Kako sami očistite zvočnik na telefonu

Zaradi dejstva, da je mobilna naprava nove generacije drag izdelek, je treba v primeru ene ali druge odpovedi popravila zaupati popravilu posebej usposobljenih oseb v tem primeru. Konec koncev, če opravite popravila z lastnimi rokami, potem lahko hitro poškoduje napravo, namesto da bi ga v redu. Vendar pa je treba razumeti, da obstajajo trenutki, ko je popravilo enega ali drugega dela mogoče opraviti neodvisno, ne da bi morali porabiti denar. Kako očistiti zvočnik po telefonu, pozna veliko ljudi. Razmislite o tej temi v tem članku v vseh podrobnostih. Torej, ugotovite, kako razstaviti telefon.


Ta težava, kot je slab zvok pri telefoniranju, se zgodi zaradi dejstva, da je mobilna naprava že nekaj časa v uporabi. Praviloma je zvok zaradi kontaminacije zvočnika škripal ali telefon pogoltne veliko število besed. Nič ne more biti boljša za reševanje tega problema, kot je čiščenje zvočnikov na telefonu. Naša naloga je razstaviti napravo in očistiti dinamiko mreže od prahu in umazanije, da bi izboljšali kakovost pogovora.

Slab zvok zvočnikov

Napačen zvok, ki ga izdajo zvočniki, prilagodi telefonski pogovor med ljudmi. Ta problem pripada tistim, ki jih je mogoče rešiti sami. V tem primeru, če ne veste, kako to storiti, vendar želite poskusiti, vam bo članek pomagal. Kako očistiti zvočnik telefona doma? Vzrok slabega zvoka je lahko tudi kontaminacija lukenj v primeruonesnaževanje v mreži, ki je pod telesom telefona. Najpogosteje se te težave pojavijo po 6 mesecih od dneva nakupa in začetka delovanja telefonske naprave. Nadalje, vse podrobnosti o takojšnjem čiščenju.

Kako očistiti zvočnike

Kako očistiti zvočnik na telefonu Nokia? Vse je zelo preprosto. Najprej morate preveriti zunanjo lupino zvočnika. Navsezadnje je vse v njem. In začnimo s tem delom. Za ta postopek boste potrebovali zobno ščetko. Seveda, čopič mora biti star, ker potem seveda ne moreš umiti zob. Z isto zobno ščetko morate premakniti mrežo zvočnikov. Treba je omeniti, da morajo biti gibanja krožna. Poskrbeti morate, da bodo ščetine udarile v mrežo in jo očistile pred umazanijo in prahom. Razumeti morate tudi, da ne morete preveč pritisniti na krtačo, saj lahko poškodujete govornikovo mrežo in potem boste morali telefon odnesti v servisni center.

Postopek čiščenja govornika

Za izvedbo te vrste dela je potrebnih več minut. Nato morate pihati mrežni zvočnik. Zelo pogosto ljudje uporabljajo žvečilni gumi v tem postopku, ki je že dobro žvečen. Pravkar ga dajo na zvočnik, in vzame vse nepotrebne delce. Takšno operacijo je treba izvesti večkrat, nato pa telefon preprosto obrišite s čistim prtičkom. Ko je naprava suha, lahko preverite kakovost zvoka. Biti mora kakovosten injasno. Zdaj veste, kako očistite zvočnik v telefonu. Toda to je samo en način. To se zgodi, da tako čiščenje ne prinese želenih rezultatov. Potem morate uporabiti drugo metodo. Oglejmo si, kako v tem primeru očistiti zvočnik v telefonu.

Druga metoda čiščenja

Torej, druga metoda čiščenja dinamike. Vprašanje, kako očistiti zvočnik v telefonu, v tem primeru vključuje dve vrsti rešitev. V prvi različici boste potrebovali le iglo in urejenost. Toda v drugem je seveda znanje o razstavljanju telefona in enaki natančnosti.


Ko uporabljate iglo, morate biti zelo previdni, ker ne morete očistiti neto zvočnika, temveč ga samo priključite in popolnoma prekinite. V tem primeru se boste morali obrniti na bolj izobražene ljudi. Za čiščenje zvočnika je potrebno pazljivo peljati po mreži, očistiti ga pred prevelikimi oblogami in ga pretresti.
Drugi način je, da telefon razstavite ali, natančneje, eno podrobnost. Zvočnik te enote lahko odstranite. V tem primeru bo njegovo čiščenje učinkovitejše. Napravo lahko tudi splaknete z vodikovim peroksidom, ki ubije vse nabrane bakterije, in telefon vas bo še bolj navdušil s čistim zvokom.

Sorodne publikacije