Kako obnoviti IMEI za Android po firmware? Načine za rešitev problema

Utripajoč pametni telefon je zelo resna zadeva. Morate upoštevati številne značilnosti tega ali tistega gadget modela in mimogrede, hranite v glavi popolno korak za korakom navodila za firmware. V nasprotnem primeru lahko napravo popolnoma uničite v nekaj sekundah. Postopek se večinoma uspešno zaključi. Vendar pa obstaja posebna kategorija pametnih telefonov (pripomočki iz Celestial temelji na MTK procesorji), ki se začnejo "moti" po firmware. Natančneje - telefon IMEI vzleta. Kako obnoviti IMEI za Android po firmware? O tem bomo razpravljali v našem članku.

Kaj je IMEI?

IMEI je posebna identifikacijska številka, dodeljena komunikacijskemu modulu pametnega telefona. To pomeni, da napravi omogoča "ujeti omrežje" in prenos podatkov. Prav tako lahko iz te serijske številke izračunate ukraden pametni telefon. Ko uporabljate ustrezno strojno opremo, lahko spremenite ali "obrišete" IMEI, vendar je ne morete popolnoma znebiti. Je vredno malo globlje - in to se bo manifestiralo. Zato v nobenem primeru ne smete kupovati pripomočkov brez dokumentov ali s čudnim IMEI - lahko jih ukradete.

Običajno, ko naprava utripa, IMEI ostaja na svojem mestu, razen če imamo seveda pametni telefon znane blagovne znamke. V kitajskih istih pripomočkih (zlasti na platformi MTK), je izginotje serijske številke komunikacijskega modula po reflowu - običajno. Čeprav je mogoče obnoviti (v večini primerov) brez motenjfirmware Glavna stvar je, da je zabeležena številka v vseh dokumentih. Torej, kako obnoviti IMEI za Android po firmware? Poglejmo konkretne primere.

Uporaba menija za inženirje

Ta metoda ne deluje na vseh napravah. Ampak nihče ne prekinja poskusa. V ukazni meni morate vstopiti z ukazom (vnesenim na tipkovnici) * # 3646633 # ali * # * # 3646633 # * # *. Pred tem ne pozabite vzeti sedem kartic iz pametnega telefona. Nato gremo na postavko CDS, nato RADIO INFORMATION - in nato izberemo PHONE 1. Po vstavitvi AT + vnesemo vrstico EGMR = 17 "". Zavihki so namenjeni za naročnino IMEI, ki je navedena na nalepki pod baterijo (npr. AT + EGMR = 17 "123456789123456"). Nato morate klikniti na zavihek POŠLJI NA URADU. Postopek je končan.

Pri izvajanju vseh operacij morate ponovno naložiti pripomoček in vrniti sedem kartico nazaj. Če mobilna povezava deluje, se je ta metoda približala vaši napravi. Odzvali smo se na vprašanje, kako obnoviti IMEI na Android na firmware brez root privilegijev. Za ta postopek res ni treba kositi naprave. Vendar pa ta metoda ne ustreza vsem. Tisti, ki niso delali, bodo pomagali naslednji del gradiva. Gremo k njej.

Intervencija v firmware

Če prva možnost ni pomagala, boste morali popraviti datoteke strojne programske opreme. Tukaj že potrebujete pravice super uporabnika. Lahko jih dobite skozi Framaroot ali KingoRoot. Vprašanje, kako obnoviti IMEI na "Android" po reflow skozi meni inženiring, se izkaže, izgine sam. Če želite znova pridobiti številko modula, morate popraviti eno datoteko operacijskega sistemaSistemi pripomočkov. Imenuje se MR0В_ОО1 in se nahaja tukaj: /DATA /NVRAM /MD /NCRAM /NVD_IMEI.
Odprite zgornji katalog (prek Root Explorerja) v katerem koli urejevalniku besedila in ga predpišite pravilni IMEI. Najverjetneje bo datoteka sploh prazna. Zato se težave ne bi smele pojaviti. Ta metoda deluje na vseh napravah. Ugotovili smo, kako obnoviti IMEI za Android, potem ko je firmware Lenovo ali kak drug pametni telefon prišel iz Nebesnega cesarstva. Težave se ne bi smele pojaviti niti za začetnike.

Uporaba posebnih aplikacij

Obstaja nekaj naprav, ki ne dovoljujejo kopanja v strojno-programskih datotekah ali inženirskih menijih (zlasti sms pametnih telefonov podjetja Samsung). Kako obnoviti IMEI na "Android" po firmware take naprave? Obstaja način. To je uporaba posebne aplikacije. Ampak za to boste morali dobiti privilegije super uporabnika. Nato morate prenesti program Chamelephon iz Googla Play in ga namestiti na računalnik. Potem je vse zelo preprosto. Aplikacija bo takoj prikazala dve okni, v katerih je treba vnesti serijske številke. Ustvarite lahko nove ali uporabite obstoječe. Kliknite gumb Uporabi nove IMEI-je. Po uspešnem zaključku postopka vas bo program vprašal, ali želite ponovno zagnati računalnik. Izvedi Po tem morajo vsa omrežja delovati. Zdaj veste, kako obnoviti IMEI za Android po firmware Samsung ali druge naprave iste vrste.

Previdnostni ukrepi

Ne pozabite: nihče vam ne bo zagotovil, da bodo vse zgoraj navedene metode same delovale ustrezno.naprave Zato strokovnjaki priporočajo, da naredite varnostno kopijo operacijskega sistema naprave in vseh podatkov, preden opravite katerokoli delo. To še posebej velja za tiste, ki se odločijo za uporabo metode popravka sistemskih datotek. Ta metoda je zelo nevarna, saj lahko povzroči smrtne napake in popolno nesposobnost stroja.
Vse druge metode obnovitve IMEI so večinoma varne. Toda varnostno kopiranje še vedno ne boli. Nenadoma gre kaj narobe? Nato vrnite delovno različico operacijskega sistema in še naprej sodelujete v znanstvenih raziskavah, da nič ne prepreči.

Povzetek

Vprašanje, kako obnoviti IMEI za Android po firmware-u (tudi v inženirskem meniju), ima veliko odgovorov. Ni dejstvo, da vam bodo zgoraj navedene metode ustrezale. Ampak večina pomoči. Glavna stvar - vsi delujejo, kot je opisano zgoraj, in, seveda, da backup. Nato naprava ni v nevarnosti. Vendar ne pozabite na previdnostne ukrepe. Upamo, da boste vsi prišli ven, in vaš pripomoček bo živel dolgo in srečno življenje, ki vam bo všeč s svojo hitrostjo. Previdno sledite navodilom - in vse bo v redu!

Sorodne publikacije