Kako izvedeti datum registracije VKontakte: nasveti in triki

Težko si je predstavljati sodobno osebo brez socialnih mrež. Včasih se ljudje sprašujejo, kdaj so bili uporabniki registrirani na enem ali drugem mestu. Danes bomo izvedeli, kako najti datum registracije VKontakte. V nekaterih primerih bodo ti podatki zelo koristni. Včasih lahko prepoznajo ponaredek.

Možnosti za uspeh

Ali lahko resnično utelešite idejo v življenju? Konec koncev, lahko daleč od vseh socialnih omrežij dobite informacije o datumu registracije teh ali drugih strani. Iskanje datuma registracije "VKontakte" ID je preprostejše. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati. V družabnem omrežju ni običajnih nastavitev, ki bi predstavljale podobne podatke. Zato morate uporabljati aplikacije in storitve tretjih oseb.

Načini rešitve

Kaj je smisel? Kako izvedeti datum registracije VK? Vse je odvisno od osebnih želja uporabnika. Zdaj lahko na spletu najdete veliko predlogov o zagotavljanju informacij o registriranih straneh.


Pridobivanje informacij o registraciji določenega profila v "VC" je na voljo:
 • prek internetnih storitev tretjih oseb (ponavadi so brezplačne);
 • z uporabo vgrajenih "socialnih" aplikacij.
 • Za uresničitev načrta je le nekaj minut. Spodaj si bomo ogledali najbolj priljubljena spletna mesta, ki vam omogočajo, da določite, kdaj ima »VC« en ali drug profil.

  Kaj potrebujete

  Za začetek se morate malo pripraviti na proces. Pogosteje da bi dobili informacije o njihali druge strani, ki uporabljajo ID vprašalnika. Ta številka je dodeljena uporabniku pri registraciji. Ogledate si ga lahko v naslovni vrstici ob obisku določenega profila.
  Da bi izvedeli o datumu registracije strani VK, je potrebno:
 • Odprite "VC". Zaželeno je, da dobite avtorizacijo na spletnem mestu.
 • Pojdite na uporabniško stran, ki jo želite preveriti.
 • Kopiranje osebne izkaznice ali kratkega naslova (to je zamenjava ID-ja z latinskimi črkami).
 • Pripravljen! Zdaj lahko razmišljate o odločnih ukrepih. Včasih, da bi uresničili načrt v življenju, je treba kopirati polni naslov lokacije uporabnikovega "VC" vprašalnika.

  "ВКРег.ру"

  Kako ugotoviti datum registracije "VKontakte"? Za obvladovanje naloge bo uporabnik moral uporabiti pomoč specializiranih storitev tretjih oseb. Ponavadi so popolnoma brezplačni. In ne zahtevajo namestitve dodatne vsebine. Prva varna ponudba je portal Vkreg.ru. Pojdite na ta naslov, vnesite ID vrstice ali uporabniško ime /polni naslov vprašalnika in kliknite gumb »Najdi«. V nekaj sekundah se na zaslonu prikažejo informacije o datumu registracije profila.

  "Shostak.ru"

  Kako izvedeti datum registracije "VKontakte"? Naslednji način je delo s storitvijo shostak.ru/vk. To je drugo spletno mesto, ki vam omogoča, da dobite informacije o strani določenega uporabnika. Algoritem delovanja bo v tem primeru popolnoma enak kot v prejšnji različici. Potrebno je vstaviti ID ali naslov v posebno vrsticoin nato kliknite na gumb "Določi datum registracije". Na zaslonu se bo pojavil dan, mesec in leto registracije, natančno število let in mesecev v narekovajih. Tukaj so avatarji in ID-ji strani.

  Priloge

  V "VC", kot smo že povedali, obstajajo specializirani programi, ki nam omogočajo izpolnjevanje naše naloge. Na primer, lahko poskusite program "Datum registracije". Kaj storiti? Zahtevano:
 • Prenesite avtorizacijo v družabno omrežje.
 • Poiščite programsko opremo "Datum registracije" v aplikacijah.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Pojdite na program.
 • Vnesite ID strani, ki jo želite preveriti.
 • Kliknite gumb "Najdi".
 • Dokončaj! Informacije, ki vas zanimajo, bodo prikazane na zaslonu. Zdaj je jasno, kako izvedeti datum registracije VKontakte. Priporočljivo je, da se izogibate plačanim storitvam za preverjanje podatkov VC. Najpogosteje so lopove!

  Sorodne publikacije