Hyde na Sylvan Hots: opis spretnosti in značilnosti

V današnjem članku vam bomo povedali o značaju Silvane in človeka, ki bo pomagal med junaki nevihte. Junak se popolnoma spopade z nalogo potiska, je dobra pomočnica za ekipo in praviloma povzroča veliko škodo sovražniku.

Zgodovina znakov

Silva Windroklya, vodja ankete, je sledila svoji sveti dolžnosti - da bi kakorkoli zavarovala dom doma Kiel-Talas. To je lik, ki združuje talente nadarjenega poveljnika in oznako tekmovalca. Tudi s takšnimi sposobnostmi ni uspela preprečiti Batogija. Silvana pa je umrla in na tem svetu ni bila mirna. Skozi sile viteza Arthasove smrti je bila vstala od mrtvih in sprejela banshee. Sčasoma se je Silvani, osvobojen nadzora, uspel spremeniti v mogočnega vladarja, ki ga je zavrnil.


Junakinja raje v daljni bitki soseda, aktivno uporablja temno magijo, slabi in muči sovražnika. Več informacij o liku najdete v našem cehovskem podjetju Silvan.

Oprijemljive koristi in slabosti

Ta znak ima naslednje prednosti:
 • veliko število pobegov;
 • velika škoda;
 • prisotnost dobrega potenciala za pushas;
 • možnost nevtralizacije struktur sovražnika;
 • neobčutljiv zaseg oblegajočega tabora.
 • Z vsemi prednostmi ima Sylvain tudi številne pomanjkljivosti. O njih lahko izveste spodaj:
 • majhna škoda z avtotatakom;
 • majhna količina xp;
 • brez napada (potrebno je dobro pozicioniranje);
 • kaste prekine le uporaba nekaterih herojskih sposobnosti.
 • Bildim Silvan, morilec in specialist

  , temelji na možnosti uporabe "Fatal Shot" in "Trackers Track". S to stavbo lahko aktivirate "GO" do petnajstkrat, kar je zelo dobro. Poleg tega znak dodaja v mobilnosti.


  Kljub dejstvu, da se uporaba „vetrovke“ v tej stavbi šteje za glavno nadarjenost, za njegovo igro potrebuje veliko lobanj. Če igralec ni zelo samozavesten v svoji moči, vam priporočamo, da prenehate z izbiro drugega znanja. Kar se tiče Sylvainovega specialista, ima veščina "Oblivion" pomembno vlogo, vendar je izbrana glede na situacijo. V primeru, če bomo igrali v ekipi pregledanih vprašalnikov, ki lahko zapolnijo nadzor nad Sylvanom, vzamemo.

  Bild-hayt "HOTS" na Silvan-sapporta

  Neobičajna zbirka za junakinje. Ta stavba se v Herojih neurja pogosto ne nahaja pri Silvanu, vendar si zasluži našo pozornost nič manj. Vsebina zbirke se ne vrti okrog škode, ampak okoli asortimana za ekipo. Silvana uporablja svoje sposobnosti, da oslabi svoje sovražnike, medtem ko še vedno ne odstopa od izgub.
  Priporočamo, da ste pozorni na naslednje sposobnosti:
 • "Lost Soul" in "Cold Hugs" - če uporabljate pravilno, lahko dobite dober dodatek k izgubi. Nevidnosovražniki izgubijo priložnost za pobeg pred udarcem.
 • Uporaba "paralize" in "preobremenjene žalosti" upočasnjuje hitrost gibanja sovražnika, pri čemer se ekipa igralca izkaže za veliko prednost.
 • S pomočjo "Stent Arrow" lahko prekinete kade skoraj vsakega uroka. Hkrati cilj doseže še dodaten udarec.
 • Izberite vrstico

  Nadaljujte z vodnikom po Silvanu in nadaljujte z obravnavo igranja. Znak nima velike zaloge xp in možnost posameznega pobega se lahko porabi pod vplivom nadzora. Na začetku prehoda priporočamo, da se držite stran od "PvP", zato izberite zgornjo ali spodnjo črto.
  Ne pozabite na oblegajoči tabor - njegov zajem lahko poteka hitro in brez izgube hp. Napad na gozdne tabore za morilca-silvana daje tudi dobro prednost. Tekme o zalivu Černobold in primarne kopije zahtevajo nekoliko drugačen pristop. Prva kartica je polje za "PvP" bitke, zato naj bo Silvani obdržan poleg ekipe, medtem ko bo izločil dvojnike. "Glamurozne kopije" se izvajajo z uporabo standardne taktike, ki velja za specialista - potisna črta, na kateri preide golem. Ne pozabite na sodelovanje pri dogodkih!

  O zaveznikih in nasprotnikih

  Sylvania je lahko super igrati in sama. Prav tako ima moč upreti se dvema nasprotnikoma hkrati. Kljub temu, da ima nekdo iz sapporta nikoli ne bo pretiran. Priporočamo, da si ogledate Kerygan z velikim nadzorom. Takšna kombinacija, skupaj z izgubo Sylvana, bo lahkoZ nasprotniki, ki nimajo praktično nobenih očal, je enostavno. Tudi Vetrokryla odlično dela z drugimi strokovnjaki, z vsemi, razen z Abaturo. Tako je na začetku mogoče potisniti linijo. Kar se tiče tekmecev, je najnevarnejši seznam dveh strokovnjakov v eni shuffle. Tudi sovražniki treh do petih ljudi nas lahko postavijo v zelo nedonosni položaj. V tem primeru bomo morali poiskati pomoč iz urnika ali pobegniti, ker so možnosti za zmago skoraj nič. Sonia in Kuvalda zaslužita posebno pozornost. Od prvega ne moremo obvladati - z lahkoto se lahko spopade s skupino strašenj in zdravi vso nastalo škodo, medtem ko ne pride niti iz sranja. Od Kuwalda pa obstajajo dobri zadetki, zlasti v načinu obleganja. Tukaj smo spet nemočni.

  Kar se tiče puhe

  , ima Silvana čudovite cvileče črne puščice in »usodno bombardiranje«, ki pomagajo odstraniti oblegalne tabore in stolpe sovražnika. Kako se to dogaja in kaj svetuje vodniku Sylvan? Najprej morate pripeljati junaka na stran stolpa /velikana - to počnite do trenutka, ko izbrani cilj osvetli naš pogled. Takoj po tem morate uporabiti "usodni požar", pri tem pa ne pozabite na napad drugega sovražnika s pomočjo samodejnega napada.
  Kar se tiče velikanov: če cene niso dobre in se končajo, jih lahko zamenjate s samodejnimi. Tako bomo dosegli dva cilja hkrati, vsak po vrsti. Zaradi hitrosti nas velikani ne bodo mogli odgovoriti,vendar bo škoda, ki jim je bila povzročena, majhna. Torej ne pozabite na pravočasno luščenje s strani. Ta taktika se ne more uporabiti, ko napadate sovražne stolpe.

  Sorodne publikacije