Igranje, kode za igro Call of Duty 2

Igra se je pojavila na PC-ju v oddaljenem letu 2005. Call of Duty 2 je prvi strelec, ki ga je razvila Infinity Ward v povezavi s PI Studio (trenutno zaprta). Igranje se sprosti tudi na konzolah, tako da jo lahko igrate na velikem zaslonu. Zgodba je vezana na zgodbo o letih druge svetovne vojne in tokrat razkriva vse barve. To je zgodba o junaškem prehodu treh vojakov.

Igranje

Kot v prvem delu serije, igralec dobi možnost, da igra za tri znake: rdečo armado, britanskega kapitana in ameriškega desetarja. Igra je postala veliko bolj realistična, saj je iz nje odstranjen trak zdravja - vse je v življenju! Vendar pa lahko ugotovimo, da se znak počuti slabo. Ko udarite vojaka, zaslon začne svetiti z rdečo lučjo. To pomeni, da morate najti zavetje. Tudi kompleti so bili odstranjeni iz igre - zdravje se zdaj postopoma obnavlja, vendar ne zelo hitro.


V arsenalu vsakega borca ​​ne sme biti več kot dva orožja in štiri krhke granate. Lahko jih poberemo iz trupel sovražnikov in zaveznikov. Igralnost včasih postane bolj raznolika - nekatere misije imajo možnost, da izberejo lanser granat ali ustrelijo strojnico. Vse te trenutke zabeleži zaplet. Kode Call of Duty 2 omogočajo različne vrste misij, ki segajo od hišnega grabeža in reševanja talcev do obrambe utrdb. Ta del igre odpira veliko možnosti za interakcijo s ploskvijo inmehanika

Kode za igro Call of Duty 2

Če je igralec utrujen od običajnega podjetja, lahko uporabi posebne šifre. Z njimi bo igra bolj zanimiva in lažja za navigacijo. V ta namen pojdite na meni Call of Duty Warfare 2 (tipka "~"), da vnesete želeno kombinacijo.
  • bog - daje popolno neranljivost izgubi nabojev in eksplozij;
  • dajejo strelivo - v celoti dopolnjuje oskrbo s strelivom;
  • dajejo vse - mimo omejitev števila orožja, ki igralcu zagotavlja vse obstoječe orožje;
  • jumptonade - prehod skozi teksturo, teleportacija.
  • Sorodne publikacije