Mobilni telefon Samsung GT-C3322: Funkcije in pregledi

Mnogi ljudje bodo rekli, da so telefoni s tipkami s prihodom pametnih telefonov, ki temeljijo na dotik, že dolgo na drugem mestu. Obstajajo tudi takšne napovedi, da popolnoma izginejo iz prodaje. Vendar se to ni zgodilo, saj povpraševanje po njih še vedno obstaja. Neposreden dokaz za to je Samsung GT-C3322. V letu 2011 je prišel v prodajo. Neverjetno je, da lahko tudi ta telefon najdejo uporabniki. Kakšna je njena značilnost? Razumimo.

Oblikovanje

Samsung GT-C3322 - monoblok, izdelan v klasičnem slogu. Ohišje je izdelano iz kovine. Zunaj izgleda dovolj elegantno, da ga vsi kupci opazijo. Ni ostrih vogalov, ki močno ublažijo splošno dojemanje. Na sprednji plošči je zaslon, tipkovnica s tipkami, ki je vizualno razdeljena na dva bloka: mehke tipke (črna ali lila) in digitalna (srebrna). Krmilna palica je kromirana. Zaradi tega jasno izstopa na temnem ozadju. Tipke številske tipkovnice so individualne. Enostavno kliknete na njih, ne morete se bojati, da se boste dotikali v bližini. Objektiv fotoaparata je na zadnji strani. Na isti liniji je tudi stereo zvočnik. Na dnu pokrova je ime proizvajalca. Na koncu bo uporabnik videl priključek za slušalke (mini-Jack) in kabel (microUSB).


Značilnosti

Spoznavanje telefona Samsung GT-C3322 je nepopolno, ne da bi gledali na funkcije.
 • Mere: višina - 11379 mm, širina - 479 mm, debelina - 1399 mm.
 • Teža z baterijo - 89 str.
 • Sim kartice -dva Načelo dela - izmenično.
 • Zaslon: diagonala 22 palcev, ločljivost - 320x240 px. Izdelana s tehnologijo TFT.
 • OS - SGP.
 • Akumulatorska baterija: odstranljiva, litij-ionska. Kapaciteta - 1000 mAh.
 • Komunikacije: GPRS, Bluetooth, EDGE.
 • Tip tipkovnice - Gumb.
 • Kamera: ločljivost - 2 Mp (1600x1200 px), 2x zoom. Video način, foto učinki.
 • Zvok: polifonija je 64-tonska. Predvajane mp3 datoteke podpirajo 3D zvok.
 • Pomnilnik: Vgrajen - 45 MB. Na voljo je zunanja pomnilniška reža z zmogljivostjo do 8 GB. • Priloge

  Na prvi pogled se zdi, da je ta model najlažji »klicatelj«. Vendar pa to ni tako. Samo poglejte programsko opremo, ki so jo namestili razvijalci. Uporabnik je na voljo v igrah Samsung GT-C3322 Duos, družabnih omrežjih, vremenski napovedi in drugi programski opremi. Če želite, bo lastnik lahko samostojno prenesete na telefon različne programe - pisarno, zabavo. Potrebna bo internetna povezava. Če iz kakršnega koli razloga manjka, ga lahko premaknete iz računalnika. Za povezavo in prenos podatkov se uporablja kabel USB.

  Samsung GT-C3322: pregledi strank

  Da bi zagotovili pravično presojo naprave, se morate sklicevati na uporabniške ocene. Treba je omeniti, da jih je več kot 90% pohvalnih. Večina kupcev trdi, da telefon deluje dolgo časa brez napak. S skrbnim ravnanjem lahko primer shranite tudi v prvotni obliki. Dober volumen zvočnikov in mikrofona naredi to napravo odlično napravo za klice. Vmesnikjasna in preprosta, tipkovnica je udobna, obstaja osvetlitev ozadja. Pogosto lahko vidite ta telefon pri starejših, ki zaradi svojih sposobnosti ne morejo ali ne želijo obvladati kompleksnih operacijskih sistemov sodobnih pripomočkov.
  Seveda ni bilo brez pomanjkljivosti. Najprej je v tem modelu akutna težava internetna povezava. Njegova hitrost in kakovost signala, milo rečeno, ni na višini. Prav tako je večina lastnikov opazila, da po namestitvi dodatne programske opreme pogosto pride do zrušitev programske opreme. Običajno takšne učinke povzročajo nelicencirani programi, ki se prenesejo neposredno iz interneta. Če je naprava začela zamrzniti, se samodejno ponovno naloži, priporočljivo je zamenjati vdelano programsko opremo. To bo pomagalo odpraviti vse napake v sistemu. Kako narediti to, preberite spodaj.

  Kako obrezati Samsung GT-C3322? Pogosto spreminjanje programske opreme pomaga rešiti številne težave, ki so se pojavile na mobilni napravi. Če imate na telefonu rahlo težavo, jo lahko poskusite sami sanirati. Če želite to narediti, boste morali z uradne spletne strani prenesti datoteko vdelane programske opreme v računalnik, pripraviti kabel USB in v celoti napolniti baterijo. Če je vse to storjeno, lahko začnete spreminjati firmware. To storite tako, da povežete telefon z računalnikom in začnete nameščati preneseno datoteko. Pomembno je vedeti, da lahko takšna dejanja povzročijo, da stroj postane "opeka". Tveganje je majhno, vendar še vedno tam. Za tiste, ki dvomijo, je bolje zaprositi za kvalificirano pomoč.

  Sorodne publikacije