Audi A6 allroad quattro: komplet, specifikacije in povratne informacije lastnika

Elegantno terensko vozilo, znano kot Audi A6 Allroad Quattro, je bilo izdano v treh generacijah. Proizvodnja se nadaljuje vse do danes. Novi avtomobili so zelo priljubljeni, ljudje pa jih privlačijo z večjo prepustnostjo, dostojno stopnjo udobja in impresivnimi tehničnimi lastnostmi. Vendar je treba o prednostih tega avtomobila govoriti podrobneje.

Kaj je pod pokrovom?

Novi modeli Audi A6 Allroad Quattro so na voljo v dveh modifikacijah. Prvi je model TFSI 3.0. Kot lahko uganete, je pod pokrovom 3-litrski 333-močan motor V6 pod nadzorom 7-stopenjskega "avtomata". Ta enota omogoča avtomobilu, da pospeši do 100 km /hv 58 sekundah. Meja je 250 km /h. Treba je omeniti, da je motor ekonomičen. Na 100 kilometrov urbanega mesta porabi 101 l bencina. Pri vožnji po poti gre okoli 67 litrov.


Šibkejša različica je model z dizelskim motorjem V6 s turbopuhalom s 245 KM. Ta enota je tudi pod nadzorom 7-stopenjskega avtomatskega menjalnika. Je manj dinamična. Do sto se pospeši v 66 sekundah. Najvišja je 236 km /h. Vendar pa je ta enota bolj ekonomična. B mestni način za 100 kilometrov porabi le 74 litrov DT. Na cesti gre samo 56 litrov.

Tehnične značilnosti

Treba jih je tudi navesti. Audi A6 Allroad Quattro ima izjemno zmogljivost. Modeli Bce so opremljeni s stalnim prenosom s štirikolesnim pogonom, pnevmatskim vzmetenjem, imajo pomemben lumen in povečana krila.


Potrditev je lahkoregulirati Spreminja se od 135 do 185 milimetrov. Pomembno je omeniti, da imajo vsa kolesa prezračevalne disk zavore. Zavorne zavore sodobnih modelov so opremljene z električnim pogonom. Vendar pa to ni vse, kar lahko rečemo o specifikacijah Audi A6 Allroad Quattro. Posebno pozornost si zasluži železniški krmilni mehanizem, ki ga dopolnjuje ojačevalnik, katerega značilnost je spremenljivo prestavno razmerje. V bazi so tudi sistemi ASR, ESP, BAS, EBD in ABS.

Opremljen

Audi A6 Allroad Quattro je na voljo v treh kompletih. In preden se premaknete na prenos dodatnih možnosti, je vredno povedati o osnovni strojni opremi, ki je na voljo v vsaki osnovni različici. Posledično so zračne blazine, ISOFIX pritrditev za otroške naslanjače, CZ c DC, sistem stabilnosti tečaja, senzor za nadzor uporabe varnostnih pasov in pomočnik za preprečevanje nepooblaščenega premikanja. V osnovno opremo so vključeni tudi 18-palčni diski iz aluminija, rezervno kolo, ksenonski bifunkcionalni žarometi z visokotlačnimi čistilniki, ogrevana izolacijska okna in električno nastavljiva vzvratna ogledala (ena asferična, drugačna konveksna), parktronska in plastična zaščita na spodnjem delu motornega prostora.


Najbogatejši v Audiju A6 Allroad Quattro je opremljen s salonom. V notranjosti so sedeži z mehanskimi nastavitvami, ogrevanje, ledvena in stranska podpora, Allroad prekrivni deli, večnamenski športni volan, travmatični volanski drog z nastavitvami, individualna klimatska naprava, pokrov prtljažnika z OU, paket za kadilce,Informacijski sistem z enobarvnim zaslonom, Bluetooth vmesnikom, zvočnim sistemom Audi in številnimi drugimi funkcijami. Na splošno, kot lahko vidite, je Audi A6 Allroad Quattro tudi v osnovnem kompletu opremljen z vsem, kar je samo za udobje potrebno.

Dodatne možnosti

3a Predlaga se dodatna pristojbina potencialnemu kupcu za celoten seznam opreme. Audi A6 Allroad Quattro je impresiven, prav tako je pomembna tudi oprema. B je lahko opremljen z zadnjimi varnostnimi blazinami, nadzorom mrtve točke, vodenjem voznega pasu in preprečevanjem trčenja, prilagodljivim križarjenjem in 20-palčnimi aluminijastimi platišči. Na voljo je tudi pomočnik za parkiranje, možnost nočno gledanje, zatemnjeno steklo, LED optiko, luči za vožnjo, strešno okno in elektronsko ogledalo.
Poleg tega lahko s prezračevanjem namestite vzvratno kamero, programabilni predgrevalnik, Hi-Fi avdio sistem, navigator in športne sedeže. Najdražji paket je Audi Matrix. B vključuje LED luči in prilagodljiv sistem razsvetljave. Možno je tudi dopolniti model z merilnikom penetracije v salon v alarmni sistem, opremiti sedež s pomnilnikom in električno nastavitvijo ter dodati seznam listov orodja podrulevyh za prestavljanje.

Koristi avtomobila

Zdaj bi rad pozoren na to, kar je ostalo od avto Audi A6 Allroad Quattro lastnikov mnenj. Veliko ljudi, ki potujejo s tem avtomobilom, radi radi govori o njegovih koristih. Eden od zaslug motoristov menijo, prostorno škorenj. Lahkocelo reči, da je ogromen. V običajnem stanju lahko sprejme 455 litrov tovora. Če naredite zadnjo vrsto, se bo volumen povečal na 1590 litrov. In kabina je tako prostorna kot prtljažnik. Tako lahko v notranjosti udobno sprejmejo 4 potnike. Logično je MMI in zanesljiva elektronika še ena prednost Audi A6 Allroad Quattro. Mnenja to potrjujejo. Vendar pa je zelo dobro pnevmatsko vzmetenje. Ima šest načinov in vsi so različni. Standard je Comfort. Jahanje v tem načinu je značilno urbano. Kolo je impresivno z lahkoto, vzmetenje je nekakšna sramežljivost. Najbolj priljubljen navdušenec avtomobila je Dynamic. V tem načinu se odmik zmanjša na 145 centimetrov, volan je napolnjen s prijetno težo, in ko je hitrost nastavljena, se pojavi občutek, da bo avtomobil pripravljen za vzlet. Vendar pa je za takšno upravljanje, da model "Audi" in ga imajo radi.

Stroški

Nazadnje bi rad povedal nekaj besed o ceni tega avtomobila. Audi A6 je poceni avto. Novi model z motorjem s 333 konjskimi močmi in bogastvo opreme, ki je blizu maksimalne, bo stala več kot pet milijonov rubljev. Toda na splošno se cena začne pri 35 milijonih EUR. Res je, da veliko ljudi, ki želijo prihraniti, dobijo model s kilometrino. Dobijo praktično nov avto v odličnem stanju. Ampak prihranijo nekaj sto tisoč rubljev. To bo samo delo, ki ga je treba najti, saj je malo ljudi, ki se želijo ločiti od Audi A6 Allroad Quattro. Mnenja potrjujejo: to je odličen avto. In če osebasanje o praktičnem, funkcionalnem in trdnem univerzalnem, potem bo ta model najboljša možnost.

Sorodne publikacije