Podrobnosti o tem, kako postaviti neskončno ogrevanje v "COG GO"

Danes se bomo pogovarjali o tem, kako pripraviti neskončno ogrevanje v "CS GO". To vprašanje je še posebej pomembno za uporabnike, ki se odločijo za delo na enem od zemljevidov, na primer, da bi izboljšali svoje sposobnosti v metanju granat, vendar so bile težave s časom Warmap težave, saj je bilo zelo kratko. Težavo bomo poskušali rešiti.

Navodilo

Da bi ugotovili, kako v "COP" predpisati neskončno ogrevanje, morate najprej začeti igro. Nato pojdite v meni z naslovom »Pomoč in nastavitve«. Potem odpremo razdelek, ki ga podpišemo z "Parametri igre". Tam boste našli funkcijo »Omogoči konzolo za razvijalce«. Aktivirajte ga.


Na naslednji stopnji, rešitev za vprašanje, kako postaviti neskončno ogrevanje v "COP", pojdite na glavni meni. Nato izberite element, imenovan "Predvajanje s prijatelji". Pojdite na naslednji korak in kliknite gumb, imenovan "Parametri igre". Poiščite okno z oznako "Normalno". Nahaja se na vrhu zaslona. Udarili smo ga z miško. Namestimo katerokoli kartico. Nastavite zasebni dostop. Pričakujemo začetek bitke. Na naslednji stopnji potrebujemo ekipo na neskončnem ogrevanju v "COG GO". Če jo želite vnesti, odprite konzolo s pomočjo »e«. Vnesite ukaz bot_kick. Predpiši kombinacijo mp_warmuptime 9. Številke nimajo vrednosti. Vnesite mp_do_.

Nastavitve

Razpravljali smo o tem, kako v "COP" postaviti neskončno ogrevanje, vendar obstajajo tudiDodatne možnosti, ki jih morate vedeti. Na primer, lahko nastavite čas ogrevanja. Če želite to narediti, najprej vnesite ukaz goljufa 1.
Nato uporabimo kombinacijo mp_warmuptime. Dopolniti ga je treba s potrebnim številom sekund. Če želite ogreti za minuto, vnesite mp_warmuptime 60. Nato navedite kodo warmup_start. Pripravljen


Dodatne funkcije

Po potrebi lahko vadbo odstranite. Če želite to narediti, najprej vnesemo ukazno mizo: mp_do_warmup_stop. Nato navedemo kombinacijo: mp_warmuptime 0. Čeprav je za želeni učinek dovolj in eden od navedenih ukazov. Če je potrebno, lahko nastavite trening z roboti. Usposabljanje brez nasprotnika je lahko malo zanimivo, zato ustvarimo nasprotnike. Potem bomo korak za korakom pogledali, kako to narediti. S bot_kickom boksamo. Aktivirajte način ogrevanja. V konzolo vnesite kombinacijo bot_add_t. V tem primeru obstajajo nasprotniki-teroristi. Uporabite lahko tudi ukaz bot_add_ct. Tako nastanejo nasprotniki - posebne sile.
Po želji lahko igralni proces ustvari raznolikost, ki zagotavlja neskončno število kartuš. Za to obstaja ukaz sv_infinite_ammo 1. Uporabniku je na voljo tudi poseben način nesmrtnosti. Kliče ga ukaz boga. Včasih ogrevanje morda ne bo delovalo. To je mogoče zaradi zagona igre brez povezave. To težavo lahko rešite z naslednjo kombinacijo mp_warmup. Včasih lahko napako povzroči nepravilno vnašanje ukaznih ukazov ali ignoriranje njihovega zaporedja. Ta način potrebujemo tudi za ta načinizberite kartico To je cilj cilja usposabljanja. Zdaj veste, kako se v "COG GO" postavi neskončno ogrevanje.

Sorodne publikacije