Huawei Honor 6: fotografije, ocene, mnenja in mnenja uporabnikov

Izdelki podjetja Huawei nenehno dopolnjujejo števce domačih trgovin. Njihovi modeli ne premagajo rekordne prodaje, ampak imajo svojo publiko. Ta članek bo vključeval pametni telefon Honor 6. Njegov prvenec je potekal leta 2014. Uporabniki so zajeli zmogljive funkcije strojne platforme in preprosto, lakonično oblikovanje. Poleg tega je v napravi veliko zanimivih stvari. Malo kasneje se je pojavila še ena sprememba - Huawei Honor 6 PLUS. Ima velik zaslon (55?), Zmogljivo baterijo (3600 mga) in odlične fotoaparate. Skratka, različica z indeksom PLUS je boljša, vendar to ne pomeni, da čast 6 ni vredna pozornosti kupcev. Začnimo torej s pregledom njegovih značilnosti.


Oblikovanje

Za zmanjšanje stroškov pripomočka je proizvajalec popolnoma opustil kovinske podrobnosti primera. Zdaj v Huawei Honor 6 so vsi elementi izdelani iz plastike. Toda to nikakor ni vplivalo na zunanje oblikovanje. Telefon, seveda, izgleda spektakularno. Material materiala je dovolj močan, kar potrjujejo uporabniški pregledi. Zaradi posebne teksture, ki se uporablja na zadnjem pokrovu, se telo ne bo hitro umazalo. Za tiste, ki ne marajo primerov, je priporočljivo kupiti bel model. Njeni prstni odtisi so nanj na splošno nevsiljivi. Dimenzije telefona v celoti ustrezajo trenutnim standardom. Naprava je precej tanka, debelina 75 mm, pri masi 130 m pa višina ohišja doseže skoraj 140 mm, širina pa 698 mm.

75% sprednje plošče zavzame zaslon. Okvir je v okvirju. V spodnjem in zgornjem delu ima enako širino. Vendar pa običajna nadzorna plošča na dotik ni prisotna. V tem modelu se prenese neposredno na zaslon. Toda širok okvir na vrhu telefona je popolnoma upravičen. Dejstvo je, da je proizvajalec na to postavil lečo sprednje kamere in luknjo zvočnika. Mnogi uporabniki v svojih pregledih so opazili, da je bil okvir zaslona že veliko. Standardne kontrole temeljijo na skupni shemi. Na levi je ključ za zaklepanje in "rocker". Isti proizvajalec proizvajalcev je uporabil režo za pomnilniško kartico in "sedem". Kompaktni proizvajalec je postavil predmete na zgornji konec. Na voljo sta infrardeči vmesnik, dodatna luknja za mikrofon in zvočni priključek. Običajna vrata microUSB, ki se uporabljajo za polnjenje naprave, so na dnu. V bližini je glavna luknja za mikrofon.

Zaslon

Razvijalci Huawei Honor 6 so namestili 5-palčni zaslon. Kljub dejstvu, da je bila naprava izdana leta 2014, je uvedla visoko kakovostno sliko, ki ustreza ločljivosti Full HD. Da bi preprečili nastanek majhnih čipov in prask na zaslonu, je proizvajalec zaščitil steklo tretje generacije Gorilla Glass. Po mnenju uporabnikov se popolnoma sooča s svojimi nalogami. Pri kopičenju prstnih odtisov ne bo nobenih težav. Zaslon je prekrit s posebnim oleofobnim slojem. Tudi če je onesnaženje malo, se zlahka odstranijoz uporabo mehkega tkiva.
Ko govorimo o visoki ločljivosti, je treba opozoriti na odlično gostoto slikovnih pik. V Huawei Honor 6 je 440 ppi. To pomeni, da je podoba jasna in podrobna. Zaradi dejstva, da je proizvajalec za prikazovalnik uporabljal sodobno tehnologijo, v njem ni zračne plasti. To je omogočilo pravi prenos barv in dobro nasičenost. Široki koti gledanja ustrezajo matrici IPS. Če pa napravo nagnite, lahko opazite prevlado vijolične in rumene barve. Razpon svetlosti je več kot dovolj za udobno uporabo. Kot v temi in ob močnem soncu ni neprijetnosti.

Učinkovitost

Mnogi uporabniki menijo, da je tehnična oprema, ne glede na to, kako barvita je telefon, pomemben kriterij za njegovo ocenjevanje. Strojna platforma Huawei Honor 6 temelji na procesorju Kirin 920. V svojem arzenalu se uporablja 8 računalniških modulov. Delujejo v parih, to je 4x4. Prvo polovico predstavlja tip Cortex-A15. Njihova največja frekvenca je 1700 megahertzov. Druga je jedra Cortex-A7. Njihova moč pod - 1.300 megahertz. Vendar je to potrebno za učinkovitost platforme. Uporaba vseh računalniških modulov poteka le pri maksimalni obremenitvi. Ko je spuščen, so nekateri od njih izključeni. To je tisto, kar omogoča, da je poraba baterije čim bolj učinkovita. V povezavi z glavnim procesorjem deluje grafična kartica Mali-T628 MP4. Njegova jedra se pospešijo do 600 megaherc.

V pregledih so uporabniki opozorili na dejstvo, dada je ta naprava sposobna upravljati praktično z vsemi aplikacijami. Tudi igre se začnejo in ne odletijo. Sistem ne zamrzne, kar govori o njegovi hitrosti.

Spomin

Enako pomemben kriterij za sodoben pametni telefon je količina sistemskega pomnilnika. To je ona, ki opozarja, kako hitro bo pripomoček deloval. Čast 6 je prodala kar 3 GB. To pomeni, da bo telefon z vsemi nalogami popolnoma kos. Seveda ima naprava posebno skladišče, v katerem lahko uporabnik shrani svoje podatke. Njegova prostornina je 16 GB. Pomembno je razumeti, da pametni telefon izvaja operacijski sistem. Datoteke so shranjene tudi v pomnilniku, zato vseh 16 ne bo na voljo. Od teh, že v šestem Huawei Honor 96-10 GB vgrajeno skladišče je že vključena. Pametni telefon je opremljen z zunanjo režo za shranjevanje. In če pomanjkanje prostora postane akutno, ga lahko vedno razširite z namestitvijo pomnilniške kartice. Naprava podpira pogone do 32 GB.

Kamere

V vodilnem pametnem telefonu mora biti nujno ustrezen fotoaparat. Treba je omeniti, da proizvajalec ne shranite na to postavko. Čast 6 je opremljen z 13-megapixelno matrico. Te lastnosti ustrezajo glavni kameri. Uporabniki v pogovorih govorijo o odlični kakovosti slike. Ne glede na razsvetljavo bo uspešen posnetek dovolj preprost. Poleg tega je treba poudariti visoko stopnjo podrobnosti. Tudi majhni predmeti na fotografiji izgledajo jasno. Samodejno ostrenje deluje brez zamud. Fotoaparat je opremljen z dvojno bliskavico. Nekateri uporabnikiprimerjajte ga z optiko, ki jo Huawei Honor Pro 6 izvaja s kazalom "c". Treba je omeniti, da se razlikujejo le v smislu semaforjev. V slednjem je 22, v prvem pa 2,0. Na splošno je razlika v kakovosti skoraj nemogoče opaziti. Ampak, če ti modeli primerjajo čelne kamere, je treba omeniti, da ima čast 6 senzor s 5 milijoni slikovnih pik. Seveda bo primeren za portretiranje, vendar se zanaša na visok barvni prenos in dobre kakovosti ni vredno. Ampak Honor 6c Pro matrika ima 8 megapikslov. Po mnenju uporabnikov je fotografiranje veliko boljše.

Avtonomija

Nedvomna prednost Huawei Honor 6 je baterija. V tem modelu je proizvajalec namestil akumulator 3100 miliamperov na uro. Kazalniki avtonomnega dela - na visoki ravni. Vsi brez izjeme so se strinjali, da so dovolj za delo s 5-palčnim pametnim telefonom. Vendar pa vsi ne vedo, da dolgo avtonomijo zagotavlja ne samo kapacitivna baterija, ampak tudi optimiziran sistem. Če preučite naprave tega proizvajalca, potem lahko vidite eno funkcijo - v skladu z Honor uporabili zelo močne baterije. Na primer:
 • Huawei Honor 6 c namesti 3020 mAh baterijo;
 • v različici 6 PLUS - 3600 čarovnikov;
 • pri modifikaciji 6c Pro - 3000 mAh.
 • Na podlagi tega lahko zaključimo, da je ta pametni telefon neke vrste dolgo življenjsko dobo. V povprečju lahko uporabnik v dveh dneh premisli o ponovnem polnjenju naprave. Seveda se bo ta izraz bistveno zmanjšal, če boste igrali igre.

  Mnenja

  Na koncu pregleda časti 6 se morate naučiti povratne informacije lastnikov. Izpostavili so številne prednosti in slabosti tega modela. Med prvimi so:
 • kvalitativna skupščina.
 • Zmogljiva strojna platforma.
 • Precej veliko RAM.
 • Visokokakovosten zaslon z visoko ločljivostjo in le elegantno sliko.
 • Glasen zvočnik.
 • Dober fotoaparat.
 • Prisotnost kazalnika, ki opozarja na zgrešene dogodke.
 • Gladko in hitro delovanje sistema.
 • Lakonski, vendar privlačen videz.
 • Vrednost delovanja baterije.
 • Uporabniki tega modela telefona niso odkrili nobenih posebnih slabosti. Vendar pa obstajajo tisti, ki so postali, kot pravijo, da se držijo. Poudarili so:
 • počasno delo vgrajene tipkovnice;
 • Ni dovolj visoke ločljivosti videa;
 • Zaradi pomanjkanja tekočih linij je telefon videti debelejši, kot je v resnici.
 • uporabite za zadnji pokrov iz plastike, ne iz stekla ali kovine.
 • Ampak kot vidite, so vse kurbe. Na splošno naprava izpolnjuje vse določene naloge in odlično deluje tako za napredne uporabnike kot za začetnike.

  Sorodne publikacije