Logitech F310 Gamepad: Kako konfigurirati računalnik?

Računalniki podpirajo povezavo različnih naprav. Na primer, več let igralci uporabljajo tako imenovane gamepads. Te naprave so namenjene za udobno igro na predponi ali računalniku. Danes je na vaši pozornosti igralna konzola Logitech F310. Kaj predstavlja? Kako vzpostaviti povezavo? Kateri operacijski sistemi so združljivi s to napravo? Odgovori na vsa ta vprašanja bodo navedeni spodaj. Dejansko nastavitve in povezave ne bodo vzeli veliko časa.

Opis

Kaj je Logitech F310? Ta naprava je igralna konzola za osebni računalnik. Naprava je bila izdana leta 2011. Zato ga lahko imenujemo nekoliko zastarele.
Igralna konzola Logitech F310 nima vibracij in brezžične povezave. Kljub temu naprava vsebuje elemente za udobno upravljanje igre. Zasnova naprave zagotavlja odličen zajem. Igro Logitech F310 je priročen v rokah. Toda kako ga povezati?

Sistemske zahteve

Ni skrivnost, da imajo moderne igralne palice sistemske zahteve. Naprava, ki jo proučujemo, ni izjema. Zato se na nekaterih osebnih računalnikih ne bo mogel povezati.


Za današnjo igro Logitech F310 mora uporabnik imeti operacijski sistem Windows Vista. Tudi naprava je združljiva z "Vidnovs 7" in "Winds 8". Bo naprava z ducatom dela? Najverjetneje, da. Ni bistvenih omejitev in zahtev za krmilno palčko št. Zato lahko govorimo o prostem povezovanju naprave na večini sodobnih osebnih računalnikov.

Kaj morate povezati

Uporabnik je kupil igralno konzolo Logitech F310. Kako jo prilagodim v računalniku? To ni tako težko, kot se zdi. Še posebej glede na to, da je ta igralna palica zasnovana posebej za osebne računalnike.Vse, kar je potrebno za povezavo, je vključeno v dostavo naprave. Logitech F310 običajno zahteva:
 • krmilno palčko;
 • žica za priključitev;
 • Podaljšanje (ni potrebno);
 • gonilniki za napravo;
 • Internetna povezava.
 • Nič več ni treba storiti. Logitech F310 je vodilni gamepad, zato je za povezavo potrebno minimalno delovanje.

  Povezava

  Ko so pripravljeni vsi potrebni elementi, lahko odločno ukrepate. Kako namestiti igralno konzolo Logitech F310 na osebnem računalniku? Napravo priključite na naslednji način:
 • Izklopite računalnik. Da bi se izognili težavam pri povezavi in ​​napakam, je priporočljivo, da se povežete z onemogočenim računalnikom.
 • Namestite podaljšek na vodilno žico (če je potrebno).
 • Vstavite žico v režo USB.
 • Vključite računalnik in počakajte, da se operacijski sistem naloži.
 • Praviloma je povezava na tej stopnji končana. Nato morate prilagoditi napravo. Kako točno

  O konfiguraciji

  Kako konfigurirati Logitech F310 na osebnem računalniku? To je že bilo rečeno, da je bila ta naprava posebej zasnovana za računalnike. Zato se ne boste morali dolgo časa zmešati z nastavitvijo. Vsa dejanja so omejena na namestitev gonilnikov za prepoznavanje naprav. Ponavadi so ali inicializirani zaz uporabo namestitvenega diska ali prenesete s uradne Logitechove strani. Zadnja varianta razvoja dogodkov je najbolj razširjena.
  Če želite nastaviti Logitech F310, morate priključiti igralno konzolo na računalnik in vklopiti internet. Operacijski sistem bo sam našel in namestil potrebno programsko opremo. Potem bo krmilna palica popolnoma pripravljena za delo.

  O nastavitvi gumbov

  Zdaj je z računalnikom priključen predvajalnik Logitech F310. Uporabite ga lahko med igrami. Vse nastavitve gumbov bodo nastavljene na način "Privzeto". To ni vedno priročno. V takih primerih lahko znova konfigurirate kontrole igralnega zaslona. Obstaja več možnosti za razvoj dogodkov. Namreč:
 • preoblikovanje parametrov igre;
 • Konfigurirajte z emulatorjem (vrsta XPadder).
 • Najbolje je uporabiti prvo metodo. Nastavitve bo uporabnik v vsaki igri prilagodil po posameznih parametrih. Nobeno posebno znanje in spretnosti ne zahtevajo take odločitve. Dovolj, da uporabite ustrezno možnost igre.
  Konfiguriranje igralne konzole prek emulatorjev je proces, ki ni za vsakogar. V nekaterih primerih prikazane možnosti niso shranjene ali ne delujejo v eni ali drugi igri. Kljub temu pa lahko igralno konzolo Logitech F310 konfigurirate preko emulatorja. Če želite to narediti, morate namestiti ustrezen program, pojdite na "Nastavitve nadzora" možnost, nato pa izmenično kliknite na ukaz, ki se bo izvajal z gumbom, nato pa na poseben nadzor. Vse je precej enostavno in preprosto.

  Težave s konfiguracijo in povezavo

  Zdaj je jasno, kako se povezuje Logitech F310. Pravzaprav je vse veliko lažje, kot se zdi. Toda vse naprave za PC prej ali slej se soočajo z različnimi težavami in težavami. Igralne plošče niso izjema. Mnogi igralci se pritožujejo nad svojim delom. Ali računalnik ne vidi igralnega ploščka Logitech F310? Ta problem se pogosto pojavlja. Razlogi za to so lahko naslednji primeri:
 • brez povezave z internetom;
 • zastareli vozniki;
 • nezdružljivost z operacijskim sistemom;
 • poškodbe žic ali konektorjev;
 • napaka krmilne palice;
 • virusi na računalniku;
 • okvare in okvare pri delu z emulatorjem.

 • Če Logitech F310 ni prikazan na vašem računalniku, morate ukrepati. Namreč:
 • Preverite pravilno povezavo z računalnikom. Priporočljivo je zagotoviti celovitost žic in priključkov.
 • Znova namestite gonilnike v računalnik. Najnovejšo programsko opremo za igralno konzolo lahko prenesete s spletnega mesta Logitech.
 • Znova priključite internet in krmilno palčko.
 • Preverite, ali so v računalniku računalniški virusi in vohunska programska oprema. Po potrebi zdravite in odstranite zlonamerno programsko opremo. Po tem priporočamo, da znova namestite gonilnike.
 • ​​
 • Zagotovite združljivost igralne konzole s programsko opremo. Igralna konzola Logitech F310 Gamepad združuje z Windows brez težav. Drugi operacijski sistemi ne delujejo najbolje z krmilno palčko.
 • V nekaterih primerih lahko igralno konzolo pripišemo popravilu. Možno je, daNapaka v napravi On bo popravil, ali pa bo priporočil, da kupi novo napravo.

  Mnenja

  Kaj kupci pravijo o napravi, ki jo proučujemo? Kateri Logitech F310 Game Center prejme povratne informacije?
  Na splošno so igralci zadovoljni s kupljeno igralno palico. Deluje brez težav, je poceni, je mogoče najti napravo v trgovini brez težav. Vendar ne pozabite, da je ta gamepad - vodilni. Logitech F310 je pogosto prikazan kot igralna palica za igralce, kar ni zelo priročno za uporabo, če ima žico. Poleg tega mnoge pomanjkljivosti poudarjajo pomanjkanje vibracij v napravi. Povratne informacije igralca prav tako kažejo na slabo izolacijo povezovalne žice igralnega pulta. Zato je igralna palica pogosto poškodovala kabel. Rezultat tega je, da je računalnik prenehal prepoznavati Logitech F310. Od najpomembnejših slabosti naprave razlikujejo šibke vzmeti na analognih gumbih. Ta pojav včasih ovira igranje. Ni kritično, vendar je vredno, da te pomanjkljivosti vzamete na vašo pozornost. Še posebej tisti, ki nameravajo aktivno uporabljati gamepad.

  Povzetek

  Zdaj je jasno, kaj je v resnici Logitech F310. Ta igralna palica je naprava, ki je na voljo skoraj vsakomur. Igralci ga uporabljajo zelo aktivno. Omogočeno je lažje povezovanje, kot se zdi. Običajno se nastavitev in povezovanje zmanjša na nastavitev krmilne palice na USB vtičnico. Pri vseh drugih manipulacijah, ki jih operacijski sistem opravlja v povezavi z internetom. Če se to ne zgodi, morate ročno namestiti programsko opremo iz Logitech F310.Ta pripomoček je zastarel. Ne more se priključiti brez žic. Vendar to ni razlog za zavrnitev uporabe Logitech F310.
  Če se je igralec odločil kupiti to napravo, morate upoštevati visoko občutljivost naprave na poškodbe. Žice morajo biti priključene previdno, ne pritiskajte in ne pritisnite. Potem ne bo nobenih težav z Logitechom F310. Ali bi moral biti pozoren na študijski gamepad? Da. To je cenovno dostopna igralna palica, ki je idealna za čiste igralce. Če želite kupiti vodilni gamepad, lahko pazite na Logitech F310.

  Sorodne publikacije