Kje in kako iskati Pokemon?

Če vprašate osebo, kaj se imenuje igra, kje iskati Pokemon, potem, seveda, vsi brez težav bodo odgovorili - Pokemon GO. Ta mobilna aplikacija je pred kratkim postala najbolj priljubljena zabava po vsem svetu. V tem majhnem pripomočku vam bomo povedali, kje in kako iskati Pokemon v Pokemon GO, kot tudi razkriti nekatere skrivnosti igre.

Ujemanje vseh

Že znano je, da ima vesolje Pokemon GO približno 150 bitja. In ker je franšizni slogan postal izraz "Ujemi vse", se večina igralcev ne more ustaviti z iskanjem. Torej, če želite uspeti v tem primeru, potem boste našli koristno vedeti, kje in kako iskati Pokemon. Najprej je vredno razumeti, da se lahko bitje pojavi kjerkoli. Pokemon lahko ujamete tako v prometni ulici kot v naravi, v kavarni, filmskem gledališču ali celo doma.
Navadna bitja, kot so podgane, ptice ali gosenice, lahko najdete v katerem koli parku ali na gredici blizu vhoda. Toda za redke živali bodo morali temeljito loviti. Mnogi igralci resnično odhajajo v industrijsko cono, v rezervoarje in daleč onkraj mesta.


Začni pokemon

Vsak igralec prejme prvega učenca na samem začetku igre. Hkrati lahko izberete enega od treh Pokemon: Bulbozavra, Skvirlta ali Charmander. Vsak od njih ima svoje sposobnosti in sposobnosti, zato je vredno skrbeti z vso previdnostjo. Ko dobiš prvo žepno pošast, bo igra polnasvoboda delovanja. Od tega trenutka večina igralcev razmišlja, kako iskati Pokemon v mestu. Žal zoniranje igre še ne deluje popolnoma. Zato ne bodite presenečeni, če najdete sredi Pokemonove ulice, ki zagotovo ne bi smela biti tukaj. Hkrati pa ne najdete bitij na območju, ki se zdi, da ustrezajo vsem možnostim iskanja.


Kako izgledati Pokemon v Pokemon GO?

Iskanje je možno na več načinov. Najprej lahko preprosto obkrožite mesto, v upanju na srečo. Seveda, nihče ne pravi, da taka taktika ne prinaša rezultata, ker so mnogi igralci dobili učence zaradi uspešnega naključja okoliščin. Večji rezultat pa bo iskanje določenih pošasti po stopinjah. Kako iskati Pokemon na ta način? O tem boste izvedeli iz naslednjega niza.

V zasledovanju hišnega ljubljenčka

Najprej izberite kartico najbližjega Pokémona. Po tem preštejte število sledi, ki vodijo do bistva. Zdaj morate iti za pošastno iskanje, ki bo potekalo po načelu "vroče-hladno". V tem primeru, če se število sledi poveča, potem ste izbrali napačno smer. Pojdi nazaj in se vrni na drugo stran.
Ne pozabite, da igrate v resničnem svetu, in poti, prehodi za pešce, jarke in druge ovire niso izginile, zato bodite previdni. Poleg tega je Pokemon GO v Rusiji precej "surova", tako veliko ljudi se pritožujejo zaradi pogostih "zamrznitev" strežnikov. Torej, če se dolgo traja število skladbstalna raven (3 kotacije), potem je morda prišlo do težav z igro in čas je, da počakate, da se vzpostavi povezava.

Catching Creatures

S tem, kako iščemo Pokemon, smo ugotovili, da zdaj razpravljamo o tem, kako jih ujeti. Končno ste našli novo žepno pošast. Zdaj s prstom kliknite na Pokemon, tako da se bo prikazal v polnem zamahu. Nato je potrebno, da držite pokerbell, da ga pošljete bitju. Hkrati morate iti v zeleni ali rumeni krog. Če je bil poskus uspešen, potem boste lahko opazovali, kako past privije Pokemon. Poleg tega bi se moral pokeble zapreti, kar pomeni, da je pošast ujeta.
Toda ne veselite se zmag, kajti bitje se bo še naprej upiralo in lahko celo ubeži svobodi. Hkrati pa je odvisno od redkosti in moči Pokemon, da je pošast izbrana iz pasti. Močnejša bitja morajo biti ujeta s posebej izboljšanim Pokébolom, ki ga lahko kupite v trgovini z igrami.

Posebni programi in dodatki

Igra Pokemon-Pokemon, Pokemon Go, ima veliko aplikacij in dodatnih storitev, ki vsem uporabnikom pomagajo bolje razumeti iskalnik. Glavni sklop takšnih projektov je osredotočen na glavno idejo - "vsi so konec". Bistvo takšnih aplikacij je zelo preprosto - uporabniki si izmenjujejo informacije o tem, kje in kdaj so ujeli eno ali drugo pošast, po kateri so ti podatki preslikani. Absolutni vodja takšnih storitev je Poke Radar. Ta aplikacija iOS prikazuje zemljevid umestitevlokacija predpomnjenega Pokemona. Igralci se morajo le naučiti zemljevida in v upanju na srečo poiskati iskanje. Ker je "poravnava" pošasti precej gosta, potem za udobje je Poke Radar dobil filter, ki vam omogoča, da izberete in se vključite v iskanje določenega Pokemon. Na splošno je uporaba zelo uporabna in priročna, vendar ne smete zaupati vsem koordinatam, ker je baza podatkov neuradna, zato mnogi "brezvestni" uporabniki dajejo napačne informacije.

Lastniki platforme Android ne bi smeli biti razburjeni, ker so ustvarili številne dodatne programe, ki omogočajo iskanje Pokemona. Seveda številne od teh storitev danes niso tako napredne in napredne kot Poke Radar, toda ko greste na Google Play, lahko izberete uporaben program, kot je Poke Live. Ta aplikacija išče najbližjega uporabnika Pokemona in na zemljevidu označuje njihovo lokacijo. Edina pomanjkljivost programa je, da je območje iskanja omejeno na okolico. To je, da ne boste mogli videti Pokemon, ki živijo v drugem koncu mesta in na podlagi teh podatkov določiti dobro pot. Do danes je veliko uporabnih aplikacij. Med njimi so Pokevision, Pokeflex, Pokefind, PokeCrew in drugi. Hkrati pa so vsi prosti. Vendar je treba upoštevati, da se je v naši državi igra pojavila relativno pred kratkim, tako da so podatki, predstavljeni na teh strežnikih, še vedno nepopolni. Toda od njih lahko dobite tudi koristne informacije.

Razvrstitev žepnih pošasti

V Pokemon Go je trenutno 18 vrst bitja. Kje iskatiPokemon glede na razvrstitev? Najprej se je treba ukvarjati z obsegom enega ali drugega tipa bitja. Kot veste, igra razdeli zemljevid resničnega sveta na določena področja - biome. Na vsakem od teh področij obstaja ena vrsta Pokemon. In odvisno od vrste bitja, ki ga želite najti, morate iti na območje, ki je najbolj primerno za iskanje.

Kje iskati vrsto boja proti Pokemonu?

Takšne žepne pošasti, kot so Maccho ali PrimeMap, imajo radi vstop v boj. Torej, najboljši kraj za iskanje Pokemon te vrste bodo stadioni, športni centri in dvorane.

Tip vode

O tem, kje iskati Pokémons te vrste, samo ime pravi. Bitja, kot sta Sloopoka in Skvrylda, se raje naseljujejo blizu vode. Torej, kaj jih je treba iskati, naj bo blizu rek, potokov, jezer in na plažah.

Čarobni tip

Bitja te vrste se raje naseljujejo v bližini spomenikov, kakor tudi na pokopališčih in okoli in znotraj cerkva.

Dragons

Pokemoni te vrste, tako kot očarljivi, se nahajajo v bližini znamenitosti. Torej preverite njihovo oznako na zemljevidu, da jih najdete.

Lončeni pokemon

Da bi našli takšna bitja, je bolje, da gredo na parkirišče in igrišča. Poleg tega je takšen Pokemon mogoče najti v bližini cest, kot tudi v bližini blatnih potokov in kanalov. Na splošno je vsaka urbana pokrajina privlačna za Zemljinega Pokemon.

Tip kamna

Tovrstni Pokemon lahko najdete v bližini parkirišč, železniških postaj, avtocest in vseh večjih zgradb. Poleg tega taka bitjase želijo naseliti v velikih nakupovalnih središčih.

Ledeni pokemon

Da bi našli takšna bitja, ni nujno, da greste na zamrznjene kotičke našega planeta. V toplih državah se ledena bitja gnezdijo v travi, ki raste v bližini vodnih teles. Če iščete Pokemon v hladnejši državi, potem bodite pozorni na vsako padalsko površino.

Leteče pošasti

Pogosto pokemoni te vrste živijo v bližini kmetijskih zemljišč. Poleg tega lahko najdete te živali v parkih, gozdovih, vrtovih, igriščih, kot tudi v mestih, kjer je veliko trave.

Žuželke

Takšni Pokemoni se raje naseljujejo okoli kmetij, vrtov, gozdov, parkov in igrišč. Na splošno je vsak teren z gosto travo primeren, celo gredica blizu vašega doma lahko postane dom za žuželke.

Redni Pokemon

Takšne žepne pošasti se lahko srečajo na katerem koli mestu in celo v vašem stanovanju.

Požarna bitja

Da bi našli takšna bitja, ni treba vzpenjati se na atomski vulkan in iskati vire odprtega ognja. Pokemon tip požara raje živijo v stanovanjskih območjih, vendar izberejo topla in suha mesta. Poleg tega lahko najdete takšne pošasti v bližini plaž.

Duhovi

Ta vrsta je zelo redka in le nekateri igralci se lahko pohvali s svojim pridržanjem. Takšni Pokemon se pojavijo mimogrede v bližini cerkve, nekateri trenerji pa poročajo, da so ta bitja ujela ponoči na parkiriščih.

Mental Monsters

Nekatere vrste podobne Pokemon, kot je Abr, lahko najdete vna travnatih mestih, vendar takšne lokacije ne veljajo za celotno vrsto. Zelo verjetno je, da pokažejo umsko Pokemon v stanovanjskih območjih, vendar le ponoči. Poleg tega obstaja velika priložnost za srečanje s tako pošastjo v bližini bolnišnic in v njej.

Jeklena bitja

Podobni pokemoni so najpogosteje kombinirani z neko vrsto, kar močno poenostavlja njihovo iskanje. Konec koncev, takšne kombinacije znatno razširijo območje iskanja z dodatnim tipom. Steel Pokemon je mogoče najti poleg velikih zgradb, kot tudi železnice in vilice.

Zeliščni Pokemon

O tem, kje iskati Pokemon GO ta tip govori samo ime. Takšna bitja se raje naselijo na gosto poseljenih območjih, kot so gozdovi in ​​kmetije, pa tudi na parke, vrtove in igrišča za golf.

Električne pošasti

Najdi takšna bitja so lahko samo v industrijskih območjih, pa tudi v šolah, inštitutih, na šolah. Na splošno, za iskanje električnega Pokemon, zaradi Pikachu, je treba iti na mesto z visoko vsebnostjo betona.

Strupene pošasti

Seveda vam ni treba iti na onesnažena in nevarna območja, da bi ujeli takšna bitja. Navsezadnje lahko najdemo strupene Pokemon na mestih z visoko vlažnostjo. Na primer v ribnikih ali jezerih. Poleg tega se ta vrsta pošasti včasih pojavi tako v industrijskih predelih mesta kot tudi v velikih stavbah, vendar se to zgodi zelo redko.
Tu zaključujemo našo raziskavo o tem, kje in kako iskati Pokemon v Pokemon GO. Upamo, da vam bodo naši nasveti pomagali najti čim večveč bitja, kar bo vašo zbirko žepnih pošasti najbolj bogato in raznoliko.

Sorodne publikacije