Slika operacijskega sistema Windows MSDN 7. Kaj je to?

Mnogi uporabniki osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov sanjajo, da bi našli nekje tako izvirno (in boljšo in licencirano) "Windows" z minimalnimi stroški. Na hudournikih so bile zanimive slike z kratico MSDN. Postavljene so kot popolnoma izvirne porazdelitve. Toda kaj v resnici pomeni izraz "slika MSDN Windows 7"? Poskusimo ugotoviti.

Dekodiranje okrajšav

Ker besedna kratica za MSDN pomeni, nihče zares ne ve. Obstaja samo eno znano dejstvo: to je uradni Microsoftov projekt, kjer lahko najdete originalno podobo Windows 7 MSDN. Da bi bilo jasno: najnovejše različice sistema (desno od nog programerjev in preizkuševalcev) se poučujejo prav o tem projektu. In od tam so preneseni kot digitalne kopije ali posneti na diske za prodajo. To je različica MDSN - to je najbolj čista in izvirna različica "Vetrov". Vendar to ne pomeni, da ima licenčni ključ že všit. Licenco boste morali kupiti. Vendar pa boste imeli zagotovilo, da bo uporabljal popolnoma izvirni izdelek, ki ni izkopal "tortillas" iz torrent trackerjev. In to (v teoriji) bi moralo pozitivno vplivati ​​na stabilnost distribucije.


Na splošno se ta kratica nanaša na projekt (ali spletno stran), s katerega lahko preprosto prenesete izvirne slike sistema Windows 7 od Microsofta. Vendar MSDN nikomur ne dovoljuje, da bi jo dobil. Treba se je naročiti na projekt. In naročnina je plačana. Zato dobri ljudje širijo te slike na torrent sledilce. V nekaterih primerihtake slike lahko prenesete iz Microsofta. Vendar pa obstajajo samo končne izdaje. Na torrentih in projektu MSDN lahko najdete »beta« z zanimivimi inovacijami.

Kako preveriti izvirnost slike?

Vsako sliko operacijskega sistema Windows 7 za MSDN spremlja datoteka, v kateri je razpršenost količina slike. Hash vsota je niz številk, ki je dodeljen način in je zapisana v ločeno datoteko. Če je bila na sliki izvedena kakršna koli manipulacija, potem znesek preprosto ne bi sovpadel. Preverite preprosto. V sodobnih upraviteljih datotek (kot je Total Commander) je v meniju posebna možnost za preverjanje. Znesek lahko tudi uničite v Googlu in on bo dal pravilen odgovor. To je tisto, kar Microsoft spremlja verodostojnost slik. Takšen sistem vam omogoča, da prenesete popolnoma izvirne »vetrove« s polno zagotovilo, da zahtevane datoteke niso spremenili nobeni hekerji.


Prednosti uporabe takšnih distribucij

Kakšne so prednosti tistih, ki so namestili OS s prvotno podobo MSDN sistema Windows 7? Očitne so. Obstaja sto odstotno zagotovilo, da je operacijski sistem dosegel končnega uporabnika v obliki, ki so jo ustvarili njeni ustvarjalci. Poleg tega se stabilnost in zanesljivost OS povečuje. To različico "Windsor" lahko aktivirate s ključem od Microsofta s 100-odstotno garancijo. Prav tako ne bo težav pri posodabljanju operacijskega sistema s strežnikov podjetja. In to so samo glavne prednosti. O takih očitnih stvareh, kot je popolna podpora sistema od Microsofta in popolna zaščita pred virusiin druge zlonamerne programske opreme in noben jezik ni na voljo.

Sklep

Tako je podoba MSDN sistema Windows 7 sto odstotkov prvotna distribucija operacijskega sistema, ki ni bil predmet sprememb. Obstaja v obliki, v kateri je prišla iz Microsoftove razvojne ekipe. To pomeni, da je sistem stabilen, ga je mogoče preprosto aktivirati s ključem, ga je mogoče normalno posodobiti (brez nepričakovanih incidentov) in ga vzdržuje Microsoft. Zato je zaželeno, da ga namestite iz izvirnih slik, ki jih lahko prenesete na spletno stran podjetja ali torrent sledilce. V opisih distribucije morate poiskati le kratico MSDN. Če je, potem lahko varno zavrtite na ta način.

Sorodne publikacije