WoT ni posodobljen: kako odpraviti težavo?

World of Tanks (WoT) je spletna igra za več igralcev v žanru simulatorja cisterne. Igra je razvila Wargaming. Igranje igre je tankovske bitke med obema ekipama. Za zmago v eni izmed ekip morate uničiti vse tehnike sovražnika ali izpolniti pogoje režima.

Igra uporablja lastno stranko, ki jo je razvil Wargaming za prenos in posodobitev igre. Včasih se nekateri uporabniki soočajo s problemom, ko WoT ni posodobljen. To je ta problem, ki lahko pripelje do stupa mnogih igralcev, saj se brez posodobitev igra ne bo začela in bo nemogoče nadaljevati. Ta članek bo opisal začetne korake, ki vam bodo pomagali odpraviti težavo, če posodobitve iger niso nameščene.


Ni posodobljeno WT: kaj storiti v takem položaju?

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da ugotovite razlog, ponavadi stranka izda sporočilo o napaki. Če greste na uradno stran, lahko najdete številko vaše napake in po tem, ko ste že iskali alternativno metodo njene rešitve. Včasih napake morda ni, vendar igra še ni posodobljena, potem morate preveriti opozorilo protivirusnega programa, če je protivirusni program blokiral datoteke s posodobitvami, morate izklopiti datoteko ali dodati datoteke na seznam izjem. Najbolje je, da dodate datoteke na seznam izjem, antivirus pa ne bo bolj zaskrbljujoč. Ko pri nadgradnji izklopite protivirusni program, morate razumeti, da je lahko obisk neželenih mest in nalaganje nevaren za vaš računalnik,Počakajte, da se igra posodobi in nato z vklopljeno zaščito hrbta nadaljujete z delom.


Poškodovani odjemalec

Prav tako je lahko vzrok poškodba datotek strank. Če želite odpraviti to težavo, morate iti v imenik odjemalca in ga popolnoma izbrisati. Ko morate iti na uradno spletno stran World of Tanks in prenesti novo stranko, namestite in zaženite posodobitev. Z brisanjem odjemalca ne morete preživeti za svoj napredek in dosežke v igri, vse datoteke z vašim napredkom so shranjene na Wargaming strežnikih.

Težave pri povezovanju s strežnikom

Pogosto se lahko zgodi, da se WoT ne posodobi. Povezavo s strežnikom lahko prekinete. Ta napaka lahko kaže na težavo s povezavo s strežnikom. Razlog je najpogosteje slaba internetna povezava, zato najprej preverite hitrost. Če je vaša internetna povezava normalna, vendar stranka še vedno izda napako, potem morate iti na uradno spletno mesto WoT in preveriti novice, običajno, če strežniki niso na voljo, izdajatelji tam objavljajo informacije in bo čas, ko bodo ponovno na voljo.

Forum Help

Igra World of Tanks ima uradni forum, na katerem izkušeni igralci običajno delijo svoje izkušnje in včasih zaprosijo za pomoč drugih uporabnikov, če WoT ni posodobljen. Tudi na forumu lahko prenesete s pomočjo torrentov pripravljeno igro stranke že z najnovejšimi posodobitvami nameščen. Toda, ko prenesete nekaj na forum, morate razumeti, da so datoteke tam neuradne in da lahkovsebujejo viruse, zato preverite datoteke za viruse in jih nato namestite v računalnik.

Sorodne publikacije