Kako ustvarim Windows Live ID?

Windows Live ID je račun, s katerim so sinhronizirani stiki in delovna orodja telefona. Potreben je tudi za prenos iger in aplikacij s tržišča, saj se uporablja za prijavo v vse Microsoftove omrežne storitve. Če ste lastnik pametnega telefona na platformi Windows Phone, morate ustvariti Windows Live ID. Poleg tega, ko se boste odločili za zamenjavo telefona z novim modelom, vam bo račun pomagal obnoviti stike in podatke.


Opozoriti je treba, da se lahko na začetku "Winds 8" prijavite za zgornjo storitev z uradnim računom Microsoftovega računa. Identifikacija Windows Live ID vključuje potrditev e-pošte in geslo.

Kako to storiti?

Torej, obstajata dva načina za ustvarjanje Windows Live ID na HTC, Xiaomi in drugih pametnih telefonih:
 • C osebnega računalnika, če obstaja stalna internetna povezava. Ustvarite lahko račun v elektronskem poštnem predalu obstoječega naročnika. Še vedno lahko registrirate povsem novo pošto, ki bo vaš račun v tej storitvi.
 • Ko prvič vklopite telefon v operacijskem sistemu Windows. Če želite ustvariti račun s to metodo, potrebujete dobro povezavo z internetom prek mobilnega omrežja ali Wi-Fi).
 • Obe metodi (kako ustvariti Windows Live ID za Samsung, Nokia in tako naprej) sta skoraj enaki. Edina razlika je pri registraciji nabiralnikov. Kot smo že omenili, lahko ustvarite račun kotobstoječe in povsem novo e-pošto.


  Registrirajte se za obstoječo e-pošto

  Če želite ustvariti Windows Live ID, obiščite Microsoftovo spletno mesto in registrirajte svoj račun ter izpolnite prazna polja. Potrebno bo dobesedno pet minut vašega časa. Zahtevana starostna oznaka (uporabnik mora biti starejši od 18 let), kot je kasneje, lahko pride do težav pri prenosu iz shranjene vsebine različnih vsebin (natančneje, morate nastaviti nastavitve starševskega nadzora). Pazljivo morate izpolniti vsa polja, in kar je najpomembnejše - pravilno je, da navedete elektronsko polje in telefonsko številko. Uporabne vam bodo, če želite obnoviti dostop do računa v primeru krčenja ali izgube gesel. Pomembno je, da ne ustvarite le Windows Live ID, temveč tudi, da v prihodnje ohranite dostop do funkcionalnosti. Ko izpolnite vsa polja, morate preveriti e-poštni naslov, ki ste ga določili. To storite tako, da preverite, ali ste lastnik tega nabiralnika. Prejeli boste pismo. Če želite dokončati konfiguracijo Microsoftovega računa, sledite navodilom v e-poštnem sporočilu.
  Ko preverite poštni predal, se lahko postopek registracije v storitvi šteje za uspešnega. Zdaj morate samo klikniti na "OK", saj takoj prikaže stran vmesnika nove osebne omarice. Po tem dobite priložnost, da v telefon vnesete podatke o računu. To storite v meniju "Nastavitve", kjer izberete "Pošta in računi"pojdite na možnost »Dodaj račun« in izberite »Ustvari Windows Live ID«.

  Varnost in gesla

  Ko ustvarite račun (če uporabljate starejši e-poštni naslov), vam ni treba napisati istih gesel. V nasprotnem primeru, če je napadalec hakiran, bo imel dostop do obeh teh računov. Kasneje lahko nastavite druge, zanesljivejše načine za overjanje računa. Če ne želite zapletati sistema za prijavo z dvojnim preverjanjem pristnosti, uporabite dolgo in kompleksno geslo.

  Registracija nove pošte

  Začetek tega postopka je enak prvemu. Če želite ustvariti svoj račun, se morate prijaviti tudi v Microsoft. Ne pozabite navesti starosti. Ko registrirate nov e-poštni naslov, morate klikniti na povezavo »Pridobite nov e-poštni naslov«. Tukaj lahko uporabite eno od Microsoftovih storitev (@ hotmail.com ali @ jutlook.com).
  Ne pozabite, da morate skrbno izpolniti vsa polja in kar je najpomembnejše - pravilno navesti vaš e-poštni naslov in telefonsko številko. Pomen tega je naveden zgoraj. Ko izpolnite vsa polja, morate tudi potrditi svoj e-poštni naslov. To storite tako, da preverite, ali ste lastnik nabiralnika. Če želite dokončati konfiguracijo svojega Microsoftovega računa, sledite navodilom v sporočilu.

  Dokončanje postopka ustvarjanja računa

  Ko potrdite svoj e-poštni naslov, se lahko prijavite za svoj račun. Še vedno boste morali klikniti »V redu«, potem pa boste videli stranosebno omarico. Ko končate ta korak, boste lahko novi račun konfigurirali v meniju Nastavitve v pametnem telefonu. Postopek je popolnoma enak kot v zgornji metodi - pojdite na zavihek "Ustvari Windows Live ID", vmesnik za Nokio pa je lahko nekoliko drugačen, toda menijske postavke bodo imele enaka imena. boste prijavljeni s svojim Windows Live ID, ki ga boste zagotovo potrebovali, tudi če ste preprost uporabnik sistema Windows Phone Kot že omenjeno, ta profil ponuja povezave do številnih uporabnih orodij, vključno s trgovino aplikacij in igrami.

  Sorodne publikacije