Pametni telefon Huawei Y5C: pregledi, pregledi, ocene, opis, specifikacije

pametni telefon Huawei Y5C je bil uveden do leta 2015. Ta naprava je postala vredna nadaljevanja proračunske serije Y. Pod tem imenom se pripomoček prodaja v Ruski federaciji, v drugih regijah pa so mu razvijalci dodelili indeks Y541 ali ime Honor Bee. Zadnja različica je nekoliko drugačna. Nakup neposredno na domačem trgu ni mogoče, zato se ustavite na njem podrobno ne smiselno. Ta model pametnega telefona je namenjen vsakodnevni uporabi. Ne kaže visoke zmogljivosti, ampak za povprečnega uporabnika se popolnoma prilega. Telefon ima kompaktne dimenzije (1343 x 667 x 10 mm), zato je udoben za uporabo. In tukaj je nekaj funkcij, pogovorimo se podrobneje.

Paket

Huawei Y5C črno-beli so opremljeni z istim kompletom predmetov. Oblikovanje embalaže je preprosto. Kupci ga imenujejo lakoničen. Na belem ozadju je samo ime modela in logotip podjetja. Znotraj škatle je proizvajalec uvedel standardni sklop "state-of-the-art". Kupec bo sam videl pametni telefon, kabel za povezavo z računalnikom (USB), polnilec s 5 V z izhodnim tokom 2 A in izmenljivo baterijo. Uporabniški priročnik in garancijska kartica sta po potrebi dodana napravi. Slednje zagotavlja brezplačno vzdrževanje naprave eno leto. Navodilo je natisnjeno v ruščini, informacije v njem so jasne.

Te naprave, kinamenjene za ruski trg, slušalke niso dokončane. Po želji jih lahko kupite posebej. Tudi kupec ne bo našel pomnilniške kartice in pokrova na Huawei Y5C v škatli. Ampak vse dodatke za ta model se prodajajo v trgovinah v širokem razponu, tako da z nakupom težav ne bo prišlo. Poskrbite za lastnika in zaščitite zaslon. Za to lahko kupite poseben film ali steklo. To bo pomagalo preprečiti praske, seveda, podaljšanje življenjske dobe telefona.

Oblikovanje

Pametni telefon Huawei Y5C je predstavljen v klasičnem dizajnu. Ohišje je iz plastike. S kakovostjo montaže je proizvajalec odgovoren. Uporabniki niso našli prask in reakcij. Zahvaljujoč oblikovalskim funkcijam je pripomoček priročen, ne zdrsne v roko. Nadzorna plošča je značilna za vse sodobne pametne telefone. Njegova edina pomanjkljivost je pomanjkanje osvetlitve ozadja. Nad zaslonom so vsi potrebni elementi - senzorji, objektiv kamere, zvočnik. Na desni strani so gumbi za nadzor glasnosti in zaklepanje (opravlja tudi funkcijo vklop /izklop). Glavna kamera, bliskavica (zgoraj) in zvočnik (spodaj) so prikazani na zadnji strani. Priključki za slušalke in USB kabli se nahajajo na zgornjem koncu.

Zaslon

Huawei Y5C zaslon je dobil povprečno kakovost. Njena diagonala je 45 palcev. Na sprednji plošči zavzema približno 65% površine. Okvir, ki okvirja zaslon, je ob straneh ozek. Širša polja se nahajajo na zgornjem in spodnjem koncu. Tip zaslona - TN LCD. Ko je bila izdelana, so razvijalci uporabljali TFTtehnologije. Naprava predvaja sliko v ločljivosti 854 x 480 px. Kakovost slike je dostojna, saj je gostota slikovnih pik na palec 218 ppi. Zrna so opazna, vendar majhna.
Na žalost Huawei Y5C proizvajalcu ne zagotavlja zaščitnega stekla. Tudi pomanjkljivosti vključujejo odsotnost oleofobne plasti. Zaradi tega se bo moral uporabnik nenehno boriti s prstnimi odtisi, ki se kopičijo na zaslonu. Prav tako je težko vključiti kote gledanja v prednosti naprave. Z rahlim naklonom se ostrina in kontrast bistveno zmanjšata. Težave nastanejo pri prenosu barv. V sončnem vremenu na ulici bo uporabnik občutil nelagodje. Zaslon bo zelo svetel in slep. Prav tako je treba omeniti, da je treba pri gledanju video posnetkov omejiti na nizko kakovost predvajanja - 480 str.

Huawei Y5C: specifikacije fotoaparata

Kupci niso bili presenečeni zaradi prisotnosti dveh kamer. Glavna vgrajena 8-megapixel matrika. Po mnenju uporabnikov ni vredno pričakovati čudežev od nje. Vendar pa so fotografije, narejene pri dnevni svetlobi, podrobne, brez hrupa. Nekaj ​​kakovosti se bo zmanjšalo, če posnamete sliko v sobi. V temi uporaba fotoaparata ni priporočljiva, saj je slika nejasna, z zvoki. Ampak močno kritiziral kamero v tem primeru je napačna. Glavna stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da kupec dobi pametni telefon za malo denarja. In za "državni teči" takšno dovoljenje - norma.

V skladu z modernimi standardi so možnosti prednje kamere kritično nizke. Proizvajalec je uporabil optiko z maksimalnoLočljivost 2 milijona slikovnih pik. Z dobro razsvetljavo lahko naredite sephi, vendar kakovost slike ne doseže niti povprečja. Kaj je ta videokamera idealna za Skype klice in druge aplikacije, ki omogočajo video klic.

Uspešnost

Katera zmogljivost je sposobna Huawei Y5C? Značilnosti procesorja vam omogočajo, da dokončno sklepate - pametni telefon vstopne ravni. Iz tega ni smiselno zahtevati visokih rezultatov. Vendar pa je po mnenju večine uporabnikov, v primerjavi z "proračun" drugih blagovnih znamk ta pripomoček je dovolj pameten. Deluje na čipu dobro znanega proizvajalca - Spreadtrum. Z nakupom te naprave se bo uporabnik ukvarjal z modelom SC7731. Katere značilnosti ima? Procesor poganjajo štiri jedra. Tip računalniških modulov - Cortex-A7. Pri maksimalni obremenitvi se taktna frekvenca poveča na 1200 MHz. Rezultati funkcionalnosti čipov zagotavljajo stabilno delovanje aplikacij s povprečnimi parametri. Pomembno je razumeti, da sodobne igre tega pametnega telefona niso zaman.
Značilnosti grafike, ki jih zagotavlja grafična kartica Mali-400 MP2. Temelji na dveh jedrih, ki se pospešita na 400 MHz. Ko že govorimo o uspešnosti, ne moremo molčati o količini RAM-a. Zagotavlja hitrost naprave. V tem modelu se uporabniku ponudi 1 GB. Ta kazalnik velja za standard za mobilne naprave v segmentu proračuna.

Pomnilnik

Količina vgrajenega pomnilnika v Huawei Y5C 8GB. To skladišče je na voljouporabnik ni popolnoma Operacijski sistem že traja približno polovico. Seveda se bo veliko uporabnikov razočaralo, če bodo izvedeli za to. Ampak frustracije prejšnjega časa ni vredno, saj naprava deluje z zunanjimi pogoni. Format pomnilniških kartic je najbolj razširjen in trenutno v povpraševanju - microSD. Proizvajalec trdi, da pametni telefon odlično deluje s 32 GB flash pogoni. Da bi se izognili blokadam, je priporočljivo pustiti vsaj 1 GB pomnilnika.

Avtonomija

Razvijalci v bateriji Huawei Y5C so namestili litij-ionske. Njegova zmogljivost je 1.730 miliamp na uro. Model - HB5V1. Proizvajalec, ki je poudaril lastnosti, je opazil, da lahko baterija zdrži do 600 ciklov polnjenja. V skladu s tem je lastnik lahko prepričan, da baterija deluje brezhibno vsaj dve leti. Na kaj lahko računate s tako baterijo? Naenkrat je treba opozoriti, da model pripada proračunskemu segmentu, zato je preveč življenjske dobe baterije nepotrebno govoriti. Pri povprečni obremenitvi bo pripomoček trajal približno en dan. Takšni kazalniki so precej pričakovani.

Huawei Y5C: pregledi multimedijskih zmogljivosti

Prvič, vsak pametni telefon postaja mobilni telefon. Druge njegove značilnosti se dopolnjujejo. In kaj je pomembno za klicanje? Seveda, dober zvočnik in mikrofon, glasen zvok pri dohodnih klicih. Za kaj je pripomoček sposoben? Pogovor sogovornika se sliši jasno, brez hrupa. Tudi pri predvajanju videa in glasbe je zvok čisto čist. Vendar brezžlice katrana niso dovolj. Uporabniki so opazili, da je možno narediti obseg več. Toda telefon Huawei Y5C ne bo mogel zadovoljiti uporabnika s slikami. Na žalost paleta barv, ki so na voljo v pametnem telefonu, vam ne omogoča, da bi uživali v visoki kakovosti. Prav tako lahko s prostim očesom vidite sliko, razdeljeno na slikovno piko. Glede na te trenutke je ta model težko imenovan odlična možnost za gledanje filmov.

Pregledi virtualne in številčne tipkovnice

Kaj je tipkovnica na Huawei Y5C? Lastnikova povratna informacija bo pomagala odgovoriti na to vprašanje. Tudi zahvaljujoč se jim bo mogoče oceniti njegovo udobje. Tipkovnica v tem modelu je občutljiva na dotik. Prikazan je na zaslonu. Digitalni blok se aktivira s pritiskom na posebno ikono. Gumbi so dovolj veliki, zato ne bo težav z naborom klicalcev, tudi za ljudi z velikimi prsti. Ocene uporabnikom zagotavljajo primerno lokacijo. O virtualni tipkovnici pa mnenja lastnikov niso tako mavrična. Razlog za nezadovoljstvo je bila velikost ključev. Je zelo majhna, zato je tipkanje sporočila preprosto napačno. Sčasoma se navadite nanj, vendar bo nelagodje ostalo.

Nastavitev

Vsak drugi uporabnik zanima, kako konfigurirati Huawei Y5C? Pričevanja izkušenih lastnikov pravijo, da je to enostavno. Tisti, ki so že delali z Gadgeti na Androidu, bodo zlahka spremenili datum, nastavili čas, izbrali melodijo za klic, budilko, sporočilo. Prav tako je pomembno vedeti, kaj je ta pametni telefonlahko sinhronizirajo informacije. To omogoča prenos podatkov iz starega telefona v novega v nekaj minutah. Imenik je preprost za uporabo. Za vsakega naročnika lahko izberete posamezno skladbo, ki jo želite predvajati pri dohodnem klicu. Številke lahko shranite v pomnilniku kartice SIM in v telefonu. Po želji se vsak vnos v imeniku dopolni s fotografijo ali katero koli drugo sliko. V pregledih so uporabniki prepoznali samodejno sprejetje. V pametnem telefonu je privzeto vključen. Če želite spremeniti nastavitve, pojdite v meni in postavite prepoved. Ta model je opremljen z različnimi konfiguracijami za delo z internetom. Lastnik se lahko poveže z globalnim omrežjem z uporabo Wi-Fi. Če želite uporabiti to metodo, je dovolj, da vnesete ključ, če je povezava zaščitena. Če ni gesla, samo kliknite na ustrezno ikono.

Priključki

Huawei Y5C je prejel odobritve zaradi velikega števila aplikacij. Zmogljivosti operacijskega sistema Android so resnično neomejene. Naprava ponuja spletno trgovino. V njej je veliko zanimive programske opreme. Lastniki ponujajo začetnikom, da si ogledajo pripomoček za uporabo posebnega sistema - izdaja. Da bi ga obvladali, določeno znanje ne bo potrebno. Namestite lahko tudi protivirusni program. Razvijalci v tovarni ponujajo ASTRO File Manager (upravitelj datotek). Program ima preprost vmesnik in hitro delo. Uporabnik bo lahko v nekaj sekundah spremljal vse aktivne programe. NeŠlo je brez priljubljenih socialnih omrežij - Facebook in Twitter. Preostanek lahko sprostite s trga Play. Priporočamo uporabo aplikacije SuperBeam za skupno rabo datotek z različnimi napravami, še posebej, ko gre za velike količine. Utility podpira vse običajne formate.

Povzetek

Telefon Huawei Y5C je mobilna mobilna naprava začetne ravni. Idealno za ljudi, ki se želijo spoznati s sodobnimi pametnimi telefoni. Ima dokaj preprost vmesnik, intuitiven. Po mnenju uporabnikov se naprava nanaša na nezahtevne naprave, ki jih je enostavno upravljati. On je tisti, ki bo lahko postal pionir edinstvenih zmožnosti mobilnih pripomočkov. Če povzamemo, je treba poudariti glavne prednosti in slabosti. Za slabosti uporabnikov pripisujejo ločljivost kamere, ki je že prešibka, nizko kakovost zaslona in precej tihi zvok. Vendar menijo, da je dostojanstvo kompaktno, dobro delovanje in seveda nizka cena. Mimogrede, če govorimo o ceni, lahko opazimo, da popolnoma preglasi vse napake razvijalcev.

Sorodne publikacije