C: WindowsSystem32Sdclt.exe je sestavni del sistema Windows

Izhodna datoteka sdclt.exe je sestavni del operacijskega sistema in redko povzroča težave. Nahaja se v mapi: C: WindowsSystem32Sdclt.exe. Opredeljene so naslednje velikosti datoteke za Windows: 1169408 bajtov (57% vseh primerov) ali 1131008 bajtov. V opravilni vrstici poleg ure je ikona za to aplikacijo. C: WindowsSystem32Sdclt.exe je sistemska datoteka jedra OS.

Opis

Nesistemski procesi, kot je sdclt.exe, se nanašajo na sistemsko programsko opremo. Ker večina aplikacij shranjuje podatke v sistemski register, je verjetno, da bo register sčasoma fragmentiral in kopiral neprimerne vnose, ki lahko vplivajo na delovanje računalnika. Priporočljivo je, da sistematično preverite, da zmanjšate težave zaradi upočasnitve s sdclt.exe.


Programske datoteke lahko močno vplivajo na delovanje operacijskega sistema. Proces C: WindowsSystem32Sdclt.exe se ne šteje za intenziven, vendar ko ga najdete na seznamu zagona, lahko računalnik upočasnite. Priporočljivo je, da onemogočite samodejni zagon tega programa, saj lahko številni procesi v sistemu vplivajo na delovanje računalnika. Za zmanjšanje preobremenitve sistema priporočamo, da ročno uporabite pripomoček Microsoft System Tuning Utility, da poiščete in onemogočite procese, ki jih samodejno sproži zagon OS. Uporaben je tudi za samodejno skeniranje in prepoznavanje kakršnih koli težav z računalnikom.

Pregled

Najnovejša različica postopka je 639600.17031. Sdclt.exe deluje kotstandardni postopek prijave v sistem Windows z uporabniškim računom. S funkcijo Task Scheduler samodejno zažene datoteko kot postopek prijave v uporabnika.
Povprečna velikost datoteke je približno 107 MB. V življenjskem ciklu procesa je tipična raba procesorskih virov manjša od 001%, povprečna poraba zasebnega pomnilnika je približno 567 MB, največji pomnilnik dosega približno 987 MB. Poleg tega je običajno operacija branja in pisanja operacij I /O okoli 329 bajtov na minuto za branje in 29 bajtov na minuto za snemanje.


Kaj je C: WindowsSystem32Sdclt.exe?

Ta vrsta datoteke je povezana z Microsoft Windows Vista, Microsoft je razvila za Windows. Trenutna različica - 100.0. Ta datoteka ima oceno priljubljenosti "točka 1" in nedoločeno varnostno oceno. Izvršljive datoteke, kot je system32.sdclt.exe, so navodila po korakih za zagotavljanje funkcionalnosti funkcije na osebnem računalniku. Ko zaženete datoteko EXE, računalnik samodejno izvede navodila, ki jih je napisal razvijalec programske opreme, da zažene program na vašem računalniku. Vsaka nameščena aplikacija v računalniku vsebuje izvedljivo datoteko (brskalnik, urejevalnik besedil, preglednico) in je ena najbolj iskanih vrst datotek v operacijskem sistemu. Brez izvedljivih datotek, kot je windows.system32.sdclt.exe, noben program na računalniku ne bo mogel ohraniti svoje funkcionalnosti.

Napake pri delu

Virusi se pogosto prikrijejo pod običajno datoteko in distribuirajo po e-pošti kot neželena pošta inzlonamerna spletna mesta, ki lahko po zagonu namestitve okužijo vaš računalnik. Virusi lahko okužijo, zamenjajo ali poškodujejo obstoječe izvršljive datoteke, kar lahko povzroči sporočila o napakah pri izdelavi paketa ali sorodnih programov. Zato morajo biti vse izvršljive datoteke, ki se prenesejo v računalnik, pred odprtjem predhodno preizkušene za prisotnost zlonamernih virusov.

Kako popraviti napake?

Sledi seznam korakov za odpravljanje težav, povezanih s težavami sdclt.exe. Priporočamo, da jih uporabljate v strogo določenem zaporedju:
 • Obnovite vnose v registru za paket Microsoft Windows Vista;
 • izvajanje poglobljenega skeniranja računalnika za zlonamerno programsko opremo;
 • čiščenje nezaželenega datotečnega sistema (začasne datoteke in mape) s čiščenjem diska (cleanmgr);
 • posodabljanje gonilnikov za osebne računalnike;
 • ponovna vzpostavitev sistema za "preklic" nedavnih sprememb v sistemu;
 • Odstranitev in ponovna namestitev Microsoft Windows Vista za oglaševalske pakete;
 • izvajanje programa za preverjanje sistemskih datotek ("sfc /scannow");
 • namestiti vse razpoložljive posodobitve;
 • čista namestitev operacijskega sistema.
 • Če Windows vas obvesti o napakah sdclt.exe, so lahko vnosi v register poškodovani. V večini primerov je koristno preveriti, ali so v registru prisotne napake. Če s tem ne odpravite težave, priporočamo, da program odstranite z nadzorne plošče in nato znova zaženete register sistema Windows.

  Sorodne publikacije