"Skyrim", "Živahne strani": igranje, zaplet, liki, gostje, naloge in igranje

Če nekdo ne ve, je Skyrimova "Fascinantna stran" ladja piratov, in če želite iti tja, mora vaš junak imeti minimalno raven 8 - Ta kraj je mogoče najti, če greste severovzhodno od Solyuwide, in če pogledate do sprehajališča samote je treba od njega zaviti proti jugozahodu. Opozoriti je treba, da je lokacija posodobljena in to se dogaja vsakih 10 dni. Ko se približate ladji, boste videli dva pirata na palubi. Eden pogleda na morje, drugi pa na kapetanovo hišo. Tukaj morate razmisliti, če želite iti naravnost ali počasi kot zdrs. V tem primeru pazite na drugega pirata - on mora iti na sečnjo, vrata pa niso zaklenjena. Toda ne pozabite, da se lahko prvi vrne kadarkoli, morate teči zelo hitro.


Kako priti do iskanja

To iskanje je podano od cehov tatov. Izpolniti morate pet nalog od dveh oseb. To bo Delvin Mellori ali Vex. Delville je najstarejši, ki se šteje za glavnega člana ceha. Ponavadi je v gostilni z imenom "Buzzle Flask". Ogledate si lahko fotografijo.
Boste našli ta gostilna v predorih Riftena, ljudje pravijo, da je to mesto Lupina rovka. Mimogrede, zanimivo dejstvo: Delvin je samo kopija Stanhama, kar ni čudno, ker je upodobljeno iz nje.
Vex je tudi v gostilni. Ona je nesramno dekle, ki nenehno pravi, da ima malo časa. Prosil me je za govor o odliki. Pomembna je bodisi v lastno korist, bodisi v korist ceha. Kakosamo junak bo izvedel 5 nalog od njih v Skyrim, iskanje "Goljufanje plošč" bo takoj na voljo.

Naloge Delvina in Veksa

Mimogrede, koda pri izvršitvi Quest Slavish Quest v Skyrimu, ko izberete nenavaden kamen, se prikaže naloga: "Pogovorite se z Vexom." Tam vam bo dekle razložilo, da je to Barentsov kamen, ampak preprosto ga ne boste prodali. Ločeno pa so neuporabne, vendar se prodajajo vseh 24 predmetov. Ponavadi jih je mogoče najti nekje v jami, v kripti ali v pomembni NPC.


Ali vam bo Delvin ali Vex dal nalogo in ko boste končali pet, boste dobili iskanje. Smisel izvršitve je povečati vpliv lopovskega združenja v mestu. Takoj ko se to zgodi, bodo različni trgovci prišli v ceh in dobili boste naslov glave. Takoj lahko naredite samo dva od obeh znakov. Običajno jih dajemo naključno, lahko pa zavrnete nalogo in vzamete drugo. Izkušenim igralcem svetujemo, da izberejo eno mesto za dve nalogi.

Kaj je to?

Torej, v Skyrimu, "živahne strani" se začnejo z dejstvom, da Tran Ericuk prosi, da bi kapitanovo bazo: biti vržen v prsni koš v ladji, je nekoliko grda. Hkrati je Ericurus blizu svoje hiše ali nekje v bližini gradu.
To "slabo" je Ballmer Blue - dokaj redko zdravilo, ki ga morate najti. To vam bo pomagalo pri "rdečem valu" - plovilu, na katerem se nahaja Sabina Nitt. Ona vam bo dala steklenico, vendar bo namesto tega potrebovala 500 zlata. Obstaja večmožnosti za dialog z njo: zahteva za delo bo povečala ceno trikrat, in če bo junak začel postajati ogorčen, bo moral prisiljen sam iskati zdravilo.
Če želite to narediti, potegnite Skebyjeve ključe iz žepov, prilegajo se v prsni koš in v sef. Nato pojdite po ladji in poiščite sef tam, kjer bo pisalo. Pravi, da je droga v prsih, ki je skrita pod ladjo. Moraš pristati na ladji, moraš skočiti desno. Na dnu so piloti, in prsni koš je tam. Ko najdete drogo, se vrnite na ladjo in jo položite v prsni koš.

Kako to storiti

Priporočljivo je, da se spretnosti za prikrivanje predhodno pregledajo. To vam bo omogočilo, da se boste neopazno hitro sprehajali s stražarji ladje "Vigabili slovad". Nato si oglejte vhod, na desni boste našli nahrbtnik, čelado in prsni koš. Na levi strani bo kuhinja, kjer sedita dva pirata. Najdete lahko različne vrste hrane. Pojdite najprej skozi vrata, nato pa za mizo. Na levi strani bo kabina, kjer obstajajo različne sestavine in spat pirat. Mimogrede, ko odprete vrata, se bo zbudil. Nato pojdite po stopnicah. Tam boste našli skladišče, napolnjeno z vodo, in razbojnika, ki vas bo napadel. Ne pozabite poiskati držala, videli boste debla z različnimi sestavinami, kot tudi kabine. Potrebujete vrata, ki so ravna. Obstajajo police in prtljažnik. V polju 2 napitkov, ostalo pa je odvisno od ravni znaka. V skladišču - njegovem oddaljenem delu - je prostor, kjer sedi višji asistent. Na mizi so zelo koristne stvari: strup, nenavaden kamen, uporabenKnjiga z naslovom "Ples v ognju", v. 6. Če jo preberete, boste imeli zgovornost.
Asistent se lahko bori z orožjem z dvema rokama, zato ga boste morali ubiti. V žepu boste našli ključ, v kabini pa omarico in dve skrinjici.

Ni iskanja!

Včasih igralci pišejo, da ne morejo izvajati Skyrimovega Quiz Sweets iskanja. Običajno obstaja razlog za to: igralec je že izpolnil posebno nalogo Delvina ali Vexa, povezane z Ericurusom. Toda v reviji se to iskanje ne odraža na noben način, Delvin in Vex pa tiho govorita o tem, pa tudi o Erikurju. Da bi dobili iskanje, potrebujete konzolno ekipo. Kot veste, se konzola imenuje tilda. Klic: SetStage TGTQ0210 in dobite iskanje Quest Sweets. Ta napaka je precej stara, vendar se igralci še vedno soočajo z njimi. Zgodi se, da ste to storili zgoraj, vendar žal tudi ni uspelo. Potem morate dati neformalno obliž za Skyrim. To je: 213 b. Ne smemo pozabiti, da morate, če imate vtičnike na levi strani, nujno dati neuradni popravek. In po namestitvi napišite zgornji ukaz in iskanje se mora začeti.

Drugi hrošči

Obstajajo tudi napake, ki so rahlo povezane z "Skyrim" z "pretvarjalnim sloganom", in celo na daljavo, lahko pa tudi pokvari vaše življenje. Na primer, prodajate Delville 7 predmetov, in vzame le 6 in nikogar. Običajno pride do takšnega hrošča, če pred prodajanjem poimenujete Vex. Zato morate najprej predati predmete, nato pa že opraviti iskanje Veks.Recimo, da ste vzeli številne elemente - manj kot 6. Vendar je naloga nekako prikazana kot opravljena, brez nagrade za njih, in najdete lahko elemente v inventarju. Dobre igralce svetujemo, da zberejo 6 predmetov in jim dajo 6! Šele potem morate iskati sedmo.

Zgodi se, da Delvin ne želi kupiti očesa polnejšega. To boste našli na Dead Mercerju, dva sta, vendar lahko to storite samo prav. Levi bratje ne morejo - zapomnite si to! Ko greste na površino, pritisnite plima, da odprete konzolo. Potem morate to napisati tukaj: player.additem 0001994f 1. Tako bo levo oko presenetljivo padlo v vaš inventar. Naprej v konzoli napišite: setstage TGLarceny 80 in imate nalogo, da vzamete Delwinove oči. Ne pozabite storiti tega in dobite nagrado.

Ne morem iti na lokacijo

Zelo redko, vendar je hrošč, kjer se junak iz nekega razloga ne more premakniti na mesto v Skyrimu na "Predatorski slot",
Takšni primeri so označeni kot ednina, vendar je kljub temu prostor, ki ga je treba imeti. V bistvu se junak ne želi premakniti. Če želite odpreti lokacijo »Fascinating Sites«, morate odpreti konzolo in tam napisati: DaintySload01. Po tem je običajno gibanje. Lahko poskusite in tukaj je ukaz: DaintySloadExterior01 (včasih je enota na koncu zamenjana z dvojico).

Dvojno pridobivanje?

Najpomembneje je vedeti, da lahko dobite plen v Skyrim "Cheat Sheets" 2-krat. Kako to storiti? Zgoraj ste že prebrali, da morate izpolniti 5 nalog iz Vexa ali Delvillea, da dobite iskanje. Torej odPojdite tja, da izpolnite 5 nalog. Morali boste ubiti prvega pomočnika kapitana, pa tudi korsarja. Po tem dobite iskanje in se vrnite nazaj. Vsi elementi, ki jih najdete na ladji, bodo znova obnovljeni in vaš plen bo podvojen.

Sorodne publikacije