Vezava Isaaca: Goljufije, zgodba, igranje

Vezava Isaaca (prevedena kot Isaac's Sacrifice) je računalniška platforma, ki jo je leta 2011 razvil Edmund McMillan. Bistvo igre je v upravljanju 6-letnega otroka Isaaca. Znak potuje na različnih lokacijah: Klet, jame, poplavljene grobnice, dosežejo samo pekel. Na poti se srečuje s številnimi težavami in sovražniki, od katerih je glavna - lastna mati.

Igranje

Igra je razvita v žanru dvodimenzionalne RPG z najbolj zanimivimi elementi črpanja. Osnova igranja je bil klasičen koncept Roguelike - vse ravni so nastale po nesreči. Težko je reči, koliko jih je možno kombinirati med prehodom, njihovo število pa lahko doseže tudi več milijonov (če ne več). V Vezi Izaka so tri vrste materialov: bombe, ključi in kovanci. Igra močno spominja na "Legend of Zelda", saj je sistem črpanja in prehoda zelo podoben.


Pri prehodu lahko igralec pade na karte ali na tablice. Lahko imajo različne učinke, tako koristne kot negativne. O tem, kaj bo učinek dala tableto, neznano, dokler ga ne poje.

Zgodba

Zgodba o Izaku izvira iz ene svetopisemske prilike. Otrok živi z mamo v majhni hiši na hribu. Ukvarja se z vsem, v kar se ukvarjajo navadni otroci - igra z igračami, sprehodi s prijatelji. Smešno otroštvo se konča, ko ga bo njegova mati ubila.

Klepeti za vezavo Izaka

V igri je veliko priložnostiraznolikost igranja. Za to najpogosteje uporabite strani - posebne kode, zabeležene pred igro. V meniju za vnos goljufij lahko obiščete zaslon za izbiro znakov. V ta namen vnesite tipko TAB. Treba je omeniti, da pri uporabi teh kod igralec ne bo upošteval napredka. Najzanimivejši goljufije Vezava Isaaca je predstavljena v nadaljevanju:


  • BRVN SNKE - lik se postavi, ko se premika. Ta sprememba se morda zdi nesmiselna, toda ko uničite te kupe, bo Isaac prejel veliko pickupov in src.
  • ALM1 GHTY je absolutna vztrajnost. Odličen način, da pogledate vse možne ude. S takšnim napredkom se napredek ne bo upošteval. Edina stvar, ki lahko ubije znak, je postavka "Plan".
  • BLCK CNDL - Zagotavlja imuniteto vsem Isaacovim prekletstvom. Odličen način, da se znebite neprijetnih učinkov "Neznanega" in "Labirinta".
  • 1CES KATE - neskončen zdrs. Vsi znaki, ki se premikajo po tleh, začnejo zdrsati. Sprememba oteži igro, lahko pa preusmeri prehod.
  • CAM0 K1DD - znak postane neviden. Ne dela v kemijski modifikaciji, ki jo je zavezoval Isaac: Afterbirth.
  • Sorodne publikacije