Dragon Armor v Skyrimu. Kako najti zmaja oklep v igri "Skyrim"

V igri "Skyrim" obstaja ogromno število različnih oklepov in orožja, da bi naredili ali našli tisto, kar je lahko v procesu prehoda. In vsaka od njih ima močne ali zaščitne lastnosti. Ampak ni skrivnost, da je najboljša obleka drakonski oklep. "Skyrim" ima veliko nevarnosti, vendar bo ta oklep pomagal zaščititi tudi najbolj krvoločne pošasti.

Značilnosti

Dragonjev oklep v Skyrimu je sestavljen iz dveh sklopov težkega in lahkega oklepa. Vsaka od njih vključuje čelado, baldahin, škornje, rokavice in ščit. In vsaka od teh stvari ima povečano moč in raven zaščite, ki praktično ni analogov v igri "Skyrim". Dragonbone Mod Dragonbone dodaja priložnost za ustvarjanje ne le izboljšanih variant tega oklepa, temveč tudi omogoča, da ustreliš isto "klavno" orožje: kosti in raztegljive meče ter bodala, sekire in sekire, loke, kladivce, dvoročne meče in puščice. Torej, pripravite se na dejstvo, da boste morali zmaje ubiti "svežnje".


Osnovne značilnosti, ki jih ima Dragon Sky v Skyrimu, so same po sebi precej visoke, poleg tega jih je mogoče izboljšati tudi na stroju. " To zahteva kosti ali lestvice zmajev, odvisno od tega, ali želite izboljšati lahka ali težka oklep.

Smithov primer

Niti ne pričakujte, da bi v Skyrimu pomotoma našli Dragon Armor, ker tak oklep ne leži v deblih ali predalih. Poleg tega se ne nosijonasprotniki, zato ga vzemite s truplo ne deluje. Tudi takšne stvari ne bo prodal nekemu trgovcu. Ampak ne tako slabo. Ti sklopi bodo dobili s črpanjem "kovač." Seveda, da bi lahko postali na voljo ta oklep najbolj potrebujejo, da se naučijo to spretnost. Poleg tega, da je treba odpreti vse podružnice težka ali lahka oklep in ubiti toliko zmaji so ustvariti tak oklep bodo morali svoje kosti in tehtnico v precejšnji količini.


Na primer, da bi svetloba kyrasu mora imeti štiri kosov zmaj lestvice. In ustvariti celoten nabor tem oklep, kar potrebujete 14 "kosmiči" Best križarjenje. Še huje je v primeru "težka" oklep. Pripravite se, da vam je ta zmaj oklep v "Skayrymi", temveč vzpostavitev celotnega sklopa oklep oklep, zahtevajo, 6 kosov kosti in 13 "tehtnice", in da je le "oblačila" brez orožja. Toliko so za potovanje skozi soseski v iskanju "materiala".

in kode

Seveda, ukazi konzola se ne štejejo za "pošten" način pridobivanja vira v nobeni igri. Kaj pa, če želite, da bi dobili niz oklep zmaja prav zdaj, in ne želite, da črpalka "kovaštvo" ali Ribiči igre v iskanju krilati pošasti? V tem primeru, lahko uporabite poseben ukaz konzole, ki vam je takoj dala prave stvari v popisu. Če želite uporabiti ta način, morate odpreti konzolo igro. To je lahko ključ "~". Potem stepredpiše poseben predvajalnik player.additem in mu doda predmetno kodo in številko. Oklep oklepne tehtnice:
 • Kiraña - 0001393E.
 • Čevlji - 0001393D.
 • Rokavice - 0001393F.
 • Z čelado - 00013940.
 • Ščit - 00013941.
 • Komplet za hlače:
 • Kirasa - 00013966.
 • Čevlji - 00013965.
 • - 00013967.
 • Z čelado - 00013969.
 • Ščit - 00013968.
 • Na primer, da bi dobili oklepne rokavice, morate predpisati naslednji ukaz: player.additem 00013967 lahko dobite katerokoli stvar celo na začetnih ravneh igre.

  Sorodne publikacije