Kako odstraniti kartico iz Aliexpress: Vodnik po korakih

Mnogi uporabniki pridobijo kakovostno in poceni blago na spletnem mestu "Aliexpress". Po opravljenem prvem naročilu je kartica, s katere je bilo izvršeno plačilo, zavarovana z računom kupca. Sčasoma lahko pride do situacij, ko morate skriti vse zaupne informacije. V takih primerih se uporabniki zanima, kako odstraniti kartico iz Aliexpress. V tem članku je opisano, kako odpraviti to težavo.

Razlogi za brisanje kartice

Nekateri uporabniki skrbi za zasebnost na spletu. Kartico lahko po potrebi odstranijo.
Kupec pogosto spremeni banko storitev. Potem morate izbrisati kartico. Namesto starih podatkov se vnesejo dejanske informacije. Kupec lahko tudi izbriše kartico, ki je potekla. To nalogo je enostavno obravnavati.


Priprava

Preden odstranite kartico iz Aliexpress, mora uporabnik odpreti osebni profil na spletnem mestu. Nato morate v svoj plačilni sistem iti na svoj račun. V spustnem meniju izberite zadnji razdelek »Moj plačilo«. Če se je kupec predhodno registriral, bo takoj vstopil v osebno omarico. Novi uporabnik mora izbrati možnost Go to my Alipay. Potem bo sistem zahteval ponovno odobritev na spletnem mestu "Aliexpress". Odprla se bo stran, na kateri želite preveriti svoj e-poštni naslov. To storite tako, da določite e-pošto in kliknete gumb "pošlji pismo". Nato morate iti na povezavo vsporočilo, ki bo prišlo na delovno mesto.


Nato morate navesti osebne podatke (naslov, številko in serijo potnih listov, telefonsko številko). Nato kliknite gumb "Naprej".

Kako odstraniti številko kartice iz "Aliexpress"

Po avtorizaciji v Alipayu bo uporabnik imel možnost spremeniti podatke o plačilu. Kako odstraniti kartico iz Aliexpress? Če želite to narediti, morate klikniti na gumb "uredi". Odpre se nova stran. Nato kliknite "odstrani" zraven kartice, ki jo želite odstraniti. Pojavilo se bo polje z opozorilom. Kliknite gumb Ok. Po tem bo kartica umaknjena iz računa. Ta metoda še vedno deluje, kljub temu, da je od leta 2017 Alipay prenehal servisirati svoje stranke na področju trgovanja. Kako odstraniti zemljevid iz Aliexpress na hitrejši in bolj priročen način? To storite tako, da obiščete https://intl.alipay.com/user/queryUserBindCard.htm?locale=en_EN. Nato kliknite gumb "izbriši zemljevid". Nato se lahko odjavite iz svojega računa.

Zakaj razdružiti kartico s strani "Alyxpress"?

Če je uporabnik izdal naročilo, ki po prejemu iz neznanega razloga ni imel, potem kupec odpre spor. Če je bilo plačilo opravljeno z uporabo plačilne kartice, se bo denar vrnil točno tam, ne pa na bančno kartico. Potem lahko v bilanci stanja porabite le za nakup drugega blaga, ki je predstavljeno na trgovalnem dnu "Alyexpress". Za dvig denarja iz Alipay na kartico ne bo uspelo. Pri naslednjem nakupu bo znesek bremenjen iz stanja na računuv plačilnem sistemu. V tem primeru lahko kartico prevzamete. Newbie vse zdi malo problematično. Ampak tukaj ni nič zapletenega. Po končani operaciji prvič, bo uporabnik že vedel, kako odstraniti kartico iz Aliexpress.

Sorodne publikacije