Top PSP igre: pregled, igranje, parcele

Igralna konzola PlayStation Portable se še vedno spominja kot najboljši primer, kako je lahko prenosna igra. Ta naprava ni le vplivala na industrijo kot celoto, ampak tudi za povečanje povpraševanja po prenosnih konzolah. Pregled ne zajema stvari, kot so privlačen dizajn, uporabniku prijazen vmesnik in druge tehnične vidike PlayStation Portable. Članek vsebuje poseben vrh najboljših iger na PSP, ki bo vključeval najbolj priljubljene in najljubše številne naslove. Zaradi dolgega obstoja je napravi uspelo zadovoljiti oboževalce z velikim številom projektov različnih žanrov. Izkazalo se je vse, od kultnih grozljivih filmov in razburljivih dirk do fascinantnega duha akcije in očarljivih RPG-ov.


Upoštevajte, da so skoraj vse naslednje igre združljive z najnovejšimi različicami predpone in njene programske opreme. Zato lahko vsakdo zlahka preizkusi vsako poker igro na PSP 3008 ali kateri koli drug primeren model.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Začne se seznam RPGov z naslovom "Kraljevina src: rojstvo spanja" (ruska različica naslova). Razvil in izdal slavni studio Square Enix, datum izdaje - januar 2010.
Novi del priljubljene serije RPG ostaja zvest tradiciji in posebnostim Kraljevine src. To so vznemirljive pustolovščine, ki se odvijajo v edinstvenem vesolju - svetu, kjer se znani junaki igre franšize "Last Fantasy" sekajo s priljubljenimi liki Disneyja. "Rojstvo sanj"Distribuirana na PSP, je predkvil za glavne dele. Glavni junaki zgodovine so učenci starodavnega mojstra Klučev-Klinkov. Trije mladi protagonisti morajo poiskati kolega iz njegovega senseija in rešiti nekaj svetov od prave smrti.


God of War: Ghost of Sparta

Še naprej govorimo o Top 10 igrah na PSP, pojdite na zanimivo akcijsko igro s super grafiko - "God of War: Ghost of Sparta" )
Kdo zdaj ne pozna Kratosa? Ta lik je uspel postati spartanski general in pravi junak Olympusa, premagal je Aresa in zavzel mesto novega boga vojne. Najbolj spektakularna akcijska igra se je vrnila na PSP, zdaj pa Kratos čaka ne le nove dogodivščine z novimi nasprotniki, ampak tudi dolgo pričakovane odgovore na stara vprašanja.

Serija Silent Hill

Tukaj se lahko malo obrije in pove o dveh igrah kultne serije Silent Hill. Dejstvo je, da projekti v žanru groze niso tako pogosti gostje na prenosnih predponah. Zato zaslužijo naslove, kot sta Origins (2007) in Shatterd Memories (2009), omeniti v katerem koli vrhu igre na PSP.
Kljub temu, da so se razvijalci odločili preseliti v nov "žepni" format, so še vedno ostali zvesti specifičnemu in mističnemu vzdušju, ki je že dolgo prava serija vizitk. Omeniti je treba tudi temno barvno shemo in osupljivo glasbo, ki jo je ustvaril priznani japonski skladatelj Akira Yamaoka. Priporočamo igranje Origins vsem tistim, ki se šele začenjajo spoznavati s Silent Hillom. Kot za ShatteredSpomini, potem je ta del upravičeno pripisan najboljšim igeram serije, ki so bile kdaj ustvarjene.
Spodaj so navedene nekatere dodatne igre, ki se, čeprav niso dosegle prvih 10 iger na PSP, še vedno pogosto imenujejo navijači te konzole kot Must-Play.

Valkyria Chronicles 2

Naslednje mesto v vrhu iger na PSP gre v drugi del Chronicles of Valkyrie, izdan januarja 2010. Ta svetel in zanimiv projekt, izveden v anime stilu, je v sebi združil dva popularna žanra akcije in RPG.
Zgodba premika igralce v alternativno resničnost 40. let 20. stoletja. Kraj akcije "Kronika" poteka v Galiji, majhni državi, ki se nahaja v osrednjem delu Evrope. Prav tu se aktivirajo vojaške operacije, ki so se začele pred dvema letoma. Tukaj, v ozadju državljanske vojne in trka obeh strani, se pripoveduje zgodba o predanem prijateljstvu, resnični ljubezni in zrelosti.

Metal Gear Solid: Peace Walker

Še ena akcijska igra iz vrhov iger na PSP, ki jo je leta 2010 razvil japonski studio "Laws". Walker mir je nadaljevanje zgodovine enega vojaka, ki je sam izzval ves svet. Igralci ga poznajo pod imenom Neikid Snake, vendar ga je zgodovina spominjala kot velikega šefa.
Poleg barvite grafike in vznemirljivega igranja je igra navdušena tudi z zelo zanimivo zgodbo o vojaških temah. Po karibski krizi je lahko samo Kostarika ohranila položaj nevtralnosti in ne sodeluje v konfliktih. Ta majhna država je postala tarča neznanih oboroženih odredov. Vlada KostarikeMoram prositi za pomoč pri Big Bosu in njegovi ekipi neodvisnih borcev, ki se imenujejo "Vojaki brez meja".

Tekken: Dark Resurrection

Pojdi na 5. igro iz vrhov PSP. Kot smo že omenili, je v tem vrhu prostor za različne žanre. Spoznajte eno izmed najboljših borbenih iger, ki so bile kdaj izdane na prenosnih konzolah - Tekken: Dark Resurrection (2005).
Dlan prvenstva med razvijalci v tem žanru je že dolgo lastnik Namco Bandai. Njihov naslednji del "Tekken", imenovan Dark Resurrection, je trdno zasidran na vodilnem položaju in ponovno dokazal priljubljenost in prepoznavnost serije. Fighting predstavlja igralce z veliko izvirnimi junaki, ponuja pa tudi uravnotežen bojni sistem, čudovito sliko in vrsto dodatnih čipov v igri.

WipEout Pure

Glede na priljubljeno dirkaško serijo za PSP, morate govoriti o nečem res posebnem. Pustimo običajen način prevoza, kot so avtomobili, motorna kolesa itd. V preteklosti - edinstvena dirka Wipeout Pure (izdana leta 2005) ponuja uporabo letenja futurističnih koles. Od navadnih avtomobilov, se razlikujejo v nekaj osnovnih stvari: skoraj trenutna overclocking, sposobnost, da pridobijo impresivno hitrost in prisotnost različnih orožja. Blasterije, rakete in drugi bonusi so običajno izbrani ob prijavi. Wipeout Pure priporočamo ne samo za ljubitelje dirkalnih iger, ampak tudi za tiste, ki želijo sodelovati na zelo razburljivih in ekstremnih tekmovanjih.

Persona 3 Portable

Indopolnjuje današnjo vrhunsko igro PSP Japonska RPG z naslovom Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable. Ta naslov je dolgo ostal ekskluzivna ponudba za PlayStation Portable, danes pa jo je mogoče predvajati že na PS Vita. Elegantna grafika, zanimiva zgodba in JRPG elementi naredijo "osebo 3" eno izmed vrhunskih iger svoje generacije. Persona 3 Portable je remake tretje epizode popularne serije Shin Megami Tensei, ki je nastala posebej za sistem PSP. Ujemanje igre in igranja se praktično ne razlikuje od druge "osebe": protagonist, ki je preprost študent, se spozna z različnimi liki, se uči, postane udeleženec na različnih tekmovanjih in z nastopom temne ure "gre v boj s številnimi pošasti. )

Povzetek

Zgoraj navedeni naslovi, čeprav v obsegu od 1 do 10, še vedno niso na določenem mestu. Vseh deset iger na svoj način so edinstvene in si zaslužijo enako pozornost s strani igralcev. Treba je opozoriti, da je to daleč od popolnega seznama vrednih projektov za PlayStation Portable. Na tematskih forumih obstajajo še drugi vrhovi (100 iger na PSP - to ni šala), v katerem bodo vsi lahko našli nekaj zase. Če povzamem, bi rad omenil nekaj bolj vrednih naslovov:
  • Breath of Fire III - omamljanje JRPG z, morda, edino pomanjkljivostjo v obliki dolgih zagonskih zaslonov.
  • Bog vojne: Olimpijske verige - popoln del "Boga vojne" s svojimi zapletenimi in označenimi elementi igranja.
  • Crisis Core: Final Fantasy VII je odlična ekskluzivnost za PSP, del priljubljene in priljubljene številne serije Final Fantasy.
  • LocoRoco- Zanimiv in nenavaden platformer, v katerem mora igralec prevrniti zaslon z barvnimi zvonci.
  • Sorodne publikacije