Kje najti karierne kamne v Skyrimu ali Kako začeti graditi dom v igri

Mnogi igralci so zainteresirani za iskanje kariernih kamnov v Skyrimu. Ta vir je potreben za začetek gradnje hiše ali posestva. Brez njega, ne glede na to, kako je poskušal, ne bi mogel utelešiti načrta v življenju. Skyrim privablja igralce s svojimi zmožnostmi. In gradnja - ena od možnosti za prosti čas. Da ne bi imeli težav na tem področju, mora igralec vedeti, kje dobiti te ali druge vire. Torej, kaj storiti s kariernim kamnom? Kje ga dobiti? In ali lahko nekako zberem vir z zalogo?
Težka preiskava

Prej ali slej bo vsak igralec pomislil, kje naj bi našel karierni kamen v Skyrimu. Vprašanje, kot je bilo že povedano, je pomembno. Odgovor na to bo olajšal proces izgradnje posestva. Dejstvo je, da se karierni kamni pridobivajo le na določenih mestih. Samo, da jih ni mogoče zaznati. Kot tudi zbrati vnaprej za stalež. Zato pri iskanju ni treba izvajati na igralni kartici. Ne bodo prinesli rezultatov. Razmišljanje o tem, kje najti karierne kamne v "Skyrim", bo imelo šele potem, ko bo igralec kupil zemljišče za gradnjo posestva. V tem času, da bi našel vir zaman.

Odkrivanje

Zato je čas, da igralec kupi parcelo za gradnjo hiše. In potem se izkaže, da je za nadaljevanje procesa potreben karierni kamen. Kje bo prikazan na zemljevidu? Ne bomo morali iti daleč. Kje najti karierne kamne v Skyrimu? Po nakupu parcele za posest lahkose sprehaja po okolici. V bližini prihodnje stavbe so gore. Prav v kamnitem območju v bližini kupljene parcele bo kamnolom kamnolom.


Za njegovo ekstrakcijo je potrebna skorja. Nikjer ni potrebe po dodatnih virih. To pomeni, da je pogled na zemljevid načeloma neuporaben. Ali lahko kupite ta gradbeni element nekje?

Nakup

Problem je zapleten. Veliko virov in predmetov v igri lahko kupite od različnih trgovcev. In kje najdeš kariere v Skyrimu? Že rečeno je bilo, da jih je mogoče pridobiti neodvisno. Z nakupom je vse bolj zapleteno.
Zakaj? Kamen za kamnolom se ne prodaja. Lahko pa ga kupiš. Ali bolje, vladar. Ponuja nakup gotovih modelov hiš. Potem boste morali trdo delati na notranjost. Toda svojega kariere ne prodaja ločeno. V skladu s tem več različic - ali igralec sam nysporit v skalah v bližini mesta v iskanju virov, ali kupi končal hišo od vladarja, ki ne zahteva nobenih dodatnih komponent, samo denar. Jasno je, kje najti karierne kamne v Skyrimu. Dejansko vse ni tako težko. Glavna stvar je, da skrbno pogledate gore in skale o kupljenih parcelah, prav tako pa ne oklevajte, da vnaprej razmislite o procesu.

Sorodne publikacije