"Aida Center: Protean Sphere", opis igre, skrivnosti prehoda

Če na kratko govorite o misiji "Center Aida: Protean Sphere", potem je to naslednja: V Citadeli najdete begunsko taborišče, kjer eden od njih zagovarja stražarja, misli, da je na planetu, imenovanem Gay Hinne, Protean področju Najti morate to stvar in povedati o svojem iskanju begunca, mu dati denar in vam dati nagrado. Vendar pa obstajajo triki v prehodu tega na videz dokaj preprostega poslanstva.

Kratek opis igre

Imenovali so se Dame, ker so uničili vse, kar so naleteli na poti. To je zelo stara rasa, ki vdre v vaš svet. Že sedaj so lahko zajeli planet Zemljo, začeli so napadati celotno galaksijo in videli boste, da bo znan svet kmalu uničen. Ali pa ustavite to invazijo, ali karkoli boste ljubili. Ste kapetan Shepard, ki mora raziskati različne planete in sisteme, zbrati zvezo iz različnih bitij, poskusiti ustaviti močnega sovražnika.


Manevri v vojni so odvisni od vas: bodisi, da greste naravnost, preprečite, da bi se sovražnik okreval od ognjene moči, ali da bi prišli do zapletenih in zahrbtnih načrtov, da bi potem nenadoma napadli. Morda boste postali mati ali pa boste v svoji ekipi imeli profesionalne smrdljivce, ki vam bodo pomagali pri boju. Vse odločitve bodo vplivale na izid dogodkov in to ni samo zgodba, temveč jo ustvarjate.

Značilnosti

Čeprav center Mass Effect "Aida: Protean Sphere" ni zelo velik, morate poznati nekatere značilnosti te igre:
 • Prvič, vaši sovražniki bodo zelo zviti. To niso le majhne pošasti, ampak tudi precej velike. Hkrati so majhni pametni, zato morajo biti precej zapleteni.
 • Drugič, obseg prihodnjih bitk je res ogromen. V galaksiji je veliko različnih svetov, kjer potekajo bitke, in bitke so skoraj konstantne, ker se sicer zavezniki ne zbirajo.
 • Tretjič, nujno je, da se vključi v posodobitev različnih vrst orožja in streliva. Spremembe so edinstvene, vsako orožje ima različne poškodbe.
 • Četrtič, obstaja taktika, ki jo lahko izberete. Ali pa boste od daleč pobili sovražnika, ali pa se boste srečali z njim v smrtonosnem spopadu. Zato mora biti tvoja ekipa čim močnejša. Treba je izbrati taktiko, orožje, različno opremo, sposobnosti.
 • V omrežni igri lahko izberete načine, ki bodo edinstveni. Poleg tega je dovoljeno individualno prilagoditi razred vojaka. Prav tako lahko na spletu vzpostavite omrežje s prijatelji ali priložnostnimi partnerji.
 • Kako začeti

  Preden izvedete v Mass Effect 3, "Aida Center: Protean Sphere", morate izbrati, kdo bo igral. Najprej izberemo spol in ime.


  Človek je v bistvu John, ženska je Jane, lahko pa tudi izberete druga imena iz predlagane igre. Tu so razredi znakov:
 • Vojak se bojuje s sovražnikom s katerim koli orožjem, ima tudi granate. Uporabite različne spretnosti, vključno z razpadajočo kartušo.
 • Skavt je lahko prikrit in je lahkopraktično neviden. Odlično opravlja sabotažo.
 • Napadalno letalo je tvegano tovariš, zateče k sovražniku in ga začne uničevati. Zagotovljen je z vsadkom, ki mu omogoča izdelavo biotičnega impulza.
 • Adept imobilizira sovražnika ali celo ubija. Ima tudi vsadke, lahko dvigne sovražnike v zrak, ustvari udarne valove.
 • Inženir je sposoben izzvati bojne brezpilotne zrakoplove, ki začnejo zasledovati nasprotnika in ga prisiliti, da se nekako umakne iz udobnega položaja.
 • Psihološki profili

  Obstaja tudi več psiholoških profilov, iz katerih morate izbrati enega.
 • Prvi med njimi so: astronavt, ki je začel služiti od svoje mladosti; kolonist, ki je odraščal v koloniji; potres, ki je ostala sirota zaradi napadov žensk v mladosti, je postal član vojske zavezništva.
 • Drugemu pripadajo: zadnji junak - ki je sodeloval v operaciji, vsi tovariši so umrli, edini preživeli; junak vojne - tudi ko se je začel boriti, se je trčil s sovražnikom, ki je bil zelo močan, rešil svoje tovariše, postal priznan junak. To je hladna oseba, ki izvaja naročila.
 • Tretja vrsta vključuje: kapitanski profil lahko prizadene smrt sorodnikov, prijateljev ali pripadnikov odreda.
 • Prednostna naloga: Citadel II

  Bailey vam pravi: "Nekdanja žena, ki sem jo izgubila, tako sin kot hči. Še vedno sta na Zemlji." Pretekanje "Centra Aida: Protean Sphere" se začne prav zato, da bi to nalogo opravili vnaprej. "Cerberus" nadaljuje z napadom na Citadelo, želijo uničiti Svet, tako vipomagati kapitanu Baileyju. To je kompetenten državljan, ki se bo srečal z vašim junakom v Citadeli.
  Poveljnik Bailey vam pove, da so Citadelo napadene s silami Cerberusa. Ker Shepard pade neposredno pod križišče, se morate čim prej skriti nekje v skrivališču. In ko ubijete teroriste, morate vprašati kapitana, kaj se dogaja, povedal vam bo o "Cerberusu" in napadu.

  Na kratko o "Cerberusu"

  Tako obstaja organizacija, ki se imenuje "Cerberus". To organizacijo vodi prijatelj, znan pod imenom Ghost. "Cerberus" je ekstremistične narave, paravojaški. Osnovna načela - verjamejo, da je v zavezništvu veliko nepotrebnih zakonov, ki omejujejo javno mnenje, zato lahko druge rase zagotovijo možen pritisk. Mislite, da je človeštvo glavna rasa v galaksiji, ljudje morajo prevladati. Zato organizacija utemeljuje vse metode, ki ljudem omogočajo, da prevzamejo moč in nadzor, verjamejo, da namen opravičuje sredstva, vključno s poskusi in napadi.

  Prednostna naloga: Rannoch

  Pomembno je vedeti, da morate pri prehodu skozi maso "Aida Center: Protean Sphere" dokončati to iskanje, drugače ne boste imeli dostopa do Gay Hin, planeta, ki bo potreben v zgornji misiji. "Prednost: Rannoch" je sestavljen iz dveh delov. Ženske so ustvarile več baz, vendar je bila ena odkrita, na njej pa so mufi. Tako bombardiranje iz orbite nikakor ni mogoče. Da bi premagal bazo, Shepard dobi prototipno orožje, laser, ki lahko kaženamen Morate pristati na tem planetu in uporabiti laser. Označil bo namen in baza bo uničena.

  Izkrcali se boste na hribu, ki se nahaja nekje v bližini zgornje baze. Obstaja tudi zavetje, iz katerega je zelo lahko ustreliti vrata, ki nosijo stražo na vhodu. Ko se poskušate prijaviti, se izkaže, da je to nemogoče, se boste morali povzpeti s pomočjo cevi in ​​stopnic.

  Obelisk

  Ko preidete "Prednost: Citadel II", lahko najdete skupnosti predsedstva, kjer boste našli raziskovalca. To je tisti, ki vam bo naročil majhno misijo "Mas Effect 3" Center Aida: Obelisk Kars, "Protean Sphere".
  Da bi našli ta obelisk, boste potrebovali svoje središče pomoči, ki ni nič drugega kot zvezdna kopica. Tam najdeš sistem, imenovan Opol. Morate narediti skeniranje, potem pa se boste naučili, da je na kopiji obelisk - satelit na planetu Mahhai. Pomembno za Mass Effect 3 "Center of Aid: Kaleidos obelisk": bodite zelo previdni, saj lahko pritegnete neželeno pozornost žensk. Zanjo se borijo z njimi, bolje je pobegniti. Vaš cilj je bela točka, nato pa povejte osebi, ki vam je dala to nalogo. Tudi če ste odkrili obelisk, preden ste vzeli misijo, po odklepanju lahko takoj končate, saj ste enkrat našli artefakt, ki se nikoli ne izgubi in se nikoli ne izgubi. Pomembno je vedeti, da ne boste mogli zaznati Opusa v Mass Effectu 3, "Center Aida: Protean Sphere", ne boste našli Karelijskega obeliska, če niste prestali poslanstva "Prednost: zgodnje". To je zelo pomembno, bodite pozorni nanjpozornosti
  Še enkrat poudarjamo pomen, saj nekateri igralci še vedno sprašujejo, zakaj ne morejo odpreti sistema in razkriti obeliska.

  Kaj je poslanstvo?

  V Citadeli boste najprej poslušali pogovor med častnikom in beguncem. Najdemo jih v begunskem taborišču, se nahajajo nekje v najbolj oddaljenem delu tega tabora. Begunec pravi, da je proteanski obelisk na določenem mestu in vas usmerja k njemu. Potrebovali boste zvezdni grozd "Center Aida", pojdite v sistem plitvine. Zaženi skener preko planeta Gay Hinne.
  Ko se beljakovinska sfera najde v Mas, morate o tem povedati beguncu. Pojdi nazaj. Najdete ga v begunskem taborišču na doku št. E28. V nagradi boste prejeli 15 tisoč posojil, plus pet za ugled, in 40 enot za inženirske enote. Mnogi igralci so zaskrbljeni, ali je vse to? To je majhno zamudno poslanstvo, ki ni zelo zapleteno, ali je treba o tem dolgo govoriti? Vsa stvar je, da je "Proteanska sfera" v Mass Effectu 3 težka naloga, zahteva nekatere posebnosti, znanje in trike.

  Kaj je specifično?

  Ko hodite po Citadeli in med svojimi glavnimi misijami pride do odmora, najdete tovariše različnih vrst poklicev in ras, ki prosijo za nekaj, kar bi jih prineslo ali izvedelo. Najpogosteje bo bodisi predmet ali artefakt, najverjetneje, da so ti predmeti najdeni nekje daleč stran, tako da boste morali odkrito tekati okoli nereda. Hkrati pa je treba razumeti, da vsi sistemi ne bodo takoj na voljo, le z odpiranjem zgodbe, boste dobili dostop do njih.Naloga je preprosta: najprej pojdite v sistem, nato pojdite na planet, ga skenirajte, poiščite, kar vprašate, vzemite, zavrtite. Ali povejte o najdenem artefaktu. Če ne boste izpolnili nobene zahteve, kasneje ne boste mogli delati. Obstaja nekaj ključnih nalog, ki jih ne želite zamuditi, zato bolj izkušeni igralci priporočajo naslednje: občasno poglejte galaksijsko kartico, nekatera področja, ki jih prej niste imeli, se bodo nenadoma pojavila. Poslanstvo "Prednost: Citadela" prejmete takoj po opravljenem iskanju "Prednost: Tuchanka". Tukaj je trik, ki ga vsi ne vedo, ko prečka misijo "Protean Sphere" v Mass Effectu 3. Če do te točke ne izvedete manjših misij v Citadeli, potem bodo po izvedbi Tuchanke nekatere že zaprte za dostop - na primer , misija evakuirati akademijo.

  Kaj storiti v Tuchanki

  Nujno je, da greste na Nut Rattles, da se pogovorite s pridigarjem. Prav tako morate opraviti misijo častnika - "Api Cross". Ne pozabite na zgoraj omenjeno "Protean Sphere" v Mass Effectu. Ko so agenti "Cerberusa" napadli Citadelo, veliko misij izgine, ne vsi, ampak nekateri. Po vrsti "Tuchants" bo "Cerberus" samodejno napadel. V povezavi s tem dejstvom svetujejo bivši igralci: morate opraviti misije, preden pristanete na planetu, ki pripada Kroganom. Ne pozabite tudi preveriti - če je parcela naloga, potem obstajajo majhne misije.Pogovarjajte se s svojo ekipo in ne bodite preveč leni, da bi tekli okoli Citadele in ugotovili, s kom lahko govorite in kdo še vedno daje misijo.

  Najpomembnejše

  Preden se pogovorite s Svetom in preden se pogovorite z Videmom, da bi izvedli misijo v Mas Effectu 3, mora center Aida: Protean Sphere narediti naslednje:
 • Najdi Allersa - ona je novinarka, ki jo najame;
 • prevzamejo nalogo pri volku;
 • Pogovor bi moral potekati z Baileyem in Calisso Al-Gilan, Mirando, Tayn;
 • pojdite v bolnišnico in obiščite Kaidan /Ashley - 3-krat;
 • Michelle ali Chuckyas je treba zaposliti v vaši ekipi;
 • Inženirji Ken in Gabby se vrneta v Normandijo;
 • Mesija Arije mora biti dokončana;
 • Ko se pogovorite z Ethytis, mora biti rezultat komunikacije z njim;
 • se je sestal s Kelly Chambers;
 • Evakuacija Akademije Grissom.
 • Preden greš v Krugan, moraš opraviti vse zgoraj navedene naloge, tiste, ki jih imaš, vključno s tistimi, ki so vzporedne.

  Sorodne publikacije