Zgodovina, igranje, prehod "Darxaids 3"

Darksidersi - zelo priljubljena serija slasherjev. V njem mora igralec delovati v imenu Riders of the Apocalypse - Wars, Deaths, Lutti (glede na ┼ítevilo izdanih in objavljenih za trenutek iger). Game komunikacije ka┼żejo, da bo ─Źetrti del, v katerem bo zadnji Rider-Brother deluje, vendar razvijalci ┼íe niso potrdili in niso ovrgli te teorije. Napoved tretjega dela je pritegnila pozornost na igro, veliko pa jih zanima prehod "Darxaids 3".

Zgodovina sveta

Dogodki vseh treh znanih delov se razvijajo vzporedno. V prvem delu, ki je iz┼íel leta 2010, mora igralec prevzeti vlogo kolesarja z imenom War, prvi od ┼ítirih se je pojavil na Zemlji. Voznik se popolnoma ujema s svojim imenom in se prilagodi skoraj vsem: silam nebes, silam pekla, zaobljenemu odboru (kolesarji in opazovalci ravnote┼żja). Ob koncu igre je pomemben trenutek - na vpra┼íanje: "Ali boste samo vodili vojno?" - junak odgovori: "Ne, ne enega" - prikazuje, kako se pribli┼żujejo trije meteorji, ki bodo obvestili o prihodu drugih kolesarjev Apokalipse. Naslednja igra je iz┼íla leta 2012 in pripovedovala o starej┼íem bratu vojne - Death Riderju. Medtem ko vojna ─Źaka na odlo─Źitev grobega sveta (trenutek iz zapleta prvega dela), se smrt odlo─Źi, da bo pomagala svojemu bratu in obnovila Zemljo. Igralec ni najlep┼ía skrivnost jezdeca, iskanje resnice in na─Źin za o┼żivitev ─Źlove┼ítva.


Po objavi tretjega dela skupnosti, ki je dolgo mislila, kdo bo.Na levi sta dva jaha─Źa: Rage in Brother. Kmalu je postalo znano, da bo igralec nadzoroval sile - edino ┼żensko med kolesarji.

Igranje in mimo

Trenutno igra ┼íe ni iz┼íla, vendar pa ┼że obstajajo informacije o zapletu igre in njenega igranja, kot tudi predigranje "Darxaids 3". Prehod 1 del igre bo vklju─Źeval vo┼żnjo voznika po post-apokalipti─Źnem svetu, bitke z navadnimi sovra┼żniki in ┼íefi. V bitki Rage izvaja bi─Ź in kremplje, vendar se v mo─Źi, spretnosti in vzdr┼żljivosti ne razlikuje od bratov.
Do sedaj je bilo o njej zelo malo znanega, ker je bila v prvem in drugem delu omenjena le kot blisk, kot v grafi─Źnih kratkih zgodbah. Znano je le, da je prezirljiva za manifestacije ┼íibkosti in izjemno ostrega v bitki. Pri Darksidersjih se 3 dogodki pojavljata vzporedno z dvema drugim delom. Ro─Źnik po ukazu grobega sveta se ukvarja z uni─Źenjem sedmih smrtnih grehov. Ve─Ź o prehodu "Darxaiders 3", na ┼żalost, ┼íe ni ni─Ź za povedati: ─Źeprav so razvijalci obljubili, da bo igra iz┼íla leta 2018, ┼íe vedno ni znano, niti to─Źen datum njegovega pojavljanja na policah igralnih platform.

Sorodne publikacije