Zengaming: pregledi, registracija, igranje

Zengaming mora biti registriran, potem sovražnik išče, in če igralec zmaga bitko, bo prejel kovance, imenujejo se kovanci. Potem se kovanci spremenijo v kože. Toda kako igrati Zengaming in kakšne so ocene?

Registracija

V njem ni nič zapletenega. Pojdite na spletno stran http://zengaming.co in na desni boste videli znak "Pridružite se nam". Spodaj so polja, ki jih je treba izpolniti. Prvo polje je e-pošta, drugo pa vzdevek, najbolje je napisati v angleškem jeziku, tretje polje je geslo, ga vnaprej izmisliti in zapisati.


Na spletni strani ni ene igre, ampak nekaj, vendar je CS: GO izbran s podobo vojakov. Kliknite nanjo in nato Nadaljuj. Pojavi se polje CS: GO: Trending now. Ni vam treba ničesar udariti, slediti in nadaljevati. Voila - šel si na svoj račun, čas je za igranje. Tukaj je opisana registracija Zengaminga.

Proces igre

Najprej pritisnite Predvajaj, najprej boste videli okna, ki jih potrebujete, z napisom CS: GO bo treba izbrati strežnik. Prisoten je sistem razvrščanja in vaš čin se bo povečal takoj, ko boste igrali 10 iger. Na začetku je način samo 1 do 1, ko pa se poveča, se bodo odprle tudi druge, vključno s 5 * 5. Skupni rang 5 in v zapisu si lahko ogledate, koliko iger ste osvojili, število zasluženih kovancev, zgodovina bitk. V profilu (človeška podoba) lahko spremenite igro in izberete rang. Na trgu lahko kupite "piškotek" za kovance. Vse je porazdeljeno, vsako orožje posamično, od poceni do dražje, ko raste. Ampak samo tako "pliš" ne dobite: za nakup bopotrebujete določeno uvrstitev.


Ko kliknete Play, bo stran iskala nasprotnike. Priporočljivo je, da sprejmete rezultate za potrditev iskanja. Naprej Začni igro. Igrali boste za teroriste ali za posebne sile. Ustreli sovražnika, ga odstranili, skrili pred žogicami, premaknili in zmagali. Za odpravo sovražnika bo dal orožje ali kaj drugega.

Ocene igralcev

Takšna igra ne more ostati brez povratne informacije. Nekdo kriči, nekdo je srečen, tretji je zelo nezadovoljen. Tukaj je kaj o Zengaming pregledih.
Prejeta mnenja še zdaleč niso nedvoumna. Trdili so, da kože pridejo v roku enega tedna, kot je navedeno na spletnem mestu, vendar so mnogi opazili, da navadno pridejo takoj do podobnih. Ne marate, ko morate čakati cel teden, ali pa ni trgovine, čeprav je prijavljeno, ko ste prispeli. In nekateri ne vedo, da če boste povabili enega, potem bodo za njega (njo) dali kar 50 kovancev. No, potem se lahko kopičiš in kupiš nekaj zelo srčkanega. Obstajajo nasprotujoče si ocene o Zengamingu: igralci pravijo, da se ravnovesje kovancev v evidenci in na trgu ne ujema, ni jasno, zakaj in to je minus. Pomanjkljivost je, da je trg prazen, nakup orožja je problem, ko uvažamo veliko ljudi, in ni vedno mogoče pobrati, kar hočem. Obstajajo ljudje, ki zaslužijo za igro z uporabo https://opskins.com, ker je cena Desert Eagle $ 80, športne rokavice - 500 in več. Igralci trdijo, da bi morale biti drage nalepke 4, toda zaslužiti resnično, tako da so pregledi Zengaming le pozitivni. Srečniuspelo dobiti brezplačno dajatev, potem jo uporabljajo, jo lahko prodate, je drago. Seveda, bom moral delati, ne brez njega, ampak dejstvo je, kot večina igralcev, da lahko igrate s prijatelji in zaslužite, in od njih o Zengaming pregledi so zelo tolažba. Kot vidite, so pregledi sporni, toda kaj preprečuje, da preveri njihovo resničnost? Morda bo spletna stran postala vaš novi vir zaslužka za vas?

Sorodne publikacije