Polne, zaprte slušalke Pioneer SE-M390: funkcije, pregledi

Če želite kupiti Pioneer-jevo zaprto slušalko, si oglejte model, opisan v tem članku. Napravo lahko uporabljate doma in v posebnem studiu, ki se ukvarja s snemanjem zvoka. Frekvenčno območje je visoko, standardna serija. Zvok je dober. Podrobnejši opis in značilnosti podatkov najdete v članku. Slušalke tega modela so cenovno ugodne in zato privabljajo veliko kupcev. Povprečna cena je 1200 rubljev.

Značilnosti

Zaprte slušalke. Radiatorji imajo premer 4 cm. Odziv se giblje od 5 GHz do 29 GHz. Slušalke tehtajo malo, samo 215 g brez kabla. Največja vhodna moč je bila 1,5 W. Kabel ima dolžino 3,5 m, priložen je podaljšek. Impedanca - samo 32 ohmov.Splošni opis

Če obstaja želja po nakupu cenovno ugodne naprave z običajno kakovostjo zvoka, potem ni vredno posvetiti pozornosti zelo priljubljenim blagovnim znamkam. Najbolje je, da izberejo sami proizvajalci, ki so specializirani za proizvodnjo proračunske tehnologije. Takšni so "Philips", "Panasonic" in dobro znani "Pioneer", ki je očitno očitno ne na področju slušalk. Kljub dejstvu, da je izdelek Pioneer SE-M390 v izdelku poceni cenovna kategorija, še vedno uživa v privlačnem dizajnu, dobrem zvočnem in frekvenčnem odzivu. Srednje note so samozavestne, sočne in precej opazne. Določanje melodij ni na najvišji ravni,ampak za denar, ki ga lahko kupiš, je več kot dovolj.


Oblikovanje je zanimivo, čeprav preprosto. Izgleda trdno, ne prenaša in ne pritegne preveč pozornosti. Zadeva je izvedena v sodobni modni tradiciji. Uporabili so na primer mobilno glavo in trdno večerjo. Zaradi tega ni potreben noben regulator in slušalke so sposobne samozavesti obliko uporabnikove lobanje. Žice izgledajo zelo lepo in ker se proizvajalec "Pioneer" nikoli ni posebej odlikoval z visokokakovostnimi in trajnimi detajli, je najbolje, da kabel upravljate čim bolj previdno. Ta niansa se prekriva s številnimi koristmi.

Paket

V škatli bo lastnik našel slušalke Pioneer SE-M390 za 6,3 mm in podaljšek. Dolžina kabla je 1,5 metra. Na splošno je celoten komplet standarden in lastniki ga ne posvečajo pozornosti. Ocene o tem so običajno nevtralne.

Pakiranje

Pakiranje slušalk je privlačno. Odprto, z minimalističnim dizajnom. Takoj lahko preberete glavne značilnosti - natisnjene so na sprednji strani. Ocenjevanje naprave bo prav tako prišlo takoj, saj je paket pregleden. Presenetljivo je prisotnost adapterja za 1,5 m, ker je glavna žica - 3,5 m.

Oblika

Naprava je izdelana iz plastike. Na žalost zbirka pušča veliko možnosti. Skodelice in njihovi pritrdilni elementi tudi škripajo. Ker je plastika sijajna, zlahka zbira vse možne odtise, praske in majhne deformacije. Če pogledate videz modela Pioneer SE-M390 (cena je povsem upravičenaoblikovanje) na splošno, potem je treba povedati - to je moderno in se ne razlikuje veliko od dragih modelov. Občutek se pokvari le pri zbiranju. Na prvi pogled naprava izgleda veliko dražje, kot je v resnici. Mnogi lastniki govorijo o tem.

Enostavnost uporabe

Slušalke Pioneer SE-M390 so priročne za pristanek. Mnenja o njih so na splošno dobri na internetu. Naslona za glavo ni treba nastaviti, ker je trak elastičen. Sama je sposobna hitro in pravilno prilagoditi uporabnikovo lobanjo. Amuleti so dimenzionalni, zlahka pokrivajo človeško uho. Zagotavlja zvočno izolacijo. Ni utrujene dolgotrajne uporabe, ki vam omogoča, da napravo uporabljate dlje časa. Na udobje vpliva tudi naslednje dejstvo: skodelica se vrti okoli svoje osi. Kljub temu, da so te slušalke zaprte, je izolacija pred hrupom, o kateri smo že govorili, še vedno na povprečni ravni. Na glavi lahko vidite črke latinice. Omogočajo definiranje desne in leve slušalke. Črke, ki so kakovostno natisnjene, se zlahka berejo tudi v slabi svetlobi. Kabel ima bunko. Ne morete ga spremeniti, saj ga proizvajalec ne zagotavlja.

Zvok

Bass in nižje frekvence na sredini Pioneer SE-M390. Značilnosti niso slabe, vendar so le redke in včasih zelo kratke. Celoten zvok je živ in živ. Proizvajalec je poudaril reprodukcijo srednjih frekvenc. Pogosto je zvok oster, včasih lahko slišite piščalke v vokalnih zabavah. Visoke frekvence niso dovolj, kot nizke.Problem ni zelo resen, vendar v tem odtenku ni tako prijeten. Z branjem povratnih informacij potrošnikov lahko sklepamo, da v večini ni negativnih občutkov. Slušalke na splošno niso slabe. Imajo pomanjkljivosti v zvoku, ki v celoti plača koristi. Na primer, stereo panorama je slabo napisana, vendar je široka, kar daje več svobode. Ne moremo reči, da od poslušanja glasbe obstaja nekakšen prijeten občutek, zvok je ocenjen na približno "tri".

Združljivost z iphone

Običajno delajo slušalke s četrto generacijo znanega pripomočka. Glasnost ima dobro oskrbo in se igra zelo dobro. Kakovost zvoka se je nekoliko spremenila, postala je še bolj enaka.

Koristi

Slušalke polne velikosti imajo ugodno obliko, ki lahko privlači številne potrošnike. Odlično pristajanje, nima nobenih pritožb kupcev. Ušesa pri dolgotrajni uporabi ne čutijo nelagodja in se ne utrudijo. Povprečne frekvence so v redu.

Slabosti

Bass, spodnja in zgornja frekvenca v Pioneer SE-M390 sta praktično odsotni. Zbirka je zelo slabe kakovosti. Ne boste mogli poslušati nakupa in preveriti naprave, saj je paket popolnoma zaprt. Materiali, uporabljeni za izdelavo slušalk, so poceni in slabše. Kabel je predolg in prisotnost adapterja je slaba odločitev. Zvoka ni mogoče prilagoditi s pomočjo slušalk, saj ni posebnega gumba ali "swinga".

Ocene strank

Pozitivne stranke, ki jih razdelijo kupci: razmerje med kakovostjo in vrednostjo,nekateri ljudje radi zvok, lepo in udobno pristanek, povprečna zvočna izolacija. Prednosti Pioneer-ja SE-M390 vključujejo zunanji dizajn in nizke cene. Zanesljivost, ki se kaže v dobrem nastavku na glavi, je po mnenju lastnikov tudi pozitivna. Kaj kupci sklicujejo na slabosti? Prva stvar, ki udari v oči, je preveč madeža na površini skodelic. Prav tako je kabel poimenovan slab. Predolgo je. Poleg tega ni povsem jasno, zakaj je potreben podaljšan adapter. Izolacija zvoka in hrupa za nekatere kupce - pozitivna stran, za druge - negativna. Zato jih ni mogoče pripisati določeni kategoriji. Pred nakupom preberite komentarje lastnikov na spletu. Nekateri negativni izrazi o sondirnih potisnih kupcih, vendar ob prvem poslušanju vse zelo slaba pričakovanja izginejo. Ob nakupu se izda garancijska kartica. Čas delovanja naprave je dolg, če pa se kaj zgodi, je v centru za storitve vedno dovoljeno reševanje problema brezplačno. Težave lahko odpravite tudi sami, če imate potrebna znanja. Zahtevane dele lahko enostavno najdete in naročite na spletu ali kupite v specializirani trgovini, kjer se prodaja Pioneer SE-M390. Zvočniki se zelo redko razbijajo. Kabel in številne druge podrobnosti, kot so ušesne blazinice, lahko v prvem letu trajajo v dobrem stanju. S skrbnostjo se lahko ta izraz rahlo poveča. Zaradi uporabe nizko kakovostnega materiala, ki je naknadno "izpostavljena", je premaz lepljen. Kabel je priključen na levo stran. PomagaIzogibajte se interakciji z njim med aktivnim plesom ali drugimi manipulacijami pri uporabi slušalk. To napravo najbolje uporabite z visokokakovostnim močnim izvorom zvoka. Primerna je kot računalnik (prenosni računalnik) in profesionalna oprema. Telefon ali predvajalnik ne bosta dala celotne slike zvoka in ne bosta uspela odpreti celotnega potenciala slušalk. Značilnosti izdelka so povprečne, zato mora biti izbor vira zvoka čim bolj odgovoren. Pogosto se slušalke uporabljajo v profesionalnih studiih. Zaposleni pogosto komentirajo delovanje te naprave. Njihove ocene ne moremo imenovati negativne ali pozitivne, so nevtralne. Če upoštevamo vse na splošno, potem je vsak lastnik zadovoljen z nakupom in nihče ni obžaloval izbire tega modela. Še posebej, če upoštevate, da je njegova vrednost več kot nizka.

Rezultati

Uporabniki, ki ne pričakujejo zelo pametnih funkcij slušalk Pioneer SE-M390, morajo biti pozorni na njih. Glede na nizke stroške, to še vedno ni nekaj, kar je obljubil proizvajalec, ki se ukvarja z arhiviranjem. Cena in kakovost sta idealni drug za drugega, kar je velika prednost.

Sorodne publikacije