Warrior's Warrior's Armor v Skyrim in moda na njej

Stražar Svitanok je eden izmed frakcij "Skyrim". Skozi svoje življenje so se ti pogumni bojevniki posvetili boju proti vampirjem. Le da lahko rešijo Tamrielu pred bližajočo se katastrofo. Prav tako je Warri Svitanokov Armor v Skyrimu zaradi svojega elegantnega videza postal eden najbolj priljubljenih kompletov oklepov za mnoge igralce. Iz tega članka se boste naučili, kako priti do te obleke, in se seznanili z modi, ki ga bodo naredili še lepše.

Lahka oklep

Light Warri Dawn's Light Armor v Skyrim je na voljo le tistim igralcem, ki imajo nameščen Dawnguard dodatek. Z lahkoto ga lahko dobite, če se pridružite lovcem na vampire (Gunmar bo prodal oklep). Vendar vam nihče ne preprečuje, da bi uničili stražarje in odstranili lupino iz njihovih neživih teles.


V zvezi z značilnostmi, Armor Warrior Svitanok se ne more pohvaliti z visoko stopnjo zaščite. Če pa zberete celoten komplet, bo začel delovati na poseben način, s čimer boste zmanjšali vso škodo, ki vam jo bodo povzročili vampirji, za 25%.

Heavy armor

Težka oklep, kot je preprosto uganiti, ima veliko večji zaščitni parameter. Če verjamete v legendo, so kovači, ki so jo kovali, tako sovražili vampirje, da so njihovo sovraštvo prenesli na kovino in ji dali posebno lastnino. Torej, kot v primeru lahkega oklepanja, oklep zmanjša izgubo junaka iz krvavic za četrtino.
Še enkrat, to obleko lahko dobite na dva načina: kupite joGunmar ali odstranite mrtvega stražarja Svitanoka iz telesa. Druga metoda je večinoma primerna za tiste igralce, ki so se odločili pridružiti vampirjem.


Dawn of the Dawnguard Armor

In zdaj je čas, da razmislite o najboljši modi za "Nominacijo" na Warwick oklepu Svitanok. Prvi se imenuje Dawn of the Dawnguard Armor. Sprememba doda bolj kakovostno različico opreme Warwick Dawn v igro, ne da bi spremenila svoj kanonski videz. Izbirate lahko med dvema velikostma novih tekstur: 2K in 4K. Omeniti je treba, da gre za izboljšanje ne le naprsnika, temveč tudi drugih predmetov opreme, tako da se ne bodo med seboj razlikovali zaradi različnih lastnosti.

Paladin Armor

Zahvaljujoč tej spremembi boste lahko prejeli komplet oklepov elitne paladine Warta Svitanok. Torej boste imeli zaprto čelado, masivne ramenske blazinice, robusten pentelj, krpice z ročajem in škornje. Poleg tega mod vključuje tudi orožje - meč in samostrel
.
Vsi zgoraj navedeni predmeti ne bodo zaznani takoj, ko bo sprememba ugotovljena. Da bi jih dobili, boste morali iti v trdnjavo Svitanovih zakonov in očistiti prsi v glavni dvorani.

Sorodne publikacije