Top 10 iger za šibke računalnike: seznam, sistemske zahteve, pregledi

Vsak izmed nas si ne more privoščiti igre na močnih osebnih računalnikih. Konec koncev, novi "železo" stane veliko. Poleg tega je večina igralcev ljubezen igrati v pisarni, in ne vsi delodajalci dal močne "stroji" tam. Na splošno, če želite vedeti o najboljših igrah na šibkih računalnikih, potem morate preučiti informacije, ki jih predstavi naš igralec.

10. mesto

razkriva naših 10 najboljših iger za šibke PC-je, veliko pustolovsko igro Ubisofta, imenovanega Valiant Hearts. V tej avanturi boste potovali med drugo svetovno vojno. Izvirnost Valiant Hearts je v tem, da morate takoj igrati štiri junake, od katerih sta dva sorodnika, ki se bori drug z drugim. Poleg tega dodaja čarovni pustolovski pes, ki postane glavna povezava med liki.

Valiant Hearts je igra, ki vam ne bo pustila dolgčas. Za prehod boste morali občasno zlomiti glavo, ker se podobne uganke komaj srečate v drugih pustolovskih igrah. Igra poteka celo na šibkejših osebnih računalnikih, saj je bila ustvarjena na osnovi podobnih stripov.

9. mesto

Ko govorimo o oceni "Top 10 iger za šibke računalnike", ne moremo pomagati, da bi omenili to osupljivo pustolovščino The Walking Dead: Season Two. Navsezadnje so njeni motivi ustvarili ne manj priljubljeno televizijsko serijo. V tej igri morate obiskati post-apokaliptični svet, v katerem vas na vsakem koraku čakajo krvoločni zombiji. Kljub temu, da je slika stripa, ne zmanjšuje njene vrednosti.Navsezadnje je tako zanimiva zgodba in presenetljivo karizmatični liki, da vas bo pustolovščina obdržala od začetka do konca. Igra pripoveduje o usodi mladega dekleta Clementine, ki se kaže v epicentru apokalipse z invazijo zombijev. In to dekle bo, kljub mladosti, moralo prevzeti vlogo takega vodje ter podpreti in združiti celotno skupino ljudi. In seveda boste morali preživeti nekaj zombi lupin. Na splošno ne bo dolgočasno.

8. mesto

Bad Day LA je odličen strelec tretje osebe z malo poizvedbami. V tej igri moraš delovati kot nekdanji tajni agent, Anthony Williams. Glede na zgodbo bo nekaj letal z jedrskimi odpadki padlo v mesto Los Angeles, kar bo privedlo do nesreč, požarov in drugih težav. Na splošno, v Bad Day LA, boste morali zapustiti mesto na kakršen koli način - to bo glavni cilj preživetja. Igra je precej stara, vendar še danes ni izgubila pomena. V tem primeru se avantura začne tudi na zelo šibkih strojih. Torej, če želite razvedriti večer za strelec, potem bodite pozorni na to "mojstrovino".

7. mesto

Igra Shank je zagotovo morala priti v našo oceno, kajti tukaj je vse za uspeh: odlična zgodba in smešen strip. Standardni 2D-slashers, nekaj, kar spominja na legendarni "Contour", ki je oboževal sesekanje na predponah, vas bo seznanil z rednim plačnikom imenovanim Shank. Ta junak mora narediti veliko in se naučiti veliko stvari, preden se lahko mašči za svojedekle Še ena prednost, ki je znana po igri Shank, je možnost korporativnega prehoda.

6. mesto

Warp - igra, ki vam bo omogočila, da postanete nevaren, a tako ljubek tujec z imenom Zero. Ta smešno lik padel v tace znanstvenikov, in tiste, seveda, začel, da dajo na njega neprijetne in boleče izkušnje. Našemu prijatelju ni bilo všeč in tujec se je odločil pobegniti. Pri tem mu moraš pomagati s fenomenalnimi zmožnostmi humanoida - to bo glavni namen arkadne igre Warp. Igra je precej zabavna in z dobro grafiko, kljub minimalnim poizvedbam. Druga značilnost avanture je sposobnost izbire taktike prehoda. To pomeni, da se lahko premikate v skrivnosti, poskušate se izogniti trkom ali urediti "krvavo kopel" za svoje nasprotnike.

5. mesto

Unreal Tournament 3 - strelec z dobro umetno inteligenco, ki je odgovoren za "pametnost nasprotnikov". Igra ima precej lepo grafiko, le da za prehod ni toliko močan avto. Standard za zagon je 2 gigabajta RAM-a, lahko pa igrate enega na enega. Navsezadnje ima Unreal Tournament 3 dobro optimizacijo in zmožnost zmanjšanja podrobnosti igre.

4. mesto

Za ljubitelje hitrih prog in dirkalnih avtomobilov je vredno pozornosti na FlatOut 2. Ta igra z minimalnimi sistemskimi zahtevami vam bo dala razburljiv občutek nore vožnje. Vse poti so precej zapletene in zavite, z velikim številom interaktivnih con in alternativnih poti. Strmi krogi in agresivni nasprotniki, ki ne bodo le motilivarno dosežete cilj, zaradi česar je ta igra ena od najboljših v žanru "dirke", kljub njenim precej šibkim poizvedbam. Poleg tega je velik vtis podan v podrobnostih trkov in nesreč. Pogosto se znajdete v snemanju akcijske igre, saj se škoda na avtomobilih odraža z impresivno stopnjo realizma.

3. mesto

"Stalker: Shadow of Chernobyl" ni mogel priti v naše top 10 iger za šibke PC-je. Ta igra je postala kultna in kljub dejstvu, da je minilo skoraj 10 let od njene izdaje, odkar se je pojavila marca 2007, ostaja ena izmed najljubših strelcev milijonov igralcev po vsem svetu. Seveda, "senci v Černobilu" ni mogoče imenovati kot že nesporno, saj za delovanje potrebuje vsaj 512 MB RAM-a in 128 MB grafične kartice. Toda v povprečju in minimalnih nastavitvah bo ta mojstrovina igre potegnila celo stari računalnik. Torej, če želite preživeti večer ali drugi na študiju anomalij in artefaktov, kot tudi pri streljanju različnih mutantov in razbojnikov, potem zaženite tega strelec. Ne boste obžalovali porabljenega časa.

2. mesto

Half Life 2 - legendarna mojstrovina, na kateri so se rodili najsodobnejši strelci. Ta igra je izšla leta 1998 in od takrat ni nobenega igralca, ki ne bi pričakoval, da se bo nadaljeval, saj so se zgodba in akcijske igre prvič odlično kombinirale. Zato ni presenetljivo, da je Half Life 2 osvojil več kot 50 nagrad in se uvrstil na seznam najboljših iger vseh časov. Na parceli planeta so ujeli zli tujci, in vaš junak, Gordon Freeman, bo imelzačeti soočiti se z njimi. Igranje ne bo zapleteno, zato boste z veseljem preživeli veliko ur po tej osupljivi pustolovščini.

1 mesto

Četrti del vesolja Stariji Scrolli - Oblivion vodi naša ocena z naslovom "Top 10 iger za slabe računalnike". Ta RPG, ki je izšla leta 2007, izgleda precej moderno. Odprt igralni svet s svobodo gibanja in zdaj ustvarja vtis, toda iz številnih velikih in dodatnih misij preprosto ujame duh.
V tem primeru bo vaš junak lahko brez kakršnih koli omejitev prišel do katerekoli točke velike karte. In v tistem trenutku nobena druga igra ni dala takšne "svobode". Za začetek te epske RPG, boste potrebovali 512 MB RAM-a, kot tudi 128 MB grafično kartico. Odlična ploskev, popolna svoboda, odlična grafika in zvok - vse to naredi igro najboljšo razpoložljivo.

Sorodne publikacije