Avto Alpine CDE-175R: pregled, tehnične podatke, opis in ocene

Nekateri avtomobilski snemalniki so zaradi razširjene funkcionalnosti daleč pred svojim časom. Eden od takšnih modelov lahko varno imenujemo procesor Alpine CDE-175R, ki je zaradi svojih značilnosti prejel precej veliko pozitivnih ocen. Da bi razumeli, kaj je izjemno, si poglejmo njegove glavne značilnosti in analiziramo preglede, ki so na voljo na spletu.

Združljivost s storitvami "Yandex"

Ta snemalnik je "oster" za delo z "apple" tehnologijo, vključno z najnovejšimi modeli iPhone. Vendar njegove zmogljivosti niso omejene na podporo upravljanju vgrajenih aplikacij. Torej, če namestite aplikacijo "Yandex.Music" iz uradne trgovine, ki distribuira specializirano programsko opremo, bo voznik lahko poslušal glasbo s seznama njihovih spletnih seznamov predvajanja, ustvarjenih v skladu s trenutnimi naročninami. V tem primeru bo sprejemnik Alpine CDE-175R prikazal ime trenutne skladbe, kontrolniki, kot so gumbi za preklop na naslednjo melodijo, pa bodo delovali, kot da bi se predvajanje izvajalo neposredno s snemalnikom.


Delo s spletnimi storitvami

Če je na območju potovanja dobro pokritost omrežnega operaterja z visokohitrostnim internetom, lahko uporabnik uživa na spletnih radijskih postajah s pomočjo specializiranega programa vTuner. Vsebuje tisoče radijskih oddaj z vsega sveta, med katerimi lahko izberete ustrezen slog in razpoloženje. Upravljanjeglasnost in preklapljanje med posnetki, kot v primeru storitev "Yandex", se lahko izvede s tipkami avtomobilskega sprejemnika Alpine CDE-175R 1-DIN ali njegovega daljinskega upravljalnika. Še ena zanimiva lastnost je možnost prikaza sporočil in sporočil na zaslonu iz "Facebooka". To daje poseben zvočni signal. Če je socialno omrežje pomembno za voznika, potem ne bo zamudil nobenega sporočila zaradi premišljenega sistema.


Glavne značilnosti predvajalnika kaset

Številne uporabnike zanimajo osnovne značilnosti in kakovost zvoka bolj kot katere koli dodatne funkcije. Snemalnik lahko zadovolji tudi najzahtevnejše poslušalce, saj ima vgrajen procesor, ki omogoča filtriranje in čiščenje zvoka. S pomočjo širokega menija nastavitev lahko dosežete najvišjo kakovost zvoka in prilagodite izhodno raven nastavljenemu tipu zvočnikov. Vgrajenem ojačevalniku Alpine CDE-175R lahko povežete 4 zvočnike s skupno zmogljivostjo 200 vatov s quad-wave vezjem. Zahvaljujoč procesorju je možno nastaviti parametre zakasnitve zvoka na vsakem izmed njih in doseči sinhronizacijo z dovolj veliko odstranitvijo stolpcev drug od drugega, na primer, če je akustika vgrajena v dolg avto, kot je kombi ali minibus.

Ustrezni zvočni viri

Ta sprejemnik lahko imenujemo eden najboljših za tiste, ki se ne želijo omejiti na nosilce glasbenih datotek. Da, lahko igra kot pogoniklasična oblika AudioCD z visoko kakovostnimi posnetki in bolj stisnjenimi MP3 datotekami. Če imate s seboj veliko zastarelih diskov, lahko celoten seznam predvajanja shranite na pomnilniški ključek USB. Avto sprejemnik Alpine CDE-175R razume kartice do 32 gigabajtov, formatirane po standardu FAT32.
Poleg teh možnosti, kot je že omenjeno zgoraj, je možno priključiti naprave znamke Apple s posebnim adapterjem. Za lažje upravljanje zvočnih virov med premikanjem je priporočljivo namestiti tudi poseben daljinski upravljalnik, ki se nahaja na volanu, ali pa priključiti že obstoječi standardni protokol. Če naprava ni primerna za eno možnost priključitve, vendar ima linearni avdio izhod, se lahko signal prenaša s priključki AUX. Res je, da bo v tem primeru regulacija s pomočjo kontrolnikov kasetofona le volumen, in drugi parametri bodo morali biti postavljeni neposredno na predvajalnik.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Da bi videli glavne prednosti in slabosti te naprave, ni dovolj poznati samo njene značilnosti. Ocene o avtomobilskem sprejemniku Alpine CDE-175R od preverjenih uporabnikov vam bodo pomagale izvedeti več o njegovih pozitivnih lastnostih, med katerimi so pogosto omenjene naslednje:
 • Kakovost zvoka tudi z zelo dragimi stebri.
 • Sposobnost predvajanja glasbe iz velikega števila medijev in naprav.
 • Prisotnost standardnega priključka za priključitev zunanje nadzorne plošče.
 • Močan ojačevalnik s pošteno močjo 50 vatov na 4 kanale.
 • Prisotnost vgrajenega procesorja, ki lahko čisti in izboljšuje zvok.
 • Alpine CDE-175R ima lep videz in priročno mesto za upravljanje.
 • Prisotnost popolnega daljinskega upravljalnika, ki olajša začetno nastavitev.
 • Sposobnost spreminjanja barve osvetlitve v skladu z drugimi elementi notranjosti avtomobila.
 • Podpora za velik pomnilnik flash, ki lahko sprejme celoten seznam predvajanja z vašimi najljubšimi skladbami.
 • Visoka hitrost obdelave in izvajanje prihajajočih skupin, pomanjkanje vzponov in padcev.
 • Negativni trenutki

  Kljub tako velikemu seznamu prednosti pa ima magnetofon tudi nekaj pomanjkljivosti. Prvo ni ravno prijetno pritrditev na sprednji plošči, ki jo mnogi vozniki vzletijo vsakič, ko zapustijo avto. Včasih jo je treba dolgotrajno nastaviti, ker je potreben čas pred odhodom. Druga pomanjkljivost je nejasen in zapleten meni. To je deloma posledica velikega števila nastavitev, ki so na voljo uporabniku. V tem primeru jih bodo pogosto morali uporabiti le enkrat - pri namestitvi kasetofonov, kopanje globoko v meni za dnevno poslušanje ne bo potrebno. Kot kaže Alpski CDE-175R, je zahvaljujoč temu funkcionalnemu radiu prijeten in globok zvok. Tretji minus je nezmožnost individualnega nastavljanja izenačevalnika za vsak par kanalov. Zato je priporočljivo, da namestite isti sistem zvočnikov spredajdel avtomobila in na zadnji polici.

  Sorodne publikacije