in finančne piramide.
  Napredni uporabniki svetujejo uporabnikom, ki želijo vlagati v pravo hype, pozorni na platforme, nudijo vlagateljem najmanj 10 odstotkov zneska depozita. Samo lastniki tega hayp, po mnenju strokovnjakov, vedo, kako razpolagati z denarjem nekoga drugega za obogatitev in poravnavo z vlagatelji. Finančna piramida hipijev se razlikuje po tem, da se lastnik prvega ne ukvarja z naložbami in uporablja denarne vlagatelje. "Življenjski način" finančnih piramidlahko traja od enega meseca do enega leta. Vendar pa so redki primeri, ko je piramida obstajala več kot dve leti.
  Izkušeni vlagatelji pravijo: močnejša je oglaševalska kampanja, pred "rojstvom" naslednje piramide, krajše obdobje njenega obstoja. Na samem začetku lastnik piramide kolikor je mogoče sledi svoji spletni platformi, spremlja pogostost in velikost infuzij, in ko se število vlagateljev, ki želijo vlagati v njegov "projekt", bistveno zmanjša, preprosto zapre spletno stran. Za to vrsto piramid, verjetno, je pripadal tudi projekt quantumhash.net (ocene, ki vsebujejo besedo "prevara" so še vedno v javni domeni). Kljub dejstvu, da so finančne piramide v mnogih državah prepovedane z zakonom, nekateri podjetniki menijo, da je mogoče in potrebno vlagati v dolgoročne projekte.
  Kratek opis dolgoročne finančne piramide:
 • tovrstna oglaševalska kampanja je nevsiljiva in se postopoma razvija;
 • Takšna območja živijo na račun večstopenjskih napotitvenih struktur, ki jih stalno napajajo nove smeri;
 • nove injekcije so shranjene na depozitnih računih in jih ni mogoče vrniti do izteka roka pologa.
 • Pregledi udeležencev affiliate programa

  Kot je razvidno iz ocen quantumhash.net o vsebini "partnerjev" članov, je projekt na začetku svoje dejavnosti v celoti izpolnil tržni načrt, objavljen v mreži. Sklicujoč se na celovitost vrnjenih sredstev, lahko predpostavimo, da vsaj v prvemTrije dnevi dela na lokaciji, kjer so se pojavili problemi s plačili, niso bili upoštevani. Lahko rečemo tudi, da se je projekt postavil kot mesto za pridobivanje bitcoinov. Če verjamemo, da so informacije, ki so jih objavili partnerji, zbrani mimi, ki živijo v različnih delih sveta: hindujci, Rusi, Brazilci, Poljaki, Španci
  Za tiste, ki želijo umakniti sredstva iz projekta, je bila minimalna pristojbina 25 tisoč satoshi zaključek kriptovalyut bi se lahko izvajal vsak dan.

  Zanimive podrobnosti

  Ko se je spletno mesto pojavilo na spletu, so organizatorji projekta poročali: - Vlagatelji, ki se registrirajo na tem spletnem mestu, lahko prispevajo k bitkoinam; - quantumhash.net - projekt namenjen rudarstvu v oblaku; - Glavna pisarna projekta se nahaja v prestolnici Velike Britanije; - naložbe se vrnejo na prvi poziv, vendar le ob koncu desetih dni; - Podatkovni centri projekta se nahajajo v Ameriki, na Islandiji in na Kitajskem. Treba je opozoriti, da kljub odlični "genealogiji" razpravljali hyipa, uporabniki, vključeni v ugled mesta, ki se imenuje quantumhash.net internetni projekt, ki ni verodostojen. Podatki, ki jih spletna stran pošteno in brez odlašanja plača preko spleta se širi drugi dan po uvedbi quantumhash.net. Povratne informacije iz Mjanmara niso želele razkriti svojih resničnih imen in oglaševati projekta kot "pošteno plačajo", so še vedno na voljo.

  Sorodne publikacije