Pregled močnega ameriškega SUV GMC Yukon

Ta članek bo predstavil pregled resnično velikega avtomobila - GMC Yukon. Fotografija tega čednega je vidna v članku. Izvaja ga ameriško podjetje. SUV je opremljen s podvozjem okvirja. Zgodovina tega avtomobila se začne z džipi. Posodobljen model ima dve značilnosti: izboljšano podvozje okvirja in zelo velike dimenzije (5700 x 2045 x 1890 mm). V njej so oblikovalci združili vse stare tradicije. Presenetljivo je, da lahko razširjena modifikacija vleče več kot 35 ton. Poglejmo podrobnosti GMC Yukon.

Zunanjost

Celo pri tekočem pregledu lahko vidite, koliko dela je bilo opravljenega na telesu. Pri oblikovanju zunanjosti so delali izkušeni inženirji in oblikovalci. Treba je omeniti, da predhodnik, po mnenju voznikov, ni izgledal resno. V svojih povratnih informacijah pravijo, da je neumen videz s svetlim nasmehom nastal zaradi specifičnih linij pokrovov, kar je močno poškodovalo zasnovo SUV. V posodobljeni različici je popolnoma znebiti. Leta 2015 je bilo opravljenega veliko dela za spremembo oblike telesa. Zdaj GMC Yukon model izgleda super. Najpomembneje pa je, da se zasnova ujema z masivnostjo avtomobila. Pojavila se je velika rešetka hladilnika s kromirano mrežo. To ni nič manj impresivno kot logotip podjetja.


Na dnu odbijača je prikazana dodatna maska. Na straneh so žareče okrogle žarnice. Žarometi glavne lučijasno opredeljena na splošnem ozadju. Sestavljeni sta iz dveh okroglih segmentov, ki sta postavljeni navpično. Zahvaljujoč tej rešitvi se raztegnejo. Svingerji rahlo gredo na sprednje krilo. Posodobitve so se dotaknile tudi vrat. Bili so okraski. Ročaji so kromirani - odlično dopolnjujejo okenski okvir. Zaradi dejstva, da so vrata v notranjosti rahlo vlažna, se med gibanjem vetra ne slišijo. Zelo zanimivo zdaj izgleda kot kapuca. Na njej so bila majhna rebra, zaradi katerih je avtomobil videti agresiven in močan, ta občutek pa bi se moral pojaviti, ko pogledamo velik SUV.

V osnovni konfiguraciji je avto na voljo s kolesi s 18 palci. In v vrhunski Denali na GMC Yukon 20-palčni diski so nameščeni. Oddaljenost od ceste - 2032 mm Model je odličen za prevoz težkih tovorov, kot tudi za družinski avtomobil.

Salon

Notranjost tega modela bo zadela vsakega voznika. V bistvu se razlikuje od vseh avtomobilov, ki so na voljo na trgu. Proizvajalec je spremenil osvetlitev, osrednjo konzolo, armaturno ploščo, obdelavo. Sedeži so zelo udobni in usnjeno oblazinjenje. Za boljše prezračevanje so oblikovalci uporabili polnilo iz pene v več plasteh. On igra vlogo ogrevanja. Priključki na centralni konzoli so na voljo za povezovanje naprav prek kabla USB. Na voljo je tudi vtičnica. Izvirna plošča ima 8-palčni zaslon. Ima vgrajen radio in navigator.
Lastniki GMC Yukon trdijo, da so v kabiniveč kot dovolj. Res je zelo prostorna. Sedeži so opremljeni s stransko podporo, naslon za roke. Od prvega pogleda na notranjost lahko razumete, da je vse tukaj premišljeno in narejeno s poudarkom na udobju. Ločeno je treba poudariti velikost prtljažnega prostora. Njegov volumen je 1113 l. Poleg tega je treba omeniti, da z oblikovanjem zadnje kavč, se lahko poveča za 27 kubičnih metrov. Izolacija hrupa v kabini na visoki ravni. Proizvajalec je namestil steklo za odpravljanje hrupa, ki bo potnikom omogočil, da na ulici ne slišijo ničesar. Z besedo lahko rečemo, da je notranjost razkošna, praktična in elegantna.

GMC Yukon: značilnosti

Če pogledamo dimenzije tega avtomobila, lahko domnevamo, da so oblikovalci skrili zelo zmogljivo pogonsko enoto pod pokrovom. In to je povsem res. Motor v tem avtomobilu ima prostornino 62 l. Razvija moč 420 KM. Skupaj z avtomatskim menjalnikom Hydra-Matic. Ta oprema ustreza najnovejši različici. In v osnovnem setu 53-litrski motor. Navor je 518 Nm. Kapaciteta - 355 KM Pomembno je, da je vozilo opremljeno s posebnim programom, ki uravnava nemoteno delovanje. To pomeni, da vam omogoča, da samozavestno premikate avto pri visoki hitrosti. In to ni tako enostavno, glede na njegovo tri-tonsko težo. Edina stvar, ki jo je treba upoštevati, je, da se med hitri vožnjo volan rahlo upogiba, zato bo avtomobil lažje obdržati na danem tečaju. Toda pri nizkih obratih se zelo enostavno vrti. Tudi približnozanesljivost tega modela govori okvir šasije, ki je sestavljena iz skoraj 75% jekla. Zagotavlja odličen oprijem.

Upravljanje

Na prvi pogled na dimenzije GMC Yukon, je težko verjeti, da je zelo enostaven za upravljanje. Da bi dosegli udobje v tem merilu, so omogočili inovativni tehnični razvoj, ki so ga uporabljali oblikovalci podjetja. Kakšne spremembe so bile narejene? Da bi avtomobil lahko gladko vstopil v obrat, je bil opremljen s posebnimi kolesi z nižjo ravnjo pnevmatik. Zavore so Duralifejev sistem. Njegova prednost je, da se je zavorna pot znatno zmanjšala. In to pomeni, da je varnost v tem avtomobilu na visoki ravni. Številni vozniki so bili navdušeni nad električnim ojačevalnikom. To vam omogoča vrtenje avtomobila praktično v stalnem položaju. To posledično vpliva na ekonomičnost porabe goriva.

Varnost

Mnogi kupci so bili veseli, da oblikovalci skrbijo ne le za varnost voznika, ampak tudi za vse v osebnem vozilu. V ta namen izboljšane blazine in nameščen radarski sistem. Da bi preprečili sprednji in zadnji trk, avto uporabi zvočno opozorilo. Deluje tudi, če se je voznik samo odpeljal z glavnega pasu in je bila potencialna grožnja.

Posodobitev zbirke 2015

V posodobljeni zbirki se kupcu ponudi:
  • 8-palčni zaslon z izbiro tem.
  • Povečanje prtljažnega prostora zaradi sklopa zadnjih sedežev.
  • Zadnja opremaokna z električnimi dvigali za okna. Za nastavitev višine je na voljo več možnosti.
  • Povečanje prostora za noge potnikov.
  • GMC Yukon: pregledi

    Skoraj vsi vozniki so se strinjali, da so inženirji veliko časa posvetili razvoju posodobljene SUV verzije. Prvič, osupljivo zunanje oblikovanje. Oblikovanje se je zagotovo spremenilo na bolje. Zdaj avto izgleda ne samo grozno, ampak tudi elegantno. Tudi pozitivne povratne informacije so zaznamovale povečana zvočna izolacija. Veliko ljudi je všeč spremembam v kabini. Ti vključujejo usnjene obloge, svetlo osvetlitev in seveda udobno sedenje. Večina meni, da je tak avtomobil odličen za veliko družino. Z lahkoto je ne le z asfaltiranimi cestami, ampak tudi z umazanimi površinami.

    Sorodne publikacije