T2 Tuner: Pregled in povratne informacije. Tuner za digitalno televizijo

Zdaj je razširjen sprejemnik sprejel T2 tuner. Kanali, ki jih oddaja taka naprava, imajo običajno visoko kakovost zvoka in slike. Takšna naprava deluje nujno po enem ali več standardih. Najbolj priljubljeni na ozemlju Ruske federacije so: DVB-T (zastareli) in DVB-T2 (moderni). To pomeni, da ta sprejemnik oddaja evropsko digitalno televizijo. Obstajajo še drugi. Standard ISDB-T na primer omogoča dostop do japonskih in nekaterih kanalov v Južni Ameriki.


Sprejemniki so lahko več vrst. Zdaj se potrošniki obračajo k trgovinam za pomoč pri iskanju dobrega digitalnega sprejemnika. Na žalost nekateri od njih delajo samo s prostimi kanali, zato da boste prepoznali plačilo, boste morali poiskati ustrezen sprejemnik s posebno možnostjo. Članek obravnava posebne modele, ki so postali razširjeni. So v povpraševanju med potrošniki in veljajo za najbolj optimalne po svojih značilnostih. Pri nakupu je potrebno paziti nanje.

BBK SMP001HDT2

Ta sprejemnik T2 je že dolgo pridobil zaveze strank. Pogosto ga lahko najdete na specializiranih prodajnih mestih. Sodeč po povratnih informacijah, je za napravo značilna dobra kakovost slike, ogromno razpoložljivih funkcij, enostavnost upravljanja in enostavna uporaba. Kaj še omeniti? Vmesnik sprejemnika je povsem razumljiv, popolnoma edinstven in ga je razvilo podjetje BBK. Sprejmite signalizvajajo na račun posebnih anten in radijskih kanalov. T2 sprejemnik deluje gladko, kakovost slike in zvoka ne vpliva na območje lokacije releja. Zrak se zadrži in se ustavi. Po želji lahko posnamete film ali prenos na zunanjega skrbnika. Obstaja tudi dovoljenje za ponovno pisanje oglasnih enot.


Ohišje je izdelano iz plastike. Vgrajena posebna elektronska različica programa. Tehta 200 g.

BBK SMP017HDT2

Naslednji tuner T2 je zmogljiva naprava, ki deluje na stabilnem in visokokakovostnem procesorju. To je na račun te naprave, da je naprava sposobna delovati dovolj veliko število let. Model je opremljen z množico funkcij, ki bodo uporabne za vsako osebo. Komplet vsebuje posebne kable in žice, ki omogočajo povezavo s televizorjem. Prav tako lahko sodelujete s perifernimi mediji, tako da iz njih reproducirate različne večpredstavnostne datoteke. Ohišje je narejeno iz plastike, kot večina modelov tega podjetja. Ena od prodanih različic je narejena v črni barvi, tako da naprava brez težav dopolnjuje vsako notranjost. T2 sprejemnik uporablja visokokakovosten predvajalnik, ki deluje z vsemi oblikami, kar jasno poenostavlja postopek delovanja. V kompletu najdete tudi posebno navodilo in nadzorno ploščo. Majhna velikost naprave bo pomagala nastaviti na najmanjših mestih.

AverMedia AVerTV Mobile 510

Naslednji sprejemnik majhne velikosti je primeren za delovanje s pripomočki. Konec koncev, veliko uporabnikov rajes seboj nosite TV tuner T2, da lahko kadarkoli gledate televizijo. Vendar pa morate biti pozorni - naprava deluje le s pripomočki, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android. Naprava je opremljena s posebnim adapterjem, ki se priključi na priključek na telefonu ali tabličnem računalniku. Tako lahko katera koli oseba gleda TV brez povezave z internetom. Ta digitalni sprejemnik bo primeren za vsakogar, ki se odloči za premik od kraja do kraja. Obstajajo tudi prekinitve v komunikaciji. To je razlog, zakaj mnogi raje ta tuner. Deluje takoj z dvema standardoma: zastarelo in njegovo sledilko.
Teža naprave je nekoliko manjša od 8 kilogramov.Teža in minimalne dimenzije naprave ne bodo povzročile nelagodja nobeni osebi, ki uporablja sprejemnik.

SUPRA SDT-90 Black

Ta zunanji digitalni sprejemnik T2 se imenuje tudi predpona. Proizvajalec "Supra" je na napravo namestil podporo, ki podpira delo obeh standardov. Vgrajena funkcija za snemanje, ki je uporabniku omogočila shranjevanje vseh programov, filmov ali celotnih oddaj v notranji pomnilnik ali zunanje medije. Obstaja možnost, ki vsakemu potrošniku omogoča nastavitev časovnika na začetku snemanja. To je zelo priročno in uporabniki opomnijo to funkcijo kot najbolj uporabno. Obstajajo možnosti za povečanje hitrosti ali zmanjšanje med predvajanjem. To pomeni, da lahko imate veliko časa za gledanje za dolgo časa, gledaš na vsako gibanje, in nezanimivo - za pomikanje. Poleg tega je ta model sprejemnika opremljen s funkcijo podnapisov in teleteksta. Obstaja tudi vgrajen program orodja. VNa splošno so značilnosti naprave visoke, zato privabite kupce.

Rolsen RDB-528A Black

Vdelana programska oprema sprejemnika T2 RDB-528A vam omogoča snemanje vseh potrebnih filmov in prenosov na pomnilniške kartice in bliskovne pogone. Naprava podpira številne medijske formate, ki jih je mogoče odpreti tudi iz drugega vira. Naprava lahko sinhronizira čas in ima tudi dostop do programa prenosov.
Pregledi strank jasno kažejo, da je ta model navdušen nad ogledom. Ne ustvarja le dobre kakovosti slike, ampak tudi stabilen radijski signal. Videz sprejemnika je precej skromen, vendar je precej pozitiven kot slab. Ni vse kupce raje svetle poudarke v oblikovanju, mnogi so privlači minimalizem in občutek trdnosti. Naprava deluje dobro, napake se ne upoštevajo. Obdobje delovanja je na splošno dobro, čeprav se pojavijo nekatere pritožbe. Vendar pa je potrebno samo shraniti vaš tuner, potem pa bo deloval dovolj dolgo.

Rolsen RDB-902

Ta sprejemnik hrani satelitski signal kot tudi eterični digitalni signal. Ta model je znan po svojem zmogljivem seznamu funkcij, kakor tudi po srčnem dizajnu. Omogoča vam srečno brskanje po priljubljenih filmih, poslušanje glasbe in vse v dobri kakovosti. Naprava je precej uspešna in dani pregledi sprejemnika T2 dobijo le pohvalo.

Strong SRT 8500

Toner T2 Strong SRT 8500 », ki se prodaja skupaj s kablom za povezavo s televizorjem, priročnikom, daljinskim upravljalnikom in baterijami. Telo naprave je narejeno iz kovine, sprednji del pa zplastika Lahko izgleda kot aluminij. Skupna teža naprave je nekaj manj kot 1 kg. Od vseh zgoraj opisanih naprav je to najtežje, vendar je vredno. Graditelj sprejemnika je tako kakovosten kot uporabljeni materiali. Ta naprava se imenuje potrošniška uravnoteženost. Vse podrobnosti o tehničnih lastnostih so med seboj skladne. Seveda, malo od strani je opazno, da je proizvajalec poskušal čim bolj znižati ceno izdelka. Malo je pretiran, vendar je za njegovo kategorijo podatkov o cenah dovolj in tako je dovolj. Njegova cena je približno 1000 rubljev. Ampak moram reči, da je proti drugim napravam, ki so močnejše, ta sprejemnik slabega delovanja in majhne hitrosti obdelave poizvedb. Ampak kot ruski kupci raje uporabljajo poceni naprave s povprečno kakovostjo, ta sprejemnik je zelo optimalno.

Telefunken TF-DVBT207 Black

Ta sprejemnik T2 je prejel dobre ocene. To je kakovosten sprejemnik, ki je potreben za gledanje televizije. Deluje po dveh evropskih standardih. Med tekmeci se ta naprava razlikuje po tem, da ima svojega igralca. On je sposoben samostojno prebrati iz pomnilniške kartice potrebne datoteke. Naprava vidi zunanje medije do 2 TB. Vgrajena pomnilniška funkcija, ki omogoča snemanje zahtevanega oddajanja. Če se vam med gledanjem nenadoma zmede, lahko vedno premorite in se vrnete v film. Komplet vsebuje priročnik, garancijo, daljinski upravljalnik, napajalnik, napravo in kabelza povezavo s televizorjem. Vgrajene številne priročne funkcije, razen tistih, ki so že opisane. Na voljo je dodatni in časovnik za vklop, izklop. Omogočila vam bo udobno upravljanje naprave. Na splošno je ta sprejemnik visoke kakovosti in si zasluži pozornost domačega potrošnika.

Sorodne publikacije