Warrior Warrior Cataclysm: opis, skrivnosti prehoda

Ta katalizator se lahko uporabi, če imate orožje bojevnika. Na ta način se zmogljivost poveča glede na raven uporabljenega orožja. Ko bo polarizacija izvedena, bo ostala.

Catalyst

Ta postavka jih najpogosteje sprejema ob alarmih. Čeprav je včasih mogoče priti in kot nagrado pri vstopu v igro, vendar je to redko. Da bi našli, morate paziti, kaj so podeljene nagrade za eno ali drugo misijo, ki jo mobs igra v igri. Za kaj je Warlock Warrior Catalyst namenjen - poveča zmogljivost modulov orožja.
Prav tako morate vedeti, da boste ob treningu prejeli poškodovan mod. Podrobnosti o načinu so vidne, če podate opis, se pojavi ustrezen napis. Imajo izboljšanje, vendar veliko manj kot običajno. Ni priporočljivo, da bi jih izboljšali, ker koristi ne delujejo - od nepoškodovanega je še več koristi. Prav tako morate vedeti, da za shranjevanje reaktorja, igralci deponirajo proces na nič, to je, da nosijo polarizacije.


Platinum

To je valuta igre, prodaja na uradni spletni strani, če čakate na popuste, potem lahko kupite zelo poceni. Včasih tudi v Streamu prodaja. To je za prodajo platine in kupil različne koristne stvari. Če ste pravkar začeli igrati Warfare, je bolje odložiti platinske katalizatorje in še več. Če ne želite darovati ali nimate dodatnega denarja, lahko dobite tudi platino tako, da prodajate modove drugim igralcem.Prodajate lahko tudi redka orožja, dobro, in devastrial vam bo dala priložnost, da dobite 100.000 platin enkrat v 30 minutah. Za to potrebujete račun za Twitter. Ko je čas za risanje, mora klepet napisati besedo plat. Nikomur ne boste mogli dati platine, ki jo prejmete na samem začetku igre. Lahko pa se vključite v trgovanje takoj, ko dobite 2 mesto. Obstaja poseben klepetalni stroj, ločen forum posvečen vojskovanju. Malo platinastega za napotitev.


Warts in Avqing

Warriorjev bojevniški katalizator se lahko uporablja v orožju Warte, ki je skoraj kot orožje za vojskovanje. Bradavice so avtomatski droni.
Na zgornji fotografiji lahko vidite primer Watts "Tucson". Ko igralec odide na misijo, Sentinel leti nekje blizu in izvede nekaj dejanj. Ima več vrst orožja - 8 kosov, vključno z Deconstructor Prime. Modifikatorji dodajajo določene spretnosti, na primer - Pospešen odsev daje plus za obnovo ščita v višini 90%. Arhiv je način igre, ponavadi pride nekje pod vodo ali v globino prostora. Tudi ta beseda se imenuje mehanska krila, ki so bila ustvarjena posebej za prehod tega načina. Obstaja več kart misij tega načina. Obstaja 5 vrst orožja, vključno z Odonata Prime. Med modifikacijami se lahko spomnite na redki Ice Capture, ki je iz okolja vsrkal vso razpoložljivo toploto, tako da bodo v območju svojega delovanja vaši nasprotniki nekaj časa zamrznjeni.

Kje dobiti?

Ker že razumete, kaj je dragocena pridobitevOrocin Warframe katalizator, kje vzeti - tukaj je veliko vprašanje. Obstajajo 4 načini, da dobite te uporabne stvari. Prvi je najlažji: pojdite v trgovino in ga kupite. En katalizator je 20 platin. Hkrati je na njih dober popust.
Drugi način je malo težji: morate vzeti risbe in zbrati. Podobne risbe lahko dobite kot nagrado za neko poslanstvo. Vendar pa misije niso nobene, ampak v zvezi z alarmnimi signali. Hkrati morate paziti, da nagrade kažejo na katalizator. Najpogosteje se konča z opustošenjem, po katerem se pojavi misija, imenovana "Lotus". Če iščete odgovor na vprašanje, kje voziti Orocinov katalizator v Warframe, potem je odgovor očiten. Ta misija je minila od časa. Pogosto se risba lahko dobi točno v njej. Tukaj je primer, kako gledati nagrade za signale.
Če greste na igro vsak dan, boste prejeli nekaj nagrad. In ko ste dosegli določeno stopnjo, lahko dobite tudi risbo katalizatorja. Tukaj je slika, ki kaže, da je igralec dobil katalizator za igranje 50 dni zapored.
Obstaja posebna misija, imenovana Invazija, to je še en kraj, kjer lahko najdemo Katoličar Warlock Warrior. V tem primeru ena frakcija napade planet, ki pripada 2. Vi podpirate eno od teh frakcij. Invazijo lahko nagradimo in ena izmed njih bo katalizatorska risba. Obstajajo tri naloge, ki so med seboj povezane. Ko to storite, boste kot nagrado dobili risbo katalizatorja Orokin.

Ustvarjanje

Torej si želite sebeSkratovat katalizator Orokin Warframe. Za to potrebujete 30.000 kosov platine in naslednje stvari v enem kosu:
 • Galiya.
 • Ne pozabite vzeti modula za podrejenost.
 • Morphids.
 • Primite en priključek za napajanje.
 • Pomembno je vedeti, da tudi če zbirate vse te stvari, bo vaš katalizator potekal točno isti dan. Če ga želite takoj zbrati, boste morali za to plačati več.
  In tudi ne pozabite, da se zdaj moda ne bo izboljšala glede zmogljivosti, ampak postopoma - po stopnjah.

  Kako uporabljati?

  Najprej je pomembno, da izpolnite zelo pomembno stvar: katalizatorja ne morete razstaviti ali zamenjati, ko ga uporabite.
  Kako uporabljati Warhammerjevo Warcraftovo kataklizmo? Hitra navodila za predmete:
 • Pojdite v meni arzenal.
 • Poišči "Izboljšanje".
 • Obstaja gumb "Dejanja", ki je nekje pod režami in je namenjen za namestitev na modno orožje.
 • Ko pritisnete gumb, se prikaže meni z več gumbi.
 • Poiščite gumb "Izboljšanje" in ga kliknite.
 • Ko je katalizator vstavljen, bo izboljšal zmogljivost modulov, saj se podvoji. Hkrati je vse odvisno od ravni orožja. Primer: Predpostavimo, da imate 10 orožij in ustrezno število modov. Ampak, če ste postavili katalizator, lahko zdaj vstavite ne 10 mods, kot ponavadi, in 20. Orožja imajo najvišjo stopnjo 30, tj več - 60. Torej ne morete dati več kot 60 mods na kakršen koli način.

  Pomembne informacije

  Če niste pozabili risbe in jo začeli zbirati, morate vedeti, da bo po pripravi risba izginila, ker je enkratna. Če kupite nekaj orožja v trgovini za platino, potem lahko v svoj komplet vnesete in katalizator.
  Video katalizator in reaktor Orokin. Če želite svoj lik dvigniti na določeno raven, boste morali uporabiti Warhammerjev Warcraft Catalyst. Na primer, če želite postati zaščitnik jekla Meridian. Igralci so videli žuželko: katalizator, ki je bil izvlečen iz risbe, bi lahko izginil iz inventarja. V tem primeru je treba igro znova zagnati, ker je bil katalizator najverjetneje uporabljen, potem bi ga morali izgubiti, orrokinski reaktor je primeren za Warframe in Orokinov katalizator za orožje. Če imate pripomoček, ki temelji na androidu, potem boste najbolje namestili uradni program, imenovan warframe nexus. Na ta način lahko nastavite budilko, da nikoli ne zamudite želene naloge. Tudi na Twitterju je posebna stran namenjena alarmom. Tam lahko spremljate vse potrebne misije.

  Sorodne publikacije