Najboljši predvajalnik videa: razvijalci, teža programa, izvedljive funkcije, funkcije, funkcije, izbire in povratne informacije uporabnikov.

Dobra polovica uporabnikov osebnih računalnikov ni zadovoljna s standardnim predvajalnikom, ki deluje na platformi Windows. Njegov vmesnik se ni spremenil od sedme različice operacijskega sistema, funkcionalnost in enostavnost uporabe pa dopuščata še veliko želje. Kot alternativo običajni programski opremi mnogi raje uporabljajo izdelke drugih proizvajalcev. To je dobra ideja, da jarku jez na internetu, tako da boste morali izbrati samo najboljši video predvajalnik za vaš računalnik. O njih bomo govorili. Veliko število takšne programske opreme včasih zamenjuje običajne uporabnike in izbira prave možnosti postane problematična. In veliko ljudi ima logično vprašanje: kateri video predvajalnik je najboljši za računalnik? Enotnega odgovora ni tukaj, ker je izbira zapletena zaradi dejstva, da vsak uporabnik predloži nekaj svojih individualnih zahtev konceptu "najboljšega". Eden od pomembnih brezplačnih pregledov 4K vsebin, drugi pa je zagotavljanje priročnega vmesnika, tretji pa spozna tuje jezike za podnapise in je še posebej pomembna spremljajoča funkcionalnost.


Torej, kakšen video predvajalnik je najboljši za osebni računalnik, sam rešuje vsakega posebej. Osredotočili se bomo na najpomembnejše izdelke, ki so se odlikovali s kakovostnimi komponentami in številnimi prijetnimi pregledi uporabnikov. Poskusimo ugotoviti, kateri video predvajalniki so najboljši, na primer spodaj opisane rešitve. Razmislite o glavnihznačilnosti uporabe, značilnosti njihovega dela in druge ne manj pomembne značilnosti.

Media Player Klasični domači kino

Mnogi uporabniki menijo, da so ti podatki najboljši video predvajalnik za Windsor. Orodje je opremljeno z vsemi potrebnimi kodeki za predvajanje video in avdio vsebin. Poleg tega se osnove posodabljajo mesečno in vedno pomembne.


Najboljši video predvajalnik z vsemi različicami operacijskega sistema "Winds" deluje iz zastarelega XR in se konča z zadnjim "ducatom". V zvezi z vmesnikom, potem je tako enostavno, kot je mogoče, in celo začetnik v tem poslu bo razumel z njim, da ne omenjamo namenske guruje. Poleg tega je izdelek prejel visoko kakovostno lokalizacijo v ukrajinskem jeziku.

Značilnosti programa

Upravljanje je tudi zelo priročno. Lahko delate z orodji kot miško in s pomočjo hotkeys. Slednje so, mimogrede, ponovno dodeljene, tako da se pri prehodu z drugega igralca težave ne bodo pojavile. Poleg tega eden najboljših video predvajalnikov za Windows tiho ureja vzporedno gledanje dveh različnih datotek, dela z dvema monitorjema (TV) in sinergijo z nadzorno ploščo.
Prednosti izdelka:
 • Popolna podpora za podnapise s preklapljanjem skladb v enem kliku;
 • spremenite dovoljenje, zoom in spremenite položaj videa med ogledom;
 • samodejno prilagajanje razpona barv, svetlosti in kontrasta;
 • odstranjevanje artefaktov in stresanje okvirjev;
 • razpoložljivost vseh ustreznih kodekov;
 • funkcionalna kontrolaz ukazno vrstico "Winds" (cmd.exe).
 • Slabosti:
 • poklicni uporabniki se pritožujejo zaradi pomanjkanja sposobnosti za urejanje metapodatkov;
 • preprosta zasnova.
 • Distribucija

  Razvijalec izdelka je skupina Gabest, ki se brezplačno distribuira. Kraji na trdem disku eden najboljših video predvajalnikov ne bo vzel veliko - samo 20-30 MB. Programska oprema deluje na 32- in 64-bitnih platformah, poleg tega pa ne potrebuje "polnjenja" računalnika.

  KMPlayer

  Profesionalni uporabniki najdejo KMPlayer za najboljši video predvajalnik za osebne računalnike. Medtem ko se novinci in ljubitelji tega ne strinjajo. Torej ima izdelek veliko in specifično funkcionalnost, vendar je vmesnik programa za povprečnega potrošnika zelo nejasen in težaven. Še vedno je mogoče predvajati video brez priročnika, vendar z vsemi ostalimi orodji boste morali obravnavati navodila ali celo z video vadnicami, recimo povratne informacije.
  Kljub dostojnemu vhodnemu pragu, lahko eden najboljših video predvajalnikov svojemu uporabniku ponudi odlično in izjemno uporabno funkcijo. Uporabnost, zahvaljujoč prizadevanjem razvijalcev, sama nosi vse dejanske kodeke in lahko ponovno ustvari vse, kar lahko zveni in pokaže. Učinke za video v živo lahko prilagodite, spremenite hitrost predvajanja in nastavite želeno obliko podnapisov. Inteligentna avtomatizacija prilagaja svetlost, kontrast in po potrebi nasičenost barv. Obstaja tudi "pametno" delo z zvočnim posnetkom: slabljenje, nemo, nočni način.

  Posebne značilnosti programske opreme

  Uporabniki v svojih pregledih ločeno označujejo pristojno delo s 3D vizualizacijo. To je eden najboljših video predvajalnikov za 3D predvajanje. V nasprotju z drugimi konkurenčnimi rešitvami ni množice napak in zamikov, ki bi jih spremljali posebni 3D-formati. Poleg tega ima igralec vgrajeno zmožnost predvajanja pretočnega videa, kot je Live Video.
  Napredni uporabniki so cenili tudi funkcijo zajemanja videa in ustvarjanja kakovostnih posnetkov brez tresenja in artefaktov. Razen slednjega so kompetentno nastavljeni filtri. Skratka, za tiste, ki se niso bali porabiti nekaj ur na priročniku, je bil ta izdelek najboljši v svojem segmentu. Koristi programa:
 • razpoložljivost ustreznih kodekov, pa tudi "vsejedi" igralec;
 • praktično trenutno odkritje videa;
 • pristojna ukrajinska jezikovna lokalizacija in številčnost referenčnih materialov;
 • Zanesljiva funkcionalnost s podporo za 3D-formate;
 • lepo oblikovanje oči in veliko majic. "
 • Proti:
 • programski viri, ki zahtevajo program (MEMORY, procesor);
 • visok vhodni prag.
 • Distribucija KMPlayer

  Razvijalec je ista skupina KMPlayerja. Izdelek je distribuiran pod brezplačno licenco, vendar je na voljo napredna Pro verzija s širšo funkcionalnostjo za reševanje določenih nalog. Program traja približno 50 MB prostora na trdem disku in pomnilnik procesorja je ogromen.

  BSPlayer

  Izdelek je dobro dokazan ne samo na namiznih računalnikih, ampak tudi namobilne platforme. Mnogi strokovnjaki, kot so uporabniki, BSPlayer obravnavajo kot najboljši video predvajalnik za Android. Poleg tega je orodje odlično deluje tako z offline in online realnosti.

  Program lahko prestreže pretočni video iz priljubljenih storitev, kot so "Utoub" in "VKontakte". Enako lahko rečemo o zvočnih posnetkih: "Yandex Music", "VC", "sošolci" in druge storitve so zlahka prestreženi z dano programsko opremo. Kar zadeva vstopni prag, je vmesnik programa čim bolj preprost, razumljiv in ga bo razumel tudi začetnik v tem primeru. Poleg tega bo prisotnost rusko govoreče lokalizacije in čarovnik za pametnega pomočnika v najkrajšem možnem času pomagal spoznati izdelek in njegove zmožnosti. In slednje je veliko.

  Posebne značilnosti programa

  Funkcionalnost programa vam omogoča predvajanje vsebin v več načinih in uporabniku omogoča prilagajanje slik po lastni želji: povečavo, premikanje in igranje z barvami, svetlostjo in kontrastom.
  Izdelek podpira tudi več zvočnih posnetkov in poteka gladko v tandemu z akustičnimi sistemi do 7.1. Poleg tega program že ima kodo Adobe Flash Player, zato ni nobenih težav pri reprodukciji spletne vsebine. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, tudi vizualni del ni bil izčrpan: razvijalec je zagotovil veliko število tem, posamezne naslovnice in celo prilagojene ikone vmesnikov. Tako bo igralec v paru izgledal odličnokatero koli namizje.
  Prednosti programa:
 • podpora vsem priljubljenim formatom, vključno z digitalnimi fotoaparati Sony, Panasonic, JVC in Kenon;
 • ​​
 • ni potrebno za sistemske vire;
 • popolno delo s podnapisi;
 • delo z multimedijsko tipkovnico in avdioperiferno;
 • shranjevanje v oblaku za enostavno komunikacijo med platformami (Android /Windows);
 • nizek vstopni prag;
 • privlačen vmesnik in možnost prilagajanja.
 • Slabosti:
 • v brezplačni različici številnih oglasov (zlasti na Androidu);
 • Uporabniki se pogosto pritožujejo nad grdim prevodom.
 • Distribucija programske opreme

  Razvijalec izdelka je AB Team in ponuja potrošniku dve možnosti za licenco - brezplačno in plačano. Prva je omejena po funkcionalnosti (na primer ne more prenesti videoposnetkov in glasbe iz »VC«) in tudi obremenjena z oglaševanjem. Plačana različica s priključkom Pro nima nobenih omejitev in je shranjena iz pasic in tujcev, vendar stane skoraj 2.000 rubljev. Obe različici potrebujeta do 30 MB na trdem disku.

  VLC Media Player

  Ena od glavnih značilnosti tega predvajalnika je predvajanje »pretepenih« datotek. Tudi če je vaš posnetek ali film nekoliko pokvarjen, na primer, ne do konca priklopa, bo ta pripomoček zelo primeren. Izgubila bo vse, kar imate, in ne bo ogorčena zaradi nepopolnih ali delcev datoteke.
  Prav tako je treba omeniti, da je izdelek več platform. To je mogoče videti na operacijskih sistemih "Windsor", "Mas" in "Linux", in na mobilnih platformah Android in iOS. Kot za predvajanjevsebine, potem pa glede na povratne informacije uporabnikov tukaj ni vprašanj. Program ima veliko bazo kodekov in bere vse, kar ji daš. Poleg tega izdelek omogoča delo s pretakanjem "živega" videa iz spleta in poslušanje radia iz istega interneta. Napredni uporabniki imajo radi tega predvajalnika možnost, da na daljavo nadzorujejo vsebino s pomočjo protokolov HTTP, kod AJAX in telneta.

  Značilnosti programske opreme

  V programu lahko obstoječe redke pretvorite v najbolj priljubljene formate - avi, flv in mp4. Ta točka je še posebej pomembna, če nameravate prenesti vsebino na bliskovni pogon za ogled, na primer, v vgrajenem TV predvajalniku. Obstaja tudi odlična funkcija za delo s podnapisi, kjer ima uporabnik najobsežnejše možnosti prilagajanja, od velikosti besedila do "pametnega" prekrivanja na sliki. Za ljubitelje eksperimentiranja z glasbeno skladbo je na voljo interpretabilen izenačevalnik, kjer lahko vnesete vse frekvence. Prednosti programa:
 • hitri zagon videa;
 • izdelek z več platformami;
 • uporabniku prijazen in intuitiven vmesnik;
 • brez oglaševanja;
 • vgrajena možnost pretvorbe video formatov;
 • prilagodljivi hotkeys;
 • podpora za omrežne protokole pv4 ipv6 za 4K oddaje;
 • polna podpora za podnapise.
 • Proti:
 • Mnogi uporabniki se pritožujejo glede resnosti programa v težkih primerih;
 • ne deluje s kodeki TS;
 • Regulacija glasnosti ni zelo primerna.
 • Distribucija programa

  Razvijalec je VideoLAN in distribuira svoj izdelek brezplačno. VLC Media Player je v bistvu aplikacijska programska oprema druge napredne rešitve za uporabnike, ki se profesionalno ukvarjajo z videom. Program traja približno 50 MB trdega diska in ni posebej zahteven za vire.

  Sorodne publikacije