Kaj je "Fotogalerija", pregledi

Življenje v sodobnem svetu je nepredstavljivo brez interneta in brez komunikacije v njem. Lahko rečemo, da je vsak prebivalec planeta, ki ima dostop do svetovnega spleta, vsaj enkrat obiskal določeno socialno mrežo. Ta članek opisuje enega od teh. Poglejmo, kaj je "Fotostrana".

Splošni koncept

Kaj je "Photoshop"? To je edinstvena socialna mreža, ki se je pojavila na internetu leta 2008. Po 3 letih je bilo število vprašalnikov v njej okoli 10 milijonov, trenutno pa je število registriranih uporabnikov preseglo 50 milijonov, kar načeloma ne govori nič, pravzaprav, registriranih in pozabljenih. Vendar pa ne gre za "Photostream": ljudje prihajajo sem in tu ostanejo. Glede na to spletno stran ga vsak dan obišče približno milijon ljudi. Med njimi so »stari« uporabniki, ki klepetajo s svojimi prijatelji na spletu ali igrajo zanimivo igro v brskalniku (so na "Fotogaleriji" na desetine), in spet so prišli uporabniki, ki želijo odkriti nekaj novega v barvitem oblikovanju spletnega mesta.


Prav tako pravimo, da je spletna stran enako moška in ženska, 70% od tega so uporabniki Rusije, 16% - Ukrajina, 14% - države SND (Belorusija in Kazahstan v glavnem) in druge.

Glavna zamisel o "fotostrahah" ali kaj lahko storite na njej?

Kaj je "Photoshop" in kako se razlikuje od omrežij, kot so VKontakte, Facebook ali sošolci? Že na podlagi imena lahko ugotovimo, da na prvem mestu pri "Fotogaleriji"lahko pokažete večji del sveta (dejansko rusko govoreče uporabnike). Omrežje omogoča nalaganje fotografij, ki so moderirane, nato pa postanejo na voljo za ogled uporabnikov. Vsaka od naloženih fotografij lahko sodeluje v tekmovanju za Miss leta ali Mister leta kot najlepšo, ki je dobila največje število glasov.


Torej, če se oseba rad fotografira in pohvali s svojim videzom, je "Fotostrana" idealno mesto. Naslednja ideja socialno-zabavnega omrežja "Fotostrana" je zagotoviti široke možnosti za spletne igre. Absolutno vsak uporabnik tukaj lahko goji svoj e-hišni ljubljenček, igra "Bowl", pošilja virtualne poljube. Obstaja več logičnih iger in celo RPG-ov. Upoštevajte, da je večina uporabnikov, ki imajo prosti trenutek, samo za to in obiščejo Fotogalerijo.
Končno, odgovor na vprašanje, kaj je "Fotostrana", opažamo tako pomembno značilnost - je komunikacija s široko paleto možnosti in preferenc za izbiro sogovornika. V naslednjem odstavku članka bomo to podrobneje razkrili.

Kaj je komuniciranje v "Fotogaleriji"?

V zvezi s tem ima obravnavana socialna mreža številne značilnosti v primerjavi s svojimi kolegi. Predstavimo jih v obliki seznama:
 • Začnite komunicirati z neznancem. To storite s klikom na zavihek »Ljudje«, ki samodejno odpre polje »Zmenki«. Preden uporabnik odpre priročen vmesnik, ki to omogočasi oglejte glavno fotografijo vseh možnih sogovornikov. Vsi so urejeni v obliki ikon, vendar ne v obliki seznama, ki je zelo primeren. Preprost klik na glavno fotografijo uporabnika in se obrnete na njegovo stran, kjer lahko preberete informacije o njem (če je to določil, seveda). Če želite začeti klepet, kliknite gumb "Napiši sporočilo" in vse je mogoče sporočiti. Z drugimi besedami, preprostost in prepoznavnost vmesnika je velik plus "fotostrajin".
 • Filter iskanja. Kot že omenjeno, tukaj je na milijone uporabnikov, ki si lahko izberejo, kdo res lahko pride v stik, razvijalci so prišli do zelo priročnega iskalnega orodja ali tako imenovanega filtra. Omogoča vam, da nastavite želeno višino, težo, spol, mesto bivanja, razmerje kajenja, starostne omejitve, nebesno znamenje in nekatere druge. Skratka, iskanje je dobro premišljeno in ne bo težko ugotoviti v nekaj minutah tudi za osebo, ki prej ni bila seznanjena s socialnimi omrežji.
 • Druge značilnosti. Če uporabnik ne želi biti napisan, lahko na svoji strani nastavi ustrezne zasebne nastavitve. V slednjem primeru ne bo mogel pisati, vendar bodo znaki pozornosti v obliki različnih daril še vedno prejemali. Druga značilnost je možnost dodajanja črnega seznama neželenih uporabnikov, kar pomeni, da jih dobesedno blokirajo z možnostjo, da navedejo razloge za blokiranje.
 • Kako priti do Fotogalerije?

  Takoj bomo opozorili, da na straneh za zmenke brez registracije "Photostar" nivelja. Da bi bolj ali manj uporabljali njegovo funkcionalnost, morate še vedno pustiti nekaj svojih podatkov.
  Do tega vira lahko pridete na dva načina:
 • Preko drugih socialnih omrežij, na primer, izkoristite priložnosti znancev "Mile.ru". "Photostream" prek "mail" je na voljo na enak način kot "VKontakte" ali "Facebook". V tem primeru vam ni treba vnesti novega uporabniškega imena in gesla, saj bo izdelan vprašalnik popolnoma povezan z e-pošto.
 • Neposredno poiščite v iskalniku povezavo do mesta tega socialnega omrežja in se registrirajte. Geslo in prijavo "Photoshops" v tem primeru, uporabnik bo moral razmišljati.
 • Kaj je potrebno za registracijo na socialnem omrežju?

  Registracija za dostop do tega vira je dokaj preprosta. Poleg uporabniškega imena in gesla (prijava brez gesla »Photostream« je prvič nemogoča, potem, ko je registracija končana, ima brskalnik možnost, da si zapomni geslo, ne vstopi vsakič, ko se bo naslednja prijava na spletno mesto), uporabnik mora imeti elektronsko različico nekaj fotografij. Brez fotografije številne možnosti spletnega mesta ne bodo na voljo.
  Poleg tega se vsaka naložena fotografija preizkusi (zmernost), in če je fotografija živali, kozmosa, narave itd., Bo zavrnjena kot glavna podoba uporabnika.

  "Photomoney" - denar "Fotostrani"

  Vredno je reči nekaj besed o finančni strani socialne in zabavne mreže "Fotostrana". "Photomanics" ali FM se uporabljajo znotraj tega izdelka za izvajanje številnih funkcij: promocija v igrinove ravni, pošiljanje daril uporabnikom in nekaterim drugim. FM je mogoče pridobiti na dva načina:
 • kot rezultat dosežkov v igrah, fotografskih natečajih, rezultatih glasovanja itd.
 • uporaba nakupa na realnem rublju (to ni priporočljivo, ker obstaja več "pasti", za katere uporabniki trdijo, da bodo omenjene spodaj).
 • Pomembno je vedeti, da je FM na Photostreetu na voljo, vendar je veliko storitev (nalaganje fotografij, komunikacija, sodelovanje v tekmovanjih) popolnoma brezplačne.

  Dve različici "sprednjih strani fotografij": računalniški in mobilni

  "Foto fronti" je omrežje, ki je dostopno prek vseh brskalnikov, nameščenih v računalniku (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera itd.). Prvotno je bilo mesto zasnovano posebej za osebni računalnik. Kar zadeva mobilno različico Photoswitches, jo Android podpira. Spodbujanje projekta v smeri njegove popularizacije je pripeljalo do njegove postopne preusmeritve na mobilne naprave. Možnost prenosa aplikacije PhotoFilms za Android zdaj obstaja, in to je mogoče storiti popolnoma brezplačno. Nekatere funkcije v njem so še vedno obrezane, vendar obstaja ena pomembna prednost: širša omejitev števila uporabnikov, ki jih lahko napišete v enoti časa. Torej, če v različici brskalnika lahko napišete manj kot 10 uporabnikov, potem napišite 11, boste morali bodisi počakati dobrih deset ur, bodisi plačati FM. V primeru iste mobilne možnosti je možno hkrati zapisati več kot 10 uporabnikov, ustrezna omejitev pa se odstrani v 1 uri.
  Nekaj ​​informacij o tej družbeni mrežiizvedeli boste naslednji video.

  Kako odstraniti "Photoshop"?

  Kar logično vprašanje. Dejansko so vsi ljudje različni, vsi imajo različne preference, zato morate poudariti, kako izbrisati "Fotogalerijo" za vedno. Naj bo lažje kot preprosto. Pojdite na razdelek »Nastavitve« na vaši osebni strani v omrežju, nato pa se pomaknite z miško do konca. Na dnu strani lahko vidite dve možnosti: - Popolna odstranitev profila ali skrivanje profila. Načeloma je med seboj drugačno le dejstvo, da se pri prikrivanju lahko hitro obnovijo vsi njihovi podatki. Ko razpravljamo o tem, kako trajno izbrisati »Fotogalerijo«, vas želimo spomniti, da je pri popolni odstranitvi potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Točno, brisanje se ne pojavi takoj, ampak nekaj časa (do enega meseca).

  Povratne informacije uporabnikov o socialnih omrežjih in splošnih rezultatih

  Lahko samostojno iščete po internetu in najdete veliko število recenzij o "Fotogaleriji". So različni: negativni in pozitivni, nekateri hvali barvo zasnove spletnega mesta in udobje iskanja v njem, drugi lajajo "Photostar", kot da so prevaranti, ki za kakršnokoli dejanje zahtevajo plačilo v FM. Splošna analiza teh informacij je omogočila naslednje ugotovitve:
 • Če si človek prizadeva za preprosto komunikacijo, poznavanje novih ljudi in želi občudovati lepe (dostojne) fotografije moških in žensk, potem je "Fotostrana" odlična izbira.
 • Če je uporabnik prišel na socialno mrežo, da bi se izognil svetovni nečimrnosti in preprostoIgranje z nekakšno igračo bo tudi dobra odločitev, vendar se ni treba osredotočiti na igro in jo vzeti kot nekaj resnega.
 • Če želi oseba najti svojo ljubezen do "foto območja", je verjetnost, da je to ljudje, izjemno nizka, saj je za majhna mesta s populacijo do 500 tisoč število vprašalnikov še vedno majhno, v primerjavi z istim VKontakte. Upoštevajte, da na mestu, veliko ljudi, ki "zdrsnil" v življenju, pomeni ločena.
 • Splošna ugotovitev o tem, kaj "Fotostrana" govori v prid temu viru, kot prostem načinu komunikacije in zabave na internetu.

  Sorodne publikacije