Kje najdemo želodec jame trol v "Witcher 3: Wild Hunt"

V tretjem delu serije iger o dogodivščinah Geralta igra ustvarjanje igre eno od pomembnih vlog, saj lahko ozdravijo protagonista ali izboljšajo kakovost orožja. Ta članek pojasnjuje, kje najti želodec jame troll v Widget 3 in kako ga uporabiti. Trolovi so uši, dobro so zaščiteni, zato bo boj z njimi težaven. Vredno je vedeti, da so nepoškodovani za omamljanje in krvavitev.

Lokacija komponente

Jamski trolovi so zelo močni nasprotniki, vendar igra ima naslednji zakon: ubijte podobne. Dejstvo je, da je na meči Geralta mogoče uporabiti različna olja, ki pomagajo povečati škodo določenemu tipu bitja, zato trol ni bil izjema.


Za začetek je treba vedeti, da jame, v nasprotju z imenom, sploh ne živijo v jamah. Vendar pa v igri ni veliko. Prva lokacija bo Vreme. Nedaleč od kampa Nilfgaard je kraj, kjer živijo roparji in Vodnitsa. Igralec jih bo moral obravnavati in po določenem času prispeti tja - na tem mestu se bo pojavil trol. Če ga ubiješ, bo igralec lahko pobral želeno komponento. To je kraj ribnika, kjer je možno najti želodec jame troll v Wittmaku 3. Ko ste na Skellygu, lahko najdete tudi pravega kanibala, ki bo hodil tik ob cesti. V primeru, da po bitki skupina ni imela potrebne komponente, se rešuje meditacija. Dejstvo je, da sovražniki v igri oživijo skozi določenočas, tako da boste morali počakati. Edini odtenek - če je bila sprejeta misija "Stolp od nikoder", potem Skroler ne bo imel trolla.


Zakaj potrebujem komponento?

Kadar je znano, kje najti želodec jame trol v Widget 3, morate ugotoviti, za kaj je potreben. Trolli spadajo v razred ogrov, želodec je del olja proti ogrom, kakor tudi prekleti in relikvije. Taka komponenta bo koristna tako za osnovno raven kot za izboljšanje nafte. Olje, ki je namenjeno srebrnemu meču, poveča izgubo ogrov.
Da bi ustvarili takšno olje, morate najprej dobiti njegov recept. Recepti za kuhanje različnih vrst olj in olj so razpršeni po celotnem zemljevidu in jih je mogoče kupiti tudi od trgovcev v mestih.

Kje jih lahko najdem v prilogi?

Poleg krvi in ​​vina je na mostu med objekti Bazan in trgovskimi tovarnami. Tam pod mostom lahko najdete pravega trolla. Tukaj lahko vzamete želodec v jami troll v Widgetu 3.

Sorodne publikacije