"Medal of Honor": vsi deli serije iger

Vsi deli "Medalje časti" se med seboj razlikujejo, saj so izšli za trinajst let. V tem času se je serija precej spremenila, vendar je podlaga ostala enaka - realistične vojaške akcije pri postavljanju določene izmišljene zarote. Vredno je poznati vsako od teh iger in poskusiti sami.

Začetna zgodba

Vsi deli "Medalje časti" se ne bi pojavili na svetu, če v letu 1999 prva epizoda podjetja "Sony" ni dobila isto ime projekta. Z njim se je začela celotna zgodba, ki je leta 2000 dobila nadaljevanje. Igra iz vrstice z imenom Underground je bila izdana za isto konzolo in povedala zgodbo o dekletu gverilcev iz francoskega gibanja upora.
Dve leti kasneje so založniki EA predali serijo novega studia iz leta 2015. Uspelo jim je ustvariti "Medaljo časti: Druga fronta", ki je postala legenda v svojem času. Kritike in uporabnike so zelo cenjeni realizem, svetli spopadi in zanimiva ploskev. O vzponu zanimanja v vrsti založnikov je bilo veliko dela na četrtem delu, ki je izšel tudi leta 2002, in povedal vodniku Johnu Bakerju, da služi v ameriški vojski.


Zlati časi

V seriji "Medal of Honor" se vsi deli ne spomnijo niti oboževalci. Na primer, leta 2003 je prišlo do Allied Assault Breakthrough, Rising Sun in Infiltrator, vendar niso izjemne. Avtorji so skušali urediti staro igro v novo lupino, ki ni bila zelo cenjena. Kljub temu nihče ni pozabil na serijo, in po sprostitvi Pacific Assault so vsi požrliOpravite že znane misije za reševanje talcev, prebojev, zajemanja točk in še več.
Projekt si je zapomnil zanimiv multiplayer način in dejstvo, da je bil izključno namenjen osebnim računalnikom. Za lastnike konzol, razvijalci v istem letu sprosti European Assault in ločeno heroes za prenosni soglasnik "Sony". V letu 2007 se promet ni zmanjšal, in če naštete vse dele "Medalje časti" po vrsti, potem je deseta na seznamu postala Vanguard, ampak spet izključno za japonsko predpono. Istega leta je za nezadovoljne uporabnike izšel slavni Airborne za tretjo generacijo konzol in osebnih računalnikov. Že na novem motorju je pokazala zelo kakovostno grafiko, posodobljeno igranje in le še dobre vtise. Po tem, ko je prišel še en del na PSP, in za to je bil vzet odmor.


Neuspeh in poskus sanacije

Del trinajstega seznama vseh delov "Medalje časti" je bil poskus obnovitve serije, ki je bila že na novem grafičnem jedru, po treh letih pa je tehnični napredek daleč naprej. Razvoj je bil zaupan vsem istemu studiu, ki je uspel spremeniti tri imena, sodobni oboževalci pa so bolj znani pod imenom DICE. Konzole v imenu igre ni bilo, ker naj bi bil prvi del nove franšizne prihodnosti.
Na žalost je bila reinkarnacija uspešna proti drugim velikanom žanrskega strelca. V igri je bilo veliko napak, toda na ploskvi uporabniki niso bili vezani. Posledica tega je bila, da je bila ponovno vzeta dve leti. Že v letu 2012, razvijalci so bili sposobni, da navijači projekt, ki biImam užitek kot 1. del "Medal of Gonor". Naslov mojstrovine je bil Warfighter, ki je dosegel motor Frostbite 2.0, kar na zaslonu dogodkov daje neverjeten realizem. Zgodba temelji na protiterorističnih operacijah, ki jih izvajajo Združene države v Srednji Aziji. Obstaja tudi možnost, da preizkusite multiplayer način.

Sorodne publikacije