Kako ponastaviti denar od Kyivstar na Kyivstar: podroben opis

Plačilo iz računa mobilnega telefona je povezava z drugo številko zelo preprosta: morate biti naročnik sistema Kyivstar. Prenos sredstev med računi istega omrežja je možen za vse uporabnike SIM-kartic tega operaterja. Podrobnosti o pogojih, stroških in vrstnem redu prenosa bodo razložene v tem članku.

Opis storitve

Kako ponastaviti denar od Kyivstar na Kyivstar - veliko ljudi se mora ukvarjati s temi vprašanji. To je priročno in enostavno dopolniti račun na daljavo. Ni vedno možno obiskati razstavnega prostora ali doseči terminala za deponiranje sredstev v bilanci stanja. V tem primeru lahko od sorodnikov ali prijateljev zahtevate, da delijo svoje stanje. Načelo uporabe storitve je naslednje: oseba, ki sproži prenos, pokliče določeno zahtevo na svojem pripomočku, ki določa, komu in kateri znesek je treba navesti. Potem, če je potrebno, potrdi prevod. Nato sta dva naročnika (ki sta prevajala in tisti, na katerega je bil denar prenesen) prejela besedilno sporočilo o operaciji.


Značilnosti

Storitev "Prenos denarja" ("Kyivstar") ima številne funkcije, ki jih je treba vnaprej pojasniti pred transakcijo za prenos sredstev.
 • Stranke, katerih sedem-kartica je bila kupljena po oktobru 2013, so upravičene do uporabe storitve šele, ko je znesek nastalih stroškov komuniciranja enak ali večji od štirideset grivn (osebe, ki so kupiledo tega meseca, lahko storitev uporabljajo brez "vendar"). Po preteku dveh dni po doseganju zahtevanega maksimalnega stroška bo naročnik imel dostop do te storitve. Naročnik bo o tem obveščen preko SMS-a. Če ni prejeta, je smiselno, da se posvetujete s specializiranim kontaktnim centrom.
 • Od konca marca 2015 ni prenosa sredstev s računa na število pogodbenih strank.
 • Storitev "Prenos denarja" ("Kyivstar") zahteva potrditev prenosa samo v enem primeru, če znesek, ki ga naročnik želi prenesti iz njegovega števila, presega dvajset grivn (to pomeni, da bo pri prenosu 21 UAH potrebno dopolniti delovanje).
 • Vsak prevod je obdavčljiv s strani Komisije. Njegova velikost je 3 grivna (ob upoštevanju potrebnih odbitkov za pokojninski sklad). Za tarifni načrt "Professional", bo provizija za prenos trikrat nižja, in bo samo eno grivna, pod pogojem, da je prenos denarja na stranko s sistemom plačila naročnine.
 • Na račun človeka, ki opravi prevod, mora ostati vsaj tri grivne (odvisno od provizije). Kako preveriti denar na Kyivstar in se prepričajte, da je prevod možen? Standardna poizvedba * 111 # se uporablja za preverjanje stanja.
 • Omejitve prenosov

 • Stranka lahko na drugo številko svojega omrežja prenese znesek vsaj ene grivne.
 • V okviru enega prenosa prenos ni dovoljenveč kot dvesto grivni.
 • Šteje se lahko samo celoten znesek, peniji ne sodelujejo pri prevodu.
 • Oseba, ki prejme plačilo, se mora zavedati, da se lahko za največ 10 prevodov (ne glede na to, ali ena oseba prejme plačilo ali več) sprejme na dan.
 • Prenos sredstev s telefona na telefon "Kyivstar" v enem mesecu ne sme presegati 10.000 UAH. V nasprotnem primeru bo operacija zavrnjena.
 • Kako ponastaviti denar od Kyivstar na Kyivstar?

  Zaporedje ukrepov, izvedenih s prenosom, za znesek, ki je manjši od 20 UAH ali več tega zneska, se nekoliko razlikuje. V prvem primeru, ko morate prenesti, na primer, 15 grivna, vam ni treba potrditi. Pokličite svojo številko: * 124 * SSS * 380NNNNNNNN #. V okviru SSS pomeni znesek prenosa pod številko 380NNNNNNNNN - številko prejemnika plačila. Po tem, če prevod ustreza številnim pogojem, se izvede. Stranka (pošiljatelj in prejemnik) bo to vedela s sporočilom SMS.
  Kako ponastaviti denar od Kyivstar na Kyivstar, če je znesek prenosa 21 UAH ali več? Za začetek ponovite isto zahtevo - * 124 * SSS * 380NNNNNNNNN #. Nato v ustreznem sporočilu naročnik-pobudnik prenosa prejme informacije o znesku prenosa in prejemnikovi številki. Če je vse pravilno, morate potrditi operacijo in vtipkati * 125 #. Po tem boste prejeli tudi obvestilo o plačilu pošiljatelju in potrdilo o prejemustrankam, katerih število je bilo določeno v zahtevi.

  Sklepna ugotovitev

  V tem članku je bilo obravnavano vprašanje, kako vrniti denar od podjetja Kyivstar podjetju Kyivstar, kot tudi opis podrobnosti izvajanja tega posla in finančnih pogojev. V primeru težav pri izvedbi tega ukrepa se morate prijaviti na linijo operaterja za podporo strankam na kakršenkoli priročen način.

  Sorodne publikacije