Sniper: Ghost Warrior 3: Sistemske zahteve igre

Sodobne računalniške igre imajo pomembne zahteve, zato, če niste dolgo posodobili računalnika, potem razmislite, saj projekti, ki se pojavljajo v svetu v zadnjem času, ne bodo uspeli teči v računalniku. Na primer, lahko vzamete nov del ene najbolj nenavadnih serij strelcev. Sistemske zahteve za ostrostrelca: Ghost Warrior 3 je glavna tema tega članka. Ugotovili boste, kakšen naj bo vaš računalnik, tako da lahko ta strelec varno vklopite v nizkih in maksimalnih nastavitvah. In vi ga vodite definitivno vredno, saj čakate na neverjeten projekt, ki je sposoben dolgo časa zajeti in vas navdušiti kot grafično komponento in čudovito mehaniko. Torej, kakšne so sistemske zahteve Sniperja: Ghost Warrior 3?


Kaj je ta igra?

Preden upoštevate sistemske zahteve Sniper: Ghost Warrior 3, morate pogledati, kaj je na splošno ta igra. To je razburljiv strelec, ki je daleč od prvega v priljubljeni seriji. V tej igri morate delovati kot ostrostrelec, ki mora svoje nasprotnike odstraniti tiho in neopazno. V tem delu morate iti v Gruzijo, kjer se pripravlja državljanska vojna. Še več, vzporedno se na svetovni ravni odvija druga hladna vojna. Seveda morate postati ključna osebnost pri preprečevanju obeh konfliktov. No, zdaj, ko veste osnovne informacije o tem projektu, je čas, da preklopite na sistemske zahteve. Sniper: Ghost Warrior 3 je igra, ki je vstopila na trg spomladi letos,zato morate razumeti, da boste potrebovali zelo zmogljiv računalnik, ki bo deloval pri največjih nastavitvah.


Operacijski sistem

Tako kot pri vseh drugih računalniških igrah na osebnem računalniku je treba sistemske zahteve Sniper: Ghost Warrior 3 razdeliti v pet točk, od katerih je treba vsako obravnavati ločeno. In začnite s sistemom (pogosto Windows), ki je potreben za pravilno delovanje igre. Vsaj, to mora biti OS ni starejši od Windows 7, če pa pogledate priporočila razvijalcev, potem morate zagotoviti, da ste namestili deseto različico "vindy", saj se vse sodobne računalniške igre razvijajo prav pod njim. .

Procesor

Če menite, da je Sniper: Ghost Warrior 3 minimalne sistemske zahteve v smislu procesorja, potem boste hitro spoznali, da potrebujete zelo zmogljiv računalnik. Dejstvo je, da celo za preprosto zagon igre na najnižjih nastavitvah, morate imeti dvojedrni procesor s frekvenco svojih jeder mora biti vsaj 3,4 gigahertz. Če menite, da je priporočeno, to je, optimalno za ta posebni primer, sistemske zahteve igre Sniper: Ghost Warrior 3 potem je situacija še resnejša. Konec koncev, potrebujete procesor, opremljen s štirimi jedri. Ampak zagotovo bi morali razmisliti o šestih jedrih. Torej morate res razmišljati o nadgradnji, če želite zagnati to igro.

RAM

Leto izdaje igre Sniper: Ghost Warrior 3 - 2017 sistemske zahteve za to, so daleč od redke. To storitese zavedajo procesorja, vendar ne mislite, da so druge komponente lahko šibkejše. Potrebovali boste vsaj osem gigabajtov RAM-a, da bo igra vsaj najnižja nastavitev. To je že precej visoka stopnja, in večina najnovejše generacije računalnikov prihaja v privzeto prodajo s samo to količino RAM-a. Kaj naj rečem o priporočeni razpoložljivosti vsaj 16 gigabajtov OPERATING spomina. Na splošno, če nameravate postati profesionalni ostrostrelec v zadnjem delu legendarne serije, potem se prepričajte, da imate najmočnejši možni računalnik.

Video kartica

O vizualni komponenti te igre je bilo že veliko povedanega, zato je malo verjetno, da boste presenečeni nad dejstvom, da potrebujete vsaj dva gigabajta pomnilnika grafične kartice, da ga zaženete. Da, ta indikator je označen kot minimalen, tako da, če ima vaša kartica točno to količino video pomnilnika, je težko upati, da boste lahko vse vizualne nastavitve postavili na maksimum in uživali v celotnem procesu igranja. Če želite to narediti, boste morali imeti grafično kartico s štirimi gigabajti pomnilnika, kar je precej drag model najnovejše generacije. Kot lahko vidite, bo življenje virtualnega ostrostrelec zelo drago za vas.

Prostor na trdem disku

No, zadnja točka, ki prav tako igra pomembno vlogo, je prostor na trdem disku. Na srečo, v tem primeru vse ni tako slabo. Boste morali imeti petdeset gigabajtov brezplačnoprostora na disku za namestitev igre, kot tudi nekaj gigabajtov prostega prostora, da ga uspešno zaženete. Seveda je za mnoge tak kazalnik lahko videti grozen, saj so pred desetimi leti tudi najboljši računalniški programi tehtali vsaj desetkrat manj. Vendar pa se časi spreminjajo, tako da je petdeset gigabajtov za leto 2017 zelo dober kazalnik, saj v mnogih primerih igre tehtajo do osemdeset gigabajtov, včasih pa morate sprostiti več kot sto gigabajtov.
No, zdaj veste, kakšen računalnik potrebujete za igranje te igre brez posebnih težav, tako da lahko začnete premikati v ustrezno smer. Če že imate tako močan računalnik, lahko takoj kupite in namestite igro, začnete pa jo uživati. Če vsaj eno točko imate neskladje, potem morate razmisliti o nadgradnji ali nakupu novega računalnika, ki bo dovolj dober, da bo deloval s tem ostrostrelskim simulatorjem.

Sorodne publikacije