Najboljši statusi za najstnike

Status je pojem, ki označuje stanje osebe ali pojava. V našem času je bila ta beseda pogosto omenjena v povezavi z razvojem socialnih omrežij. Konec koncev, statusi se uporabljajo povsod - in v različnih kurirjih, in v profilih na različnih mestih, in na takih virih, kot so "sošolci" in "VKontakte". Ti kratki zapisi radi uporabljajo tako odrasle kot najstnike.

Posebnosti adolescence

Eden izmed najbolj priljubljenih statusov za mladostnike je naslednji: "Najstnik je bitje, ki se popolnoma zaveda, zakaj se v šoli ni učil." Ta starost je prehod med otroštvom in odraslim življenjem. Zato je še posebej živa želja po samostojnem življenju, izražena v najstniku. Želi starati, sam odločati.


Najstnik se želi izraziti po vsem svetu. Če okoliški ljudje ne sprejemajo mladeniča ali dame tako, kot so, tega ne bodo ustavili. "Če sem preveč glasen za vas, potem ste prestari za mene" - ta stavek, ki je nekoč rekel rock glasbenik Steve Baitors, bi lahko prišel kot status za najstnike.

Skoraj odrasli

Kot status lahko uporabite najrazličnejše fraze - ki jih izgovarjajo veliki ljudje ali prijatelji. Lahko so tudi citati iz filmskih znakov ali zvezd. "Če imate problem, ga rešite. Če ne morete - potem ne storite tega problema "- ta status za najstnike popolnoma okrasite vsako stran neodvisnegamladenič Odraža idejo, ki so jo znanstveniki začeli izbirati s psihologi: v mnogih primerih je najstnik sposoben obnašati in nadzorovati svoja čustva ne slabše, kot to počnejo odrasli.


Pomen komunikacije

Za mladega človeka je v tem trenutku pomembno tudi prijateljstvo. Če je pred nastopom prehodne starosti glavna vloga pripadala starejšim, zdaj pa - vrstnikom. Navsezadnje se mlada odrasla oseba nauči graditi partnerstva z lastno vrsto. Odraža številne statuse za mladostnike: "Brez iskrenega prijateljstva z življenjem - nič." "Prijatelj je človek, ki mu ni sojeno." Mnenje prijateljev za najstnike je veliko pomembnejše od sodb odraslih ali staršev. V procesu komuniciranja s podobnim se najstnik nauči pridobivati ​​avtoriteto, reševati problemske situacije, ohranjati lojalnost in doživljati izdajo. To je najpomembnejša naloga za mlade odrasle.

Zgornje fraze

Statusi za najstnike pomagajo povedati o vašem čustvenem stanju in svetovnem obzorju. V socialnih omrežjih se s pomočjo teh kratkih sporočil sporočajo dobre informacije prijateljem - to je najbolj optimalen način, poleg tega ne potrebuje veliko časa. Adolescenca je ena najtežjih. Morda zato mladi pogosto potrebujejo spremembo kratkih statusov. Tukaj so primeri takih stavkov:
 • "Dovolj, da se" uparimo ", živimo, kot želite.
 • "Ne učite me. Poskrbi za svoje življenje.
 • "Krik duše."nikoli ne slišite ".
 • Statuse za mlade dame

  Obiskovalci različnih socialnih mrež so pogosto zelo mlada dekleta. Kdo, če ne za njih, bo prinesel užitek pogovoru s tesnim prijateljem, znancem s fantom ali razpravo o aktualnih zadevah. Prav zaradi tega je status quo za najstnice tako priljubljen. Tu so najbolj priljubljene naslednje fraze:
 • "Ali želite, da bi jokala za vas?" Torej je moj trup dražji. "
 • "Vse je v mojih rokah, in tisto, kar ni v mojih rokah, leži pri mojih nogah."
 • "Kaj ti odpustim - vas bom spomnil."
 • Ljubezen med najstniki je lahko kratka ali morda dolga. Za mlada dekleta je zelo pomembno, da pritegnejo pozornost nasprotnega spola. V tem težkem obdobju se naučijo slediti sami sebi, da opazijo, na kaj se ljudje obračajo. Seveda je adolescenca ena najpomembnejših stopenj, ko dekleta najprej poskušajo graditi odnose. Statusi so odličen način, da lahko govorite o svojih občutkih, ne da bi se zatekli k neposrednemu pogovoru.

  Sorodne publikacije