Vrste učencev v "Terariji"

V "Terarijah" bodo učenci postali vaši zvesti spremljevalci in vam pomagali premagati vse težave potovanja po svetu iger. Glede na vašo vrsto bodo ta bitja prenašala vaš značaj zase, prekrivala teren in celo sodelovala v bitkah. Poleg tega imajo nekatere od njih posebne lastnosti, ki so uporabne v eni ali drugi situaciji.

V nadaljevanju bodo obravnavane vse glavne vrste učencev v "Terarijah", kot tudi edinstveni učinki nekaterih od njih. Zaradi tega boste lahko ugotovili, katera od teh bitij morate dobiti na prvem mestu.


Dekorativni učenci

Ta bitja nimajo posebnih veščin. Samo sledijo tvojemu značaju, s svojo prisotnostjo razsvetlijo njegovo osamljenost. V tem primeru, okrasni študenti v "Terrariya" ne more umreti, ne interakcijo z mobs, in nikoli ne gredo daleč od svojega gospodarja. V zvezi z značilnostmi jih je mogoče pripisati posebni animaciji, ki jo uporabljajo ta bitja, če zaostajajo za vašim junakom (ali je v zraku). Na primer, Črna mačka bo za vami letela na metli, Puppy bo začel uporabljati svoj rep kot propeler, Dinosaur Hand pa bo pterodaktil in ga ujel. Karkoli je bilo, je pridobivanje veliko dekorativnih učencev dovolj težko. Nekateri so nagrada za umor posebej težkih šefov, drugi z majhno možnostjo, da se izločijo iz procesorja, nekateri pa so izdani samo zaudeležbo na posebnih dogodkih.


Glow učencev

Kako enostavno uganiti iz imena, žareče učenci v "Terariyi" služijo za osvetlitev lokacije. Zahvaljujoč njim boste lahko udobno potovali v temi, kot tudi raziskovali različne ječe in jame. Kot dekorativni, svetlobni učenci se ne izgubijo od sovražnikov in drugih virov škode. Vendar pa sami ne sodelujejo v bitki niti ne morejo sodelovati z okoljem ali NPC.
Poleg tega je vredno poudariti takšne hišne ljubljenčke kot Magic Lamp in izgleda sumljivo. Ne služijo le kot vir razsvetljave, temveč tudi osvetljujejo skrinje in rude, ki se nahajajo v radiju 16 blokov od njih. Kar se tiče sfere svetlobe, je bila odstranjena iz igre v eni od preteklih posodobitev. Preprosto povedano, če ste med gledanjem videa opazili kakšen igralec tega bitja, je bil video posnet v stari različici "Terarija".

Učenci jahanja

Kličejo učenca jahanja "Terrariya" (Mountain), vaš lik bo dobil nekaj koristi. Da, ta bitja ne morejo samo povečati hitrosti gibanja na tleh, ampak tudi dati junaku sposobnost za hitro letenje ali plavanje. Poleg tega je z izdajo obliž 1,3 je dodal sposobnost za boj, kot tudi ribolov, ki sedi na hrbtu jahanje živali. Za klic Mount, boste potrebovali posebno vabo, ki pade od nekaterih šefov, in je tudi nagrada za doseganje ribolova in sodelovanje pri dogodkih. Ko najdete ta element, ga boste morali postaviti v ločeno režoin pritisnite tipko "R" (privzeto). Upoštevajte, da če obesite obešanje med padcem, ne boste mogli leteti, ampak shranite možnost letenja.

Boj proti učencem

Boj proti učencem v „terorizmu“, znanem tudi kot služabnik in podanica, je zelo drugačen od vseh drugih zvrsti bitja. Najprej se skupaj z vašim junakom borijo z vsemi sovražniki, lahko pa tudi pobegnejo na več zaslonov in lovijo drugega nasprotnika. Poleg tega lahko hkrati prikličete do 11 minionov (včasih do 14), medtem ko drugi učenci obstajajo v eni sami kopiji.
Posebni strežniki se uporabljajo za klicanje uslužbencev in povečanje njihovega števila - predmetov in opreme s posebnimi lastnostmi. Prav tako ne pozabite, da se vsi pripadniki med seboj ne razlikujejo po hitrosti napada in s silo.

Sorodne publikacije