Rise of Tomb Raider: orožje, nadgradnje orožja, goljufije

Rise of Tomb Raider igra ključno vlogo za uporabnike. Brez nje glavni lik projekta preprosto ne bo mogel preživeti ostre realnosti, ki je bila prikazana vsem razvijalcem. Ker je mojstrovina namenjena neodvisnemu preživetju, ni nasvetov ali nasvetov. Poskušati si moramo poiskati izboljšave, denar, orožje in se nekako spopasti s situacijo. Najbolje je, da prihranite čas in takoj preberete prave informacije.

Dogodki v igri

Avtorji ponovnega zagona legendarne serije pošiljajo igralce v Sibirijo. Prav tam poskuša Lara Croft poiskati namige in nasvete o poti do večnega življenja. Na pustolovski cesti v Rise of the Tomb Raider bo treba uporabiti veliko število krat. Mnogi sovražniki želijo prejeti recept za neskončno mladino. So prebrisani in dobro organizirani, ker brez umorov ne morejo. Ustvarjalci linije so zapustili blagovno znamko riževih serij - prisotnost ugank. Igralci bodo morali skočiti, iskati obroče, podrobnosti mehanizmov in še veliko več. Vse to je podprto s čudovito realistično grafiko, zato je projekt še vedno na poti, ki se imenuje mojstrovina.Vrsta orožja in izboljšave

Vredno je reči, da se v vzponu raiderja grobnice izboljšanje orožja izvede na več načinov. Skupno obstaja pet kategorij različnih vrst pištol, lokov in hladne opreme. Uporabnik lahko izbere inventar in ga izboljša. Na armaturni plošči je standardna izbira izboljšav. Na primer, povečajte zmogljivost trgovine napištolo in puške. Igralec išče potrebne podrobnosti na svetu in z njihovo pomočjo poveča moč orožja. Če pogledate kakšno čebulo, se takoj pojavijo puščice z različnimi nasveti. Sestavljena puška puška vam omogoča, da ustrelil Napalm in požar na velikih območjih zemljišč. Spretnost je uporabna pri srečanju z velikim številom sovražnikov. Spremenite zmaje za povečanje moči napada, in sprememba imenovana "Release +" poslabša reflekse junakinje za povečanje hitrosti streljanja. Ni težko najti skrite podrobnosti dodatkov. Na poti je vredno razmisliti o vseh vrstah vogalov, zapuščenih stavb in zabojev. Ne pozabite govoriti z ljudmi, saj včasih tudi nagrajuje nagrado.


Luke

V Rise of the Tomb Raider seznam orožja ni majhen, čeprav ni enak številu, ki ga uporabljajo strelčevi navijači. Loki so tukaj posebnega pomena, saj bo to prvo orožje v hladni in oddaljeni Sibiriji. Larino lastno orožje je mogoče izdelati s palicami in z navadno vrvico. Ne razlikuje se v izgubah in zadetkih le na bližnjih razdaljah. Naslednja majhna vrsta bo ukrivljen lok. Izkopano je in izboljšano kot sredstvo za ubijanje po parceli v Gulagu. To je približno dvakrat močnejše od vseh štirih parametrov (napad, hitrost, napetost, zamuda). Lara lahko ustvari še močnejši kompozitni čebulo, vendar bo trajalo veliko časa. V Rise of the Tomb Raider so podrobnosti o orožju skrite pod različnimi sefi in ta izjema ni bila izjema. Če je igralec sposoben najti vse podrobnosti na zemljevidu, potem streljaj s spretnostmi "Triple"Shot "in" Real Shot ". Prav tako je treba omeniti, da je ta vrsta čebule veliko škode, vendar drugi parametri izgubijo veliko. Zasnovan je tako, da ubije enega ali dva posnetka za en sam namen.

Najboljši lok

Zgornji travniki niso edini v igri. Vsaka kategorija ima boljše orožje v Rise of the Tomb Raider in je čas, da preživijo čas na njenem iskanju. Ta kategorija ima tudi to vrsto in se imenuje Ancient Horny Bow. Opremo jemljemo kot nagrado za izvedbo misije »Napaka zaradi zastarelosti« na lokaciji, imenovani Geotermalna dolina. Poškodba tega orožja je manjša kot pri sestavljeni opremi za petnajst enot, vendar je to popolnoma izravnano z drugimi parametri. Tukaj je hitrost napetosti in hitrosti višja za trideset enot, časovna zamuda je dvajset. S preprostimi izračuni se izkaže, da je en strel iz kompozitnega loka enak dvema. Posledično sovražnik prejme 90 poškodb. To pomeni o prvi stopnji izboljšanja. Obe sorti imata štiri korake za povečanje parametrov. V tej smeri se razlikujeta le s puščicami. En model lahko razstreli velika območja, drugi pa nasprotnika s preprostim strelom. Igralci sami izberejo inventar, toda za mnoge svete izstopa Ancient Horn Onion.

Pištole

Orožje Rise of Tomb Raider nima enakih lastnosti kot čebula. Tukaj je pet kategorij: hitrost, časovna obremenitev, zmogljivost kartuš, poškodbe in povratni udar. Vsak parameter je pomemben in vreden pozornosti. Prvi požarOrožje, ki je na voljo Lari Croft, je revolver. Leži na prvem zemljevidu v stavbi nekdanjega sovjetskega laboratorija. Lahko se izboljša, vendar je ni mogoče zmanjšati na nič. Hkrati se ne razlikuje v izgubah. Več pozornosti si zasluži polavtomatsko pištolo. Njegove dele je mogoče sestaviti v različnih sefih, ki so razpršeni po lokacijah. Škoda na dvajsetih enotah ni impresivna, vendar velika hitrost in veliko število kartuš v zaponki popolnoma pokrivata prvi parameter. V nekaj sekundah lahko igralec z enim posnetkom ubije nekaj sovražnikov in ostane živ. Polavtomatski ima štiri stopnje izboljšav. Vsakič, ko se škoda poveča, se zmogljivost kartuš, polnjenje in tako naprej.

Uporabna pištola

V Rise of the Tomb Raider obstaja orožje, ki je zasnovano tako, da ubije določeno vrsto sovražnika. Eden od teh je Heavy Gun. Razbija težke oklepne sovražnike in takšni lopovi ne bodo več kot enkrat prikazani na poti Lare Croft. Puške in puške imajo veliko moči, vendar je težje najti to vrsto orožja. Če je na poti varno s podrobnostmi tega orožja, potem je vredno prevzeti krafting. Škoda je precej velika (45 enot) in hitrost polnjenja (40). Hkrati se bodo pojavili problemi z vrnitvijo, ki vam lahko prepreči drugi cilj. Temu bi morali dodati majhno hitrost
in izkaže se, da je sovražnik bolje, da ne ubije nekaj posnetkov, sicer se bodo lahko približali in ubili junakino.

Puške

Kot vsa druga orožja v igri se puške delijo z izgubami invisoka hitrost Ena vrsta lahko preprosto ubije sovražnika iz enega strela in celo prebije oklep. Drugi je specializiran za hitro odvajanje sponk v množici in skoraj takojšen pretovor. Igralec lahko v Rise of the Tomb Raider najde orožje obeh osebkov in ga preizkusi v bitki. Najbolje je, da zapustimo in izboljšamo spremembe. Napadna puška bo dobila junakino po prvih misijah. Vnaprej je vredno reči, da imajo vsa strelna orožja enake parametre. Ta pištola poudarja hitrost polnjenja in posnetkov. Minus je nizka škoda z zelo slabo natančnostjo (20 enot). Med iskanjem glavne zgodbe je mogoče najti SMG. Streljanje s te puške je preprosto neuporabno, če je nasprotnik pred oklepom. Ima začetno pištolo te kategorije SMG se razlikuje nekoliko bolj natančno in hitro (30 oz. 50), vendar izgubi zmogljivost trgovine.

Orožje ostrostrelec

Če vam ni všeč loki, vendar želite streljati od daleč, je popolna rešitev aktivna puška za zapiranje. Da bi dobili to pištolo vam ni treba celo teči za dodatne naloge. Na sredini zgodbe se bo pojavila v inventarju Lari kot nagrada za uspešen prehod. Ko ga dobiš, mora Rise of Tomb Raider spremeniti orožje na tem modelu. Zdaj, da odstranite nevidnega sovražnika na daljavo, ne bo delovalo. Impresivna izguba števila šestdeset enot skupaj z minimalnim vplivom so idealni parametri. Druge tri značilnostiimajo deset točk, vendar nimajo nobenega pomena za naloge na daljavo. Že prvi testi bodo pokazali, da bo s pravilnim udarcem puška z aktivnim zaklopom celo premagala jopič. Poskusite ubiti najmočnejšega nasprotnika v trčenju, dokler ne opazite. V odprtem streljanju se lahko le redko uporabi, ker sovražniki ne bodo mirovali in čakali na streljanje.

Orožje

Ta kategorija je največji del različnih modelov. Prva črpalka ima takoj 40 poškodb in Lara bo brez težav med izvajanjem naloge. Druge značilnosti so okrog 30-35 točk. Shotgun preboj bo v inventarju ravno na koncu zgodbe o glavni zgodbi. Dvoslojni plašč premakne 60 poškodb. Stalno polnjenje ni zelo priročno v boju. Skupaj s tem orožjem se skoraj istočasno pojavi možnost, da dobite popolnoma avtomatsko puško. S svojimi značilnostmi spominja na napadalno puško, le vračanje je manj in hkrati zmogljivost kartuš v pištoli. Težava je v tem, da je Lara Croft le na koncu glavne zgodbe. Ukvarjati se bomo morali z loki in puškami, ker se pištole v mnogih situacijah kažejo slabše.

Najmočnejši top

Če igralec misli, da ne bo motiviran drugič, potem se moti. Za prenos vseh sto odstotkov (raziskovanje, poslanstvo, dosežek) je dala puško pod imenom Storm Thunder. To ni potrebno za vzpon grobniceRaiderji orožja. Ta pištola ima neverjetne lastnosti. En strel bo nosil oklep in sovražnika v sebi. Začetne značilnosti so: napad 80 napadov 20 hitrosti polnjenja in hitrost 40. Težave s samo zmogljivostjo posnetkov (10 točk). Boste morali naučiti, kako ubiti najbolj nevarne nasprotnike za dve kartuši in skriti zaradi polnjenja. Celoten problem je sto odstotkov. Projekt je znan po ugankah, ki enostavno razbijejo glavo navijačev. Poleg tega boste morali zagnati veliko lokacij in poiskati dodatne misije, ki so obvezne tudi na tem seznamu.

Sekira

Takoj ko se pojavi v surovem svetu Sibirije, orožje ne bo v inventarju. V žepu je le ledolomilec, ki se najpogosteje uporablja za lezenje po navpičnih površinah. Poleg tega, na prvi, taksist slabi fantje lahko le njih, zato je tudi zabeležena v seznamu orožja. V Rise of the Tomb Raider je črpanje orožja pomembno in ga je igralec že opazil na podlagi zgornjih materialov. Ledolomilcev ni mogoče izboljšati, ker obstaja le en parameter - sila, v višini desetih enot. Ta situacija ni bila popravljena niti z dodatkom, zato so se pojavile popravke za igro. Kill s sekiro izgleda barvita, tako da lahko ubijate sovražnike z zabavo, ko je trenutek.

Goljufije za igro

Opozoriti je treba, da iskanje različnih delov projekta traja veliko časa in da jih kadar koli ne zapušča. Zato so uporabniki prišli do Rise of the Tomb Raider cheat. Neposredni vnos prek konzolePosebni ukazi niso na voljo. Razvijalci se trudijo ohraniti pravilo poštene igre, vendar včasih uvedba kode ni odveč. Na primer, dobite neskončne kartuše, da jih ne iščete ali kupite na različnih lokacijah. Vstop v Rise of Tomb Raider se bo pojavil le, če trener naloži dodatne pripomočke, ki aktivirajo različne ekipe v igri. Trenutno je zadnja enajsta različica, ki jo aktivira tipka F1. Potem lahko na tipkovnici Num obnovite in dodate zdravje, dobite orožje, kartuše neskončno, postanete nesmrtni ali ubijate z enim strelom. Priporočljivo je, da kode uporabljate samo v določenih situacijah in z njimi ne prenesete celotne zgodbe. Preprost igralni proces bo prinesel ničelne obresti in čez dve uri želi igralec odstraniti projekt iz računalnika ali konzole. Uporabite le pomožne goljufije in v brezupnih situacijah. Potem igra ne bo rodila, in vas bo prijetno s trenutki do konca.

Sorodne publikacije