DVR "Karkk Kombo 2": pregled, opis, navodila, mnenja

V razmerah domačih cest vozniki vedno pogosteje uporabljajo posebna vozila v svojih vozilih. Namenjen je preprečevanju prometnih nesreč, prekoračitvi hitrosti in beleženju dogodkov, ki se zgodijo z avtomobilom. Vendar pa take naprave zasedajo precej veliko prostora v kabini, kot tudi ločeno, so drage. Da bi lastniku avtomobila ponudili široko paleto možnosti po dostopni ceni, smo razvili napravo Karmekom Comb 2. Predstavljena kamera istočasno izvaja tri funkcije. Lahko zabeleži dogajanje na cestnih dogodkih, obvesti voznika o svoji poti in preseže njegovo hitrost. Če želite imeti popolno sliko te naprave, se morate seznaniti z glavnimi kvalitetami DVR.

Splošne značilnosti

DVR in radarski detektor "Karmekombo 2" sta drugi generaciji hibridnih naprav. To so trije koristni gonilniki za napravo, ki so jih razvijalci namestili v eno ohišje. Struktura predstavljene kamere vključuje: video snemalnik, GPS-informator in radarski detektor. Skupaj ustvarijo varnostni kompleks.
Precej hiter procesor AIT 8427D zagotavlja širok spekter zmogljivosti za napravo. Udobje dodaja odzivni senzor. Video se snema v visoki kakovosti (standard Full HD) s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Koti gledanja 160? Zajemite stranski prostor in ne boste spregledali pomembnih podrobnosti.

Vgrajeni detektor kamere lahko zazna skoraj vseDanašnji radarji se uporabljajo, na primer, "Cordon", "Falcon", I-Robot in drugi modeli. Proizvajalec kamere je Kitajska. Razvijalci so postavili veliko uporabnih funkcij v napravi. Snemanje se lahko izvede na izmenljivi pomnilniški zmogljivosti do 32 GB. Format datoteke uporablja mp4. Hkrati se datum in ura snemata samodejno.

Vsebina paketa

DVR "Karkk Kombo 2" se prodaja v gostem kartonskem pakiranju. To je prvi model kitajskega proizvajalca, predstavljen v seriji, ki prihaja v tej obliki končnega uporabnika. Notranji pakirni prostor je dobro organiziran, zato je dovolj kompakten.
Informacije na škatli vam omogočajo, da ocenite samo vrsto naprave v njem. Če želite izvedeti več o značilnostih spletne naprave, se morate obrniti neposredno na prodajalca ali spletno mesto proizvajalca.

Ob odpiranju škatle lahko kupec v notranjosti videorekorderja najde tudi dodatne komponente in navodila. Proizvajalec priskrbi sidro za "Korkkom Kombo 2" z vakuumsko sesalno posodo in gumbom za obračanje. Za pritrditev naprave z lepljivim trakom je drugi nosilec. Vendar pa nima obračalnega mehanizma. Vključen je tudi polnilec s kablom dolžine 35 m, ki deluje iz vžigalnika. Na voljo je tudi kabelski adapter, ki omogoča povezavo naprave z računalnikom. Navodila za uporabo naprave so povezana z garancijsko kartico. Napisana je dovolj podrobno in omogoča uporabniku, da temeljito preučivseh vidikov dela z napravo. Preden začnete uporabljati DVR, je zelo priporočljivo, da se seznanite z glavnimi zahtevami proizvajalca za uporabo fotoaparata v vozilu.

Oblikovanje

Precej kompakten pripomoček, ki ga je prepoznal videorekorder "Karkkom Kombo 2". Pregledi tega fotoaparata vam omogočajo, da razmislite o prednostih in slabostih zasnove naprave. Ohišje je izdelano iz črne plastike. Površina materiala je mat. Sprednji del ima privlačno napravo. Obstaja tudi laserski detektorski objektiv in rešetka za prezračevalne sisteme.
Notranjost naprave ima velikost zaslona 24 palcev. Format LSD zaslona. Naprava ima 4 kontrolne tipke. Priključek za pomnilniško kartico je na desni strani. Na voljo je tudi gumb za aktiviranje naprave in ponastavitev nastavitev. Levo je priključek za priključitev kabla iz fotoaparata na računalnik ali prenosni računalnik in polnilnik. Naprava ponuja vmesnik za uporabo video kablov. Zgornji del naprave ima poseben žleb za montažo nosilca. Teža naprave je približno 100 g. Kompaktne dimenzije omogočajo pripomočku, da ne zapre pregleda za gonilnik. Majhna teža DVR-ja vam omogoča varno pritrditev na avtomobilsko steklo, kot tudi enostavnost obračanja naprave z nosilcem.


Nastavitev

"Kombo 2 kartice", ki jih mora uporabnik preučiti pred delovanjem, je mogoče konfigurirati s pomočjo štirih gumbov. Vseprikazane informacije. Za začetek namestitve morate klikniti gumb Meni. Tu lahko konfigurirate vse potrebne funkcije naprave, kot tudi del radarja. Za popolno in enostavno upravljanje funkcij menija je razdeljen na 6 glavnih kategorij.
Intuitivni vmesnik je v celoti preveden v ruski jezik. Če je potrebno, lahko privzete nastavitve kadar koli vrnete. Ohišje naprave ima vgrajen zvočnik in mikrofon. Ko snemate videoposnetke, lahko uporabnik nadzoruje glasnost. Tu lahko konfigurirate tudi zaklepanje zaslona in dostop do posnetih datotek. Če želite spremeniti vrednost osvetlitve, morate iti v glavni meni. Na DVR-ju ni posebnih gumbov. Izbira kakovostnega videorekorderja, predstavljeni model se lahko šteje kot ena od spodobnih možnosti. Proizvajalci so ponudili številne odtenke upravljanja, ki olajšajo namestitev in uporabo te naprave.
V "Orodju" lahko ocenite stanje pomnilniške kartice, koliko prostora je zasedla nekaj datotek. Tukaj lahko vidite tudi količino preostalega pomnilnika v urah. To posodobitev za "Combo 2 Cards" je med delovanjem cenilo veliko uporabnikov. Takšne nianse so povečale udobje uporabe pripomočka.

Pritrdilo

"Mape Combo 2" imajo nosilec za pritrditev naprave na avtomobilsko steklo. Mehanizem je dokaj preprost. Ima površino za pritrditev na dvostranski lepilni trak, tečaj za zagotavljanje cirkulacijevakuumski prisesek. S pomočjo zgibnega vozla povežite druge elemente nosilca. V ta namen ima vijačno povezavo. Z lahkoto se vstavi v režo na vrhu ohišja pripomočka.
DVR je krmiljen z zgibnim mehanizmom. Montažo lahko namestite na steklo s sesalnim pokrovom ali lepilnim trakom, če to želi voznik. Druga možnost je boljša, če fotoaparat ne bo odstranjen iz stekla. Če pa je treba video snemalnik občasno preurediti (na primer na drug stroj), je treba na sesalno posodo namestiti nosilec. Prisotnost dveh možnosti montaže, glede na povratne informacije uporabnikov, je prednost predstavljenega modela. Če želite zamenjati nosilec, morate obračati gumb vsakič. To povzroča nekaj neprijetnosti.

Kakovost videa

Izbira najboljšega DVR mora upoštevati številne priljubljene možnosti modela. Druga generacija "Combo" je kakovosten video. To je ena od prednosti, ki razlikuje napravo, predstavljeno s podobnimi pripomočki. Zmogljiva grafična kartica in procesor lahko snemata AVI datoteke velikega formata (Full HD). Zaradi tega bo videoposnetek naravno videti tudi na televizijskem zaslonu. Po potrebi razmislite o majhnih podrobnostih, ki bodo jasno vidne. Predhodno snemanje si lahko ogledate na zaslonu DVR.
Trajanje beleženja fragmentov določi uporabnik sam. V razponu od 1 do 10 minut. Če je potrebno, lahko izklopite cikličnozaščititi videoposnetek pred prepisovanjem. Pri snemanju posnetka v običajnem formatu posnetka traja 1 minuto na disku približno 100 MB pomnilnika. Pri dešifriranju videov lahko upoštevate številke, ki jih vozite z avtomobili. Zelo podrobne podrobnosti bo težko videti. Z močno spremembo osvetlitve lahko vidite napake v snemanju. Kakovost slike pa ostaja dovolj visoka. Praktično ni ovir, ni hrupa. Ponoči je težje ugotoviti število prehodov avtomobilov, vendar jih lahko še vedno upoštevate. Še posebej, če se vozilo premika z nizko ali srednjo hitrostjo. Izbira najboljšega DVR, je vredno omeniti model predstavljen kot eden od vrednih kandidatov za ta naslov. Kakovost fotografiranja podnevi in ​​ponoči vam omogoča, da v celoti razumete in razumete razmere na cesti, da odražajo vse udeležence gibanja.

Radar

Pri raziskovanju značilnosti dela "Karkkom Kombo 2" je treba opozoriti na kakovostni radarski detektor. Ta naprava lahko deluje v načinih "Mesto" in "Pot". Način lahko preklopite prek glavnega. Nekateri uporabniki opazijo, da to ni zelo priročno. Konec koncev se takšna funkcija naprave uporablja precej pogosto. Poleg nastavitvenih načinov lahko uporabnik neodvisno nastavi radarsko občutljivost. Lahko je povprečen, nizek ali visok. Shranjevanje nastavitev občutljivosti za vsak posamezen način ne bo delovalo. Zato morate pri preklapljanju med programi ponovno konfigurirati sistem.
Pri testiranju je naprava pokazala visoko vrednostrezultatov. Naprava ni pustila neopaženega radarja. Poleg tega pripomoček določa razpoložljivost takšne opreme na precej dolgi razdalji. Med lažno pozitivnimi rezultati je bila reakcija v mestu na vratih hipermarketa z odprtim sistemom na celici (v neposredni bližini slednjega), pa tudi parktronikami sosednjega avtomobila. To je zelo dober rezultat. Če se mesto vključi v način poti, so lažni pozitivni rezultati veliko pogostejši. Naprava bo zajemala signale fotocelic na vsaki bencinski postaji. O pristopu k radarju bo naprava na zaslonu prikazala ustrezne informacije. Obveščanje se izvede tudi z glasovnim sporočilom. Če uporabnik določi minimalno hitrost, s katero bo sistem obvestil voznika pri srednji in nizki hitrosti, se radarski detektor ne bo javil, dokler ne preseže pričevanja.

Polnilnik

Kot je omenjeno, komplet vsebuje prenosni adapter za polnjenje naprave. Če "Karkk 2 Combo" ni vklopljen najverjetneje, je čas, da napravo priključite na omrežje. DVR lahko polnite neposredno preko vžigalnika za cigarete. Prenosna naprava je sposobna delovati z omrežjem 12-24 V. V tem primeru se naprava napaja z denominacijo 2A. Za lažjo uporabo ima ohišje polnilnika LED. Obvešča voznika o napetosti na fotoaparatu. Obstaja tudi stikalo. Če je potrebno, se odklopi vezje za ustavitev polnjenja. Adapter je lahko še vedno povezanvžigalnik za cigarete

GPS modul

"Combo 2 Cards", preglede, ki jih predstavijo uporabniki in strokovnjaki iz različnih virov, ima dodatni opozorilni sistem za kamere za zaznavanje gibanja. To je sistem GLONASS (GPS). Gre za vgrajen modul, ki sprejema vhodne signale s precej visoko hitrostjo. Po enostavni napravi, ki traja 12 ur, pregled sistema traja približno 1 minuto. V tem primeru ima "vroči" zagon samo 15 sekund. Uvedeni sprejemnik omogoča DVR-ju, da se pravočasno sinhronizira in beleži hitrost, s katero se vozilo premika. V tem primeru se za videoposnetek uporabi žig. Označuje kazalnik hitrosti, s katerim se je v tem trenutku vozilo premaknilo. Zahvaljujoč vgrajenemu modulu sistem GPS vnaprej obvesti voznika o najbližjih kamerah za nadzor hitrosti, ki so na voljo v podatkovnih bazah ustrezne programske opreme.

Uporabniške ocene

Za "Cork Combo 2", ki so jih uporabniki predstavili v različnih virih, so značilne številne prednosti in slabosti. V tem primeru se vozniki vozil strinjajo, da je predstavljeni model kvalitativna, funkcionalna naprava. To lahko zelo olajša vožnjo. Med pozitivnimi lastnostmi DVR-ja uporabniki opažajo vsestranskost in dobro funkcionalnost naprave. Kakovost fotografiranja in širok kot gledanja zagotavljata visok informativni zapis. Prav tako uporabniki opozarjajo na minimalno število radarjev z napačnimi pozitivnimi rezultati. Kakovost "Karmekombo 2", katere cena jeod 95 do 10 tisoč rubljev., v celoti ustreza njegovi vrednosti. Med slabostmi lastnikov vozil so v predstavljenem modelu zabeleženi premalo visok indeks fotosenzitivnosti in nezmožnost vstavitve številke stroja v video žig. Tudi slabosti so šibka baterija. Glede na značilnosti takega pripomočka, kot je "Karmekom Combo 2", je mogoče ugotoviti, da je to kvalitativna funkcionalna naprava. Njegova uporaba izboljša udobje pri vožnji in daje vozniku veliko novih funkcij.

Sorodne publikacije