"King Bounty - Warrior of the North": prenašanje igre, gostje, moda, zadrževanje, zaplet, grafika in pregledi igralcev.

Odpre se vam svet Endoria. Glavni protagonist Olaf gre proti različnim neživljenjam. Moral se bo boriti s sovražniki v ječah škratov, ledenih odprtin in celo v kraljestvu Darion. Hero bo pomagal svojim prijateljem, satelitom, kot tudi 5 valkyrie. Uporabi lahko urok in spozna magične rune. Prav tako lahko Olaf uporablja popolnoma edinstveno sposobnost, ki se imenuje tečaj. Ta sposobnost je le skaldy, ki je sestavljena iz nekaterih pesmi, ki lahko vplivajo na bitko.

Zahteve

Za igranje "kraljevega Bounty - Warrior of the North", morate imeti vsaj 1 GB RAM-a, nameščenega na vašem računalniku, ali bolje, če imate 2 GB. Prav tako mora zvočna kartica delovati pravilno z Direct X.


Poleg tega boste potrebovali DVD-ROM, ki bo prebral ustrezen disk. Trdi disk mora imeti vsaj 55 GB prostora za igro. In video pomnilnik zahteva najmanj 128 MB, priporočamo 512 MB. Procesna frekvenca je vsaj 2 6 GHz. Operacijski sistem - XP ali Windows 7. Igro lahko namestite in predvajate v drugih operacijskih sistemih. Tu so minimalne zahteve. Poleg tega boste potrebovali tipkovnico in miško za nadzor igre.

Razredi

Takoj, ko igralec začne igro, se od njega zahteva, da izbere, v katerem razredu bo v svojem značaju. V skupnem 3 razredu je lahko: Viking (to je samo bojevnik), Wolf (tj. Čarovnik), Skald (edinstven značaj).
Pridobiti morate drugo ime, ki je v bistvu vzdevek,izberite grb in stopnjo težavnosti.
 • Vikingi imajo posebno spretnost - boj.
 • V "kraljevski Bounty" - bojevnik na severu, poteka igra Skald ima posebnosti - on je poveljnik, lahko preberete vise in navdih vojakov za boj. Tudi po tem, ko lahko bogovi vrnejo del svojih enot.
 • Čarovnik ima čarovnijo in lahko ozdravi in ​​oživi. Čarovniki so močni čarovniki in poznajo čarobno rune. Volk ni generalni poveljnik, ampak lahko povzroči bitja, se ukvarja z alkimijo. Minus čarovnik je, da ima najnižjo stopnjo vodenja, in celo na začetku igre je ustvaril določene zvitke, in tu že, ko je mapa padla. Rand za pomoč - če boš dober, boš lahko poskusil igrati pametno. No, če je slab urnik, potem ni ničesar za govoriti.
 • Parametri junaka

  Na tej sliki si lahko ogledate parametre junaka. Zgoraj levo je razred junaka, v tem primeru je to čarovnik, raven značaja, točke vodenja, napadi in zaščita, inteligenca. Prav tako lahko vidite, koliko je junak zlato, bes in mana.


  Spodaj levo so prejete nagrade. Na dnu junaka se vidi vojska, ki jo lahko povelje, pa tudi njegov inventar. Okoli znaka so majhna okna, kjer lahko vidite predmete, ki jih nosi - svoje orožje, oklep, nakit in tako naprej. Valkyrie je na voljo na vrhu. Na desni si lahko ogledate urok, ki ga je uporabil junak. In če kliknete na gumb neke vrste urok, potem lahko preberete o tem. Še vedno prikazujemo veščine - naš junak je lastnik čarobne rune. "Kraljeva nagrada" - bojevnik na severu se črpaigralec je preprosto potreben, saj raven znakov deluje na njegove parametre, ki se prav tako povečujejo. Da bi pridobili izkušnje, se morate boriti proti nasprotnikom in opravljati različne misije.
 • Vodstvo kaže, kakšne enote in ravni se pridružijo vašemu značaju.
 • Obrambna obramba prikazuje ustrezne parametre za bitja v vaši vojski.
 • Inteligencija je parameter, ki povečuje uroke.
 • Mana - Energija, ki se porabi za uroke. Lahko se kopiči skozi čas.
 • Ko vaš junak pretepa, dobi parameter Blind. Možno je, da razvoj porabi ustrezne rune.
 • Dirke v igri

  Pri prehodu igre "King's Bounty - Warrior of the North" je zelo pomembno vedeti, da je v igri sedem dirk. Poleg tega lahko najdete nekaj bitja, ki ne spadajo v zgornje dirke.
 • Prvi je Viking, kot naš junak. To so zelo kruti ljudje, ki jih zelo ne marajo spuščati. Običajno so Vikingi bojevniki, med njimi pa so tudi čarovniki. V tej dirki je lastnost znanja o runah.
 • Ljudje so prijatelji s škrati, kot tudi z vilini. Ne marajo demoni, različni zli duhovi in ​​tudi orki. Ljudje se lahko borijo, toda med njimi so čarovniki in duhovniki.
 • Vilini so pozorni na ljudi, jim pomagajo, ne marajo gnomov. Vilini imajo precej šibko zdravje, vendar so čudoviti tekmovalci, zelo hitri in imajo čarovnijo narave.
 • Gnomi ne marajo demonov in ustvarjajo tudi različne naprave. Gnomi - tovariši so dovolj počasni, vendar je njihovo zdravje veliko in udarec, ki mora biti. Gnomi so lahko alkimisti ali mehaniki.
 • Nič. Pravzapravmrtvi - ne marajo, kaj so rasi na svetu. Ne morejo pljuvati na strupu, ampak na svete napade - ne. Sovražniku lahko vzamejo vitalne sile. Med njimi so vampirji in zombiji, ne-kriptani pa se nanašajo na nemrtve.
 • Demoni. Nevarni - hkrati čarovniki in bojevniki, imajo zelo močne napade. Ne zanima jih ogenj, ker je njihov svet ogenj. Ne mara hladno.
 • Orki so večinoma nomadi in sovraštvo nigije. To je brutalna sila, veliko njih, in imajo tudi šamane. Vzemite katapulte.
 • Med nevtralnimi bitji, kot so pirati, zmaji, pajki, kače, grifi in tako naprej, lahko najdemo zaveznika. Če se poročite z enim od njih in plačate dobro, potem najverjetneje, jih privabite na vašo stran.

  Kdo naj igra?

  Izkušenim igralcem svetujemo, da izberejo "kraljevski Bounty - severni bojevnik" iz Vikinga, ker jih je lažje igrati. Težje bo biti Skald, vendar je Volkh priporočljiv samo za izkušene igralce. Ko izberete razred junaka, določite vzdevek in izberite grb. Po tem boste imeli na voljo težavnostno stopnjo. Bodite pozorni na značilnosti opreme, opreme in veščin. Spodaj je uradna prikolica za igro, kjer si lahko ogledate, kakšne avanture čakajo pogumni Olaf.
  Glavna stvar za junaka je revija, v kateri so zabeležene vse njegove naloge. Ko junak opravi misijo, prejme nekakšno nagrado. Lahko so zlata, predmeti, zvitki, na katerih so napisani uroki. V reviji lahko vidite, kaj je to naloga, na katero poslanstvo se nanaša (zaplet alikot tudi nagrado za izvedbo.

  Ko bo naloga dokončana, bo ustrezno zabeležena v reviji. Če je poslanstvo zapleteno, lahko naloge potekajo v več fazah. In tako za njih ni podeljena niti ena nagrada. Običajno je naloga preprosta, ker so z misijo povezani znaki ali pa takšni, ki so označeni s simboli. Obstajajo rutinske naloge, vendar so povezane z umorom sovražnika. Če je taka naloga prisotna, potem so v reviji na ikoni upodobljeni križani meči in portret žrtve. Zelo donosno za opravljanje takšnih pogodb, ker ko enkrat ubiti sovražnika, boste takoj podelili nagrado, in teči na stranko za to ni več potrebno.

  Valkyrie

  Če bo vaš lik uporabljal amulet v bitki, ko bo poklical valkyrie za pomoč, se bodo njihove bojne sposobnosti povečale. Zagotavljajo pomoč v igri, lahko se odpravite na potovanje vseh petih, vendar morate najprej izbrati, kateri je glavni. Njen bonus bo deloval na vseh 100%, ostalo pa na 25%. Ta bonus je odvisen od stopnje, ki se lahko poveča s prenosom na različne nebesne device. V "kraljevem Bounty - Warrior of the North" je polna igra nemogoča brez pomoči valkyrie. Imajo prednosti pri izbiri predmetov, ki jih prejmejo. Tako je na primer Christie več kot regalija.
  Regina izbere ščite ali oklep, Hilde mora dati orožje.
  Misty - Artifacts, Goodyde bi moral nositi čevlje ali rokavice, tudi pasove. Najvišja raven valkyrije je 5. \ t

  Magic

  Čarobna knjiga je shranjenarazlične uroke in zvitke. Lahko jih kupijo ali najdejo nekje, včasih jim je dodeljena nagrada za to nalogo. Ko odprete knjigo, izberete pomik in uporabite urok. Po tem pa bo pomik izginil. V knjigi lahko shranite samo določeno število podobnih zvitkov.
  Če študirate uro, jo lahko shranite v Magic Book. Za to boste potrebovali spretnost katerekoli šole in potrebne čarobne kristale. Po tem se zvitek ne bo več potreboval. Vsa magija je razdeljena na 4 vrste:
 • Red - božanska magija, zdravljenje, zaščita, posebne priložnosti.
 • Izkrivljanje - krepi, slabi, iluzije, usmerjene v um.
 • Kaos - uniči, oslabi, uniči, uniči.
 • Runle - obramba in napad. Čarolija se uporablja predvsem v bitki, njihovo delovanje pa povsem drugače. Posebno se odlikuje magija Mandries, ki se uporablja za potovanja. Hkrati junak postavi vse parametre ali pa vojska doda znake. Za urok potrebujete zvitke, ki se ne učijo in se ne izboljšajo.

  Nordlig

  V tej fazi igre se začnejo "kraljevi Bounty - The Warrior of the North".
  Prvič, vaš oče vam bo povedal, da je umiranje začelo svojo invazijo. Potrebovali boste Runolve, čarovnik in vaš stric združljivosti, ki vam lahko daje ustrezen nasvet. Prav tako boste našli nekakšen zob, ni jasno, kdo bi ga moral pokazati Runolowu. Prosil vas bo, da prinesete Mercy Mermaid, 4 kose. Najdete neumnosti, ki ne hodijo daleč, in pobere te stvari v njih. Iz vsake ekipe boste dobili enobič Ariman - Vitez smrti, moraš ga ubiti. Ko boste to naredili, boste dobili zmaja in še enega je vaš oče. Tretji zob je pri Ericu bratu, ki ga bo spremenil v živali in Vikinge. V jami je Uladar Maritarius, ubiti morate ta tip. Potem povej svojemu očetu o smrti tega državljana.
  Eric je izgubljen, moral bi ga najti in se vrniti. Brate leži nekje v bližini pristanišča. Izkazalo se je, da se je pridružil odcepu nemrtve, napade vas, porazili ste ga, zdaj pa se bojite, da bo vaš oče jezen. Stric te pošlje v Westlig in ti da kartico.

  Fastland

  Takoj, ko pridete na otok, razumete, da so stvari grde. In tukaj pride nemrtva, zato boste potrebovali vladarja otoka Ingvar. Povedal vam bo o dogodku. Naprej po Findlandu poiščite Runwalda, pokažite kos maske. Povej o tem Ingvarju. Najdite vse preživele, ki so na otoku. Povej nam o njih bonus. Potrebovali boste štiri fragmente artefakta, ki je maska. Na svetilniku boste našli valkyrie, ki vam bo pomagal pri tem. Runwald vam pove, da je njegov brat nekje hodil, pojdite v Ingvar. Izkazalo se je, da je brat skrivnostno izginil, kasneje se je izkazalo, da je izdajalec - je bil sposoben odpreti portal teme.

  Portal teme

  . Ta tovariš se je odločil, da bo študiral nekromanco, in vse bi bilo vse samo malo od tegaodločil, da odpre portal teme in pokličite vojsko. Valkyrie pravi, da se skriva na gori Halskap, na samem vrhu. Morate ubiti mrtvega pajek.
  Po tem, pojdite na goro, da bi ubili Runormo. Naprej se boste znašli v Greenwortu.

  Regina in Guilford

  Najprej potrebujete pomoč za valkyrie. Če želite to narediti, pojdite v puščavo Verlonsky. Tam je princ vampirjev, mora biti ubit, pobrati orožje in ga dati Regini. Nato boste spoznali Guildford Prince Consort, ki vam bo povedal zgodbo o artefaktu. Ta vrednost se imenuje "Srce Xaltotuna". On je v nekromantu z lastnim imenom, moraš iti na odpadke in poiskati tam grozljiv nekromant, ki vam bo pomagal premagati valkiro. Po tem pripisujete artefakt princu. Povedal vam je, da obstaja še en artefakt, s katerim lahko premagate sile teme, imenovane Osebje svetlobe zvezde. To je zelo močna stvar in ne uničuje enega ali dveh predstavnikov nemrtve, ampak celotno vojsko. Nahaja se v Arlandiji od čarovnikov. Morate iti tja in vzeti artefakt. Morate se pogovoriti z čarovniki in jim povedati o osebju. Na žalost, čarovniki ne želijo, da bi osebje, in boste morali boriti z njimi. Ko na Guilford daš osebje, princ pove o drugem artefaktu - dragocenem predmetu, imenovanem "The Dragon's Tear". Moraš iti k Demoniusu, da bi našel isto Tear. Z Demonlordi je treba podpisati štiri mirovne sporazume. Dva od njih sta zelo mirna, vendar ne dva, morata se boriti. Nato je treba vse transakcije pripisati in datiKceon "The Dragon's Tear", oziroma, varuje zmaja, ki je v jami, ga je treba premagati, odvzeti artefakt in ga dati knezu. Toda izkaže se, da vas je princ prevaral, da je izdajalec in je napadel. Tudi če je to samo poskus za zmago, cel kup mrtvih muh. Obstaja valkyrie, ki vas vleče od tam.

  Zavezniki

  Vaš primarni cilj v "kraljevski Bounty - Warrior of the North" je, da prenese quests. Po Guildfordovi prevari se naslednje iskanje začne z iskanjem zaveznikov. Grad knezovega izdajalca zdaj varuje le brat. Vojska je zelo velika in ne boste jih premagali. Rezo - arhimag, daje herojski nasvet, da je treba najti zaveznike. Morate iti k Vikingom, gnomom, do vilin in se z njimi povezovati. Morda boste potrebovali tudi demone. Seveda, lahko storite brez njih, vendar je najbolje, da jih vzamete s seboj. Vilini se vam pridružijo, če najdete protistrup iz pajkovskih ugrizov, najdete Il Tare in ubijete pajka, ki ga je pojedel. Vendar so vilini podali pogoj: potrebna je legitimna kraljica. To je Amelie, in ona je šla k gnomom, je bilo treba najti. Dovolili vam bomo, da greste skozi prehod, da bi našli kraljico. Gnomi in Vikingi ne morejo razdeliti rudnika zlata, to morate storiti zanje. Razvoj dogodkov blokirajo ledeni zmaji, zato jih je treba ubiti. In ko boste kralju škratov povedali, da so ledeni zmaji strmoglavljeni, se bodo gnomi strinjali, da podpišejo sporazum z Vikingi, o katerem morate povedati Konungu. Če želite skleniti zavezništvo z Vikingi, morate itiJužni Winnenden Prav tako se izkaže, da so se orki začeli boriti in morate ugotoviti, zakaj. Ko je vojna med orki in Vikingi končana, lahko sklenete zavezništvo z Vikingi.

  Guilford

  Na žalost je bil princ prevarant, Guilford sanja o moči. Morate uničiti nemrtvo in o tem poročati nadškofu, nato pa pojdite k Greenwortu in se pogovorite s svojim bratom Ericom, da zbira podatke o vojski. V "kraljevski nagradi" se naloge vedno zniža na to nalogo - morate uničiti vse vojske in ubiti princa. Ne pozabite, da je vaš brat urok, zato ga morate odstraniti. Ko to storite, bo šel v vojno z vami. Guilford je zelo močan, priporočljivo je, da se v vojsko pripeljejo bitja, ki povzročajo največjo telesno škodo. Potrebovali boste tudi različne artefakte, ki zmanjšujejo izgubo čarovnije. Najbolje je vzeti konjenike, ker so hitri; potrebujejo paladine, ki popolnoma napadajo, lahko oživijo mrtve in še enkrat hodijo. Svetovati trolovi - imajo sposobnost, da sami ustvarjajo, in so v bistvu močni "rezervoarji". Dobro bi bilo, da bi rekrutirali črne viteze, to so tudi "rezervoarji" in napadali z veliko izgubo. S seboj morate vzeti uro vstajenja, teleportacije, pospeševanja. Ne moti okoliških princ bitja, napad samo njega, je zaželeno, da samo nabble neckramants, sicer bodo dvignili Undead, ki ga ubijejo.

  Dve fazi bitke

  Razumeti je treba, da boste v bitki s princem imeli dve stopnji. Na prvem Guilfordu bo človek, malo zdravja,sedi na prestolu in je poveljnik svoje vojske, poveljnik. Nevarno je uporabljati urok Amadeggon. Ta urok povzroča veliko škode vašim bojevnikom. In prej ko vzamete njegovo zdravje na nič, bolje bo, sicer bo princ lahko večkrat uporabil urok. Takšna urok je velika grožnja, bolj verjetno je, da bo končal prvi krog bitke. Priporočljivo je, da uporabite urok Ghost Array. "Ubijete undead, po katerem se princ dvigne s svojega prestola in njegova bitka postane agresivna. Takoj, ko se njegovo zdravje spusti na nič, bo postal zmaj in druga stopnja se bo začela. Guilford ima več točk. Poziva tudi k nemrtim, vključno s kostnimi zmaji, jih ubije, sicer bodo trupla zastrupila, priporočljivo je, da se zbirajo takšna bitja, ki se ne odzivajo na strupe, prav tako pa je najbolje, da se uporabljajo vitezi, ker so zelo močni. škoda Jaz sem Amadeggon Gilford ne pravi več, ampak lahko uporabim drugo, nič manj nevarno - Burning Soul. Ta urok dvigne kocke, ki so bile ubite na treh linijah. In prav tako škoduje tem linijam.

  Povratne informacije o igralcih

  Mnogim igralcem je bilo všeč Kings Bounty - Warrior of the North, o igri se še vedno razpravlja na mnogih forumih, Olaf pa mora ustaviti izcedek iz nosu, vendar se na poti do cilja ukvarja z različnimi zadevami. Razvijalci niso posmehovali humorju in zanimivim misijam. Eden medved lahko govori o tem, kaj je vredno. Čarovnicase prepirali s svojimi kačami - nekdo, ki je rešil spor, veš kaj? Prijatelj nežive države sanja, da je pirat - kdo mu bo pomagal? Samo tvoj junak! Dva prijatelja sta vzela pivo - kdo ju je vzel? Obstaja igra in pomembna pomanjkljivost - vaš junak, seveda, lahko gre na potovanje in boj, sprejme vse naloge, vendar je odvisno od razvoja parcele, ali bo lik padel na novo lokacijo. Na primer, isti Dead Spider, medtem ko siromašni človek ne izpusti citatov, ne boste mogli iti kam drugam. Enako z denarjem, sprva niso dovolj, potem pa bodo le "ležali" na računu junaka.
 • Sorodne publikacije