Prehod "Metro-2". Opis igre

"Metro-2: Smrt vodje" - dolgo pričakovano nadaljevanje projekta ruskih razvijalcev, ki je izšel že pred svetovno znanim Metro 2033. Ta igra je izšla leta 2006, njen ustvarjalec pa so bile igre Orion. Seveda, ta projekt ni kot naslednja različica dogodivščin v podzemni železnici v Moskvi, vendar je vredno pozornosti. V tem pripomočku bomo odkrili zgodbo in mimo "Metro-2", prav tako pa bomo delili nekaj skrivnosti igre.

Zgodovina

Dejanje poteka eno leto po dogodkih prvega dela: Gleb Suvorov se je poročil z Elena Lapino, Natalia Mikhalova pa se je iz rane vrnila in se vrnila v pregib. Po smrti Jožefa Stalina v zgornjih položajih oblasti se je začel boj za mesto vodje države. Če se je Beria v preteklosti pojavila šele po neposrednem posredovanju Gleba in Helene, potem se je po smrti Stalina v ospredje postavil Lawrence Pavlovich in se odločil, da se bo maščeval ljudem, ki so mu raztrgali načrte.
Za to naroči Natalia Mikhailova, da aretira družino Suvorov. Ampak Gleba je uspela vzeti samo v priporu, in Elena je zmanjkala na ujetem položaju. Sedaj bo dekle moralo najti in rešiti svojega moža.


Prehod "Metro-2"

Po valju vzemite čiste sobe od vojakov in pojdite v hodnik. Tam boste srečali nekaj pehotnikov, ki jih je treba ubiti. Sedaj pojdite po hodniku na desno. V vašem rogu je več vojakov. Takoj, ko se ukvarjate z njimi, se obrnite, zaradi vrat, ki se nahajajozadaj, so borci. Po boju iti v daljni sobi. Tam boste našli odprto okno, skozi katero lahko pleza ven.
Pojdi na strehi, dokler mora sodišče premakniti tovornjak. Zdaj pa, da še naprej poteka "Metro-2", vaša junakinja je potrebno očistiti ozemlje od prispelih ojačitev. Potem uničiti borec, streljanje pred oknom in vzpon skozi luknjo v stavbi. Sedaj morate priti na podstrešje. To bi bilo enostavno, ker je samo en način in na način, da izpolnjuje le nekaj borcev.


Strehe

Da bi dobili ven, ustrelil nekaj vojakov, ki je sedel na strehi. Nato vzpon na cevi, skozi katere boste dobili na streho. V sobi z zlomljeno vrati je mogoče najti granate. Za nadaljevanje mimo "Metro-2", bi moral priti na vent cevi, ob katerem boste našli okno, ki vodi v stavbi. Po manjšem spopadu morali priti na naslednjo streho. Nato pojdite na kovinski lestvi in ​​se povzpeti na streho naslednje stavbe. Zdaj morate biti previdni, ker od naslednjega okna bodo prikazani borci. Vidstrilyavshys, spryhyvayte za gradnjo cev in potem - na strehi. Zdaj moraš iti desno do stavbe skozi okno, ki ga lahko premaknete na naslednjo lokacijo.

bitka ponovno

Ven podstrešju v osrednjem hodniku, ki jih bo treba, da bi ubil nekaj vojakov. Pojdi naprej in zavijete desno na prvem truplo borec. V sosednji sobi je luknja v tleh, skozi katere morate skočiti naspodnje nadstropje V sosednji sobi vašo junakino napadejo takoj štirje vojaki. Potem ko so jih premagali, pojdite na vrata, skozi katera so se pojavili strojničarji, in zavijte levo do konca. Za vrati, v bližini katere je deska, lahko dopolnite svoj arzenal, ki je bil izčrpan v bitkah "Metro-2".

Prehod naslednjega dela igre vas bo prisilil, da boste hodili po hodnikih in malo z vojaki. Na koncu se boste znašli na strehi, ki je delno obdana z rešetkami. Potem morate skočiti od desnega roba do ozkega prehoda in segati globoko v stavbo. Ne sprostite se, vojaki zasedajo naslednjo streho, tako da boste morali streljati. Cevi, ki so blizu okna, vam bodo pomagale priti v naslednjo sobo. Pojdite na druga vrata, skozi katera lahko pridete na streho. Nato boste najprej videli kamen in nato leseno stopnišče. Obstaja majhna površina poti, na kateri bo le en nasprotnik.

Kanalizacija

Nadaljnji napredek igre "Metro-2" vas bo pripeljal do vhoda v mestno kanalizacijo, skozi katero lahko pridete do tajne veje metroja metroja. V kleti gremo na nadzorno ploščo. Vaša junakinja mora biti vrnjena z različno obarvanim ventilom - blokira paro. Zdaj pa pojdite na rezervoarje in ga peljite na lestev. Pojdite do stene in skočite na cevi, ki se nahajajo v bližini daljnega okna. Iz tega kraja se lahko povzpnete v sobo. Sedaj čakate na neposredno pot, ki jo lahko zamenjamo. Ne pozabite, da boste srečali nekaj vojakov, zato nesprostite se

Prezračevanje

Ko dosežete shrambo, se likalnik vstavi v škatlo in skoči na njega iz stojala. S posnetki uničite prezračevalno mrežo in se povzpnite notri. Kako do prvega zavoja, ne mudi, ker bo zdaj nekaj borcev odprlo ogenj na ceveh. Ko se vse spusti, se pomaknite naprej do izhoda. Uničite naslednjo mrežo, toda preden se povzpnete ven, oddajte granatno jabolko ali steklenico vnetne mešanice, da nevtralizirate ujeto pehoto. Potem lahko nadaljujete prehod "Metro" (2. del).

Zbiralec

Skozi hodnik se boste znašli v delno poplavljenem območju, ki ga lahko zapustite skozi desna vrata. Najprej si oglejte, kajti tukaj lahko najdete kartuše. Pojdite po stopnicah in pojdite na levo stran. Na zadnjem zavoju najti vrata skrita za rešetkami. V notranjosti sobe najti desno stran lopute. Potopite se v njo in plavajte skozi predor do zadnjega levega rokava. Na tem mestu lahko požrete zrak. Izstopiti iz zbiralnika, pojdi desno in se povzpeti po stopnicah.
Tukaj boste čakali na več strojničarjev. Po bitki, pojdite na prehod, ki se nahaja na koncu hodnika. Pojdi po stopnicah in pojdi naprej. Kmalu na bojišče. Pomagajte premagati napad vojakov NKVD, nato pa pojdite na desno mimo na koncu zbiratelja.

D-6 Secret Metro

Tako smo prišli do sredine igre "Metro 2033"
. Če preidete naslednji odsek, boste malo napeti, ker bo na nekaterih mestih res težkoskozi Ko hodimo po hodniku do zastekljenega prostora, se pripravimo, da odprete ogenj na vojakih, posejanih v notranjosti. Po boju pojdite do skrajnih vrat. Vojak sedi levo od tebe - ubij ga in pojdi na lestev na desno. Ne sprostite se, ker boste začeli napadati ne samo spredaj, ampak tudi zadaj.
Pojdi na levo stran. V kontrolni sobi morate vklopiti stikalo, ki ga najdete na oddaljenem zidu. Izstopite iz sobe in pojdite do stopnic, ki vodijo do železniške proge. Na desni strani boste našli drugo nadzorno ploščo, ki bo pomagala blokirati premikanje vlakov.

Potovanje po skrivnih vejah

Po boju z nastopom dvigala se borci odpravijo do pregrade in gredo na desna vrata. Na izhodu iz prezračevalne komore vzemite nekaj pehotnikov, nato pa po tunelu držite levo stran. Na koncu pridite na vrata in pojdite skozi polpoplavljeno mesto do točke, kjer se komunisti borijo z neznanim sovražnikom. Po bitki se pogovorite z generalom, ki bo predal vaše dokumente. Ta akcija bo sprožila video o igri "Metro-2: Smrt voditelja".

Sprehajalne ovire

Po ogledu videa se premaknejo v globino prostora. V levem kotu sobe so vrata, skozi katera junakinja vstopi v desni hodnik. Pojdite do konca in se povzpnite po stopnicah. V sosednji sobi morate skočiti na cevi, ki gredo ob steno. Premaknite se na ploščad, na kateri so razpršene škatle in skočite na tisto, ki se nahaja v bližini ograje. Iz tega kraja se lahko povzpnete skozi ograjo.Spustimo se na železniško platno, po lestvi, ki se nahaja na desni strani in se povzpnemo navzgor. V preddverju se morate pomakniti na pravi prehod in pojdite na naslednjo vejo. Bodite previdni na dnu stopnic, ker je nadaljnja pot blokirana z ojačano skupino borcev. Ocenite stanje pred odhodom na barikade. V tej bitki je bolje uporabiti karabine in si prizadevati za ubijanje nasprotnikov, enega za drugim iz zavetišča. Po zmagi pojdite na pravi bager.

Skladišča

Da bi nadaljevali igro "Metro" (2. del), morate ubiti stražarje, ki so vozili po stolpu. Drugi vojak se skriva za vrečami na izhodu na dvorišče. Na ozemlju skladišča, pojdite na levi vogal, medtem ko poskuša ne premakniti stran od Gleb, ker zdaj je dokaj lahek plen za strojničarji. Po neuspešnem poskusu, da odprete vrata, morate ustreliti vse borce, nato pa po zidu odpreti prehod.
Sprehodite se po hodnikih, kjer občasno streljate nasprotnike, do avtomobila, ki ga najdete v globinah stavbe. Uničite stražarja in pojdite do vrat. Ko ste na dvorišču, ustreli vojake na stolpe. Potem pojdite v zgradbo, kjer boste lahko Glebu zagotovili zdravniško oskrbo z najdeno lekarno. Nato pojdite na hodnik, desno od tovornjaka. V eni izmed sob najdete izvrstno ostrostrelno puško.

Končno

Pojdite do vrat, okoli katerih stražar hodi in ga ubije. Preden vstopite, vrzite v sobonekaj granat Morda boste lahko uničili večino nasprotnikov, ki se nahajajo znotraj sobe. Potem vas čaka, da se premikate po skladišču, v katerem je bilo veliko sovražnikov. Torej moraš dobro kuhati. Na koncu bo vaša junakinja šla na ploščad, toda v tem trenutku bo skladišče opremljeno s strojnicami, da bo bitka končana. Premikanje po skladišču, čiščenje platforme na cesti. V skladišču, ki se nahaja za rešetkami, lahko najdete odlično protitankovsko pištolo. Na železniški postaji zavijemo levo in gremo v drugo nadstropje. V majhni sobi boste našli ostrostrelec, ki ga je treba ubiti. Po tem zavzemite njegovo mesto ob oknu, ker boste zdaj napadli Humbusa s pehotniki - morali jih boste ustreliti. S tem se zaključi prehod igre "Metro 2033" (2. del). Sovražnik je premagan, pravičnost zmaga in tvoja junakinja gre na zahod s svojim ljubljenim.

Sorodne publikacije