Canon IP1800 Wave Printer: Lastnosti, opis, fotografije in pregledi

Jumbo tiskalnik vstopne ravni z demokratično vrednostjo in dobro za takšen razred naprav s tehničnimi specifikacijami je Canon IP1800. Gre za tistega, ki bo še naprej govoril: podrobnosti bodo obravnavane značilnosti njegove programske opreme, značilnosti in pričevanja lastnikov.

Tržni segment

Kot smo že omenili, izdelki iz proračunskega razreda vključujejo Canon IP1800. V tem primeru v začetnem nizu ni SNCB. Seznam vmesnikov je minimalen in zmogljivost je zelo skromna. Posledica tega je, da je obseg takšnega tiskalnika omejen le na majhne pisarne s številnimi osebnimi računalniki 5-7 kosov ali na domače pogoje. Za nekaj več, junak tega pregleda po privzetku ni izračunan.


Paket

Nekateri komentarji o konfiguraciji so na voljo v tem modelu tiskalnika. Vključuje naslednje:
 • Tiskalnik sam.
 • Napajalnik z vsemi potrebnimi žicami za priključitev.
 • CD z vsem, kar potrebujete za nastavitev in uporabo te programske opreme tiskalnika.
 • Garancijska kartica.
 • 2 kartuši.
 • Navodilo.
 • Na tem seznamu natančno manjka ena pomembna komponenta, brez katere tega tiskalnika ni mogoče uporabiti za predvideni namen. To je vmesniški kabel. Novo izdelanega lastnika tega tiskalnika bo moral kupiti posebej.

  Tehnološke nianse

  Tiskanje s toplotnim črnilom je v središču Canonovega IP1800. Ta model tiskalnika je natisnjen v štirih različnih barvah. V tem primeru je glavna barva črne barve, ki temelji na pigmentni tehnologiji, in se uporablja predvsem pri izpisovanju dokumenta ali slike v enobarvnem načinu. Preostale tri barve so vijolična, rumena in modra. V tem primeru je črnilo že narejeno z različnimi barvili. To je posledica kombinacije štirih prej omenjenih barv in slika se tvori med tiskanjem.


  Kartuše

  Canon iP1800 je namenjen za vgradnjo samo dveh kartuš. Kartuše za modele PG-37 ali PG-40 lahko namestite v črno vstopno režo. Osnovna nastavitev prihaja s prvo z zmanjšanim sredstvom za tiskanje. Drugemu se priporoča, naj ga kupi za zamenjavo in ima povečano zmogljivost. Podobna situacija z barvnimi kartušami. Njihovi modeli so CL-38 in CL-41. Prva je prvotno vključena v paket dostave, drugi pa ima večji obseg in večji vir.

  Seznam komunikacij

  Tiskalnik Canon IP1800 je opremljen z zelo skromnim kompletom za komunikacijo. Vključuje samo revizijo USB-vmesnika 2.0 na enega. V praksi se lahko tak tiskalnik uspešno poveže z vsemi drugimi specifikacijami tega načina prenosa podatkov. To pomeni, da so različice "YSB" s številkami 101.130 in celo 3.1. V vseh teh primerih mora IP1800 delovati odlično.

  Specifikacije za raztopino

  z ločljivostjo tiskanja. Proizvajalec sam opozarja, da so slike in slike, kot tudi običajni dokumenti v istem formatu - 4800 x 1200. Če pa so v primeru barvnih slik, fotografij ali slik takšne podrobnosti popolnoma upravičene, potem je v primeru enobarvnega tiskanja napačna. V slednjem primeru bo bolj praktično zmanjšati dovoljenje dokumenta na 1200 x 1200. To bo zmanjšalo porabo črnila in pospešilo tiskanje. Še posebej, ker obstaja takšna priložnost na ravni programske opreme.

  Mere strani

  Zaključek dokumentacije ali slik na listih formata A4, "naostrenih", v prvi vrsti s Canon Pixma IP1800. Kartuša, tiskalnik in programska oprema omogočajo tiskanje na ta list brez omejitev. Na seznamu podprtih formatov obstajajo tudi fotografije velikosti 15 x 1018 x 1018 x 13 in celo 25 x 20. Kot v prejšnjem primeru se tiskanje v takšnih formatih izvaja tudi brez polj. Prav tako lahko izvede zaključek na papirju z velikostjo kreditne kartice te naprave.

  Hitrost tiskanja

  V načinu črnega in belega tiskanja lahko ta začetni tiskalnik oddaja 22 strani na minuto. Malo bolj skromno delovanje pri tiskanju v barvah. V tem primeru lahko v isti minuti računate na 16 strani. V tem primeru pri tiskanju fotografije v najboljši možni kakovosti za eno papirno kopijo traja približno 70 sekund. Njegove dimenzije bodo 15 x 10.

  Nianse programske opreme

  Atuporabo v povezavi z dvema programskima platformama, ki ciljajo na Canon IP1800. Eden od njih je "Windsor", ki ga je razvil Microsoft. V tem primeru obstajajo gonilniki za 2000 Server, XP in Vista. Druga varianta sistemske programske opreme je MacOS. Njena različica ne sme biti nižja od 1028, vendar ne višja od 10.4. Vsi drugi operacijski sistemi ne bodo mogli v celoti delati s tem modelom tiskalnika zaradi pomanjkanja potrebnih gonilnikov.

  SNPF

  Kot je bilo že omenjeno, začetna nastavitev te periferne naprave ne zagotavlja sistema HLR. Toda problem njegove odsotnosti je mogoče rešiti preprosto z namestitvijo zunanje komponente. Pomembno je upoštevati eno pomembno točko v zvezi z delovanjem Canon IP1800: kartuše, vendar je v tem primeru bolje uporabiti že s povečano zmogljivostjo. Imajo povečan vir, kar vam omogoča, da se zanašate na daljšo življenjsko dobo. Prav tako bistveno zmanjša stroške enega prstnega odtisa, ko je opremljen s podobnim sistemom Canon IP1800. SIPP, namestitev in konfiguracija tega ni tako zapletena operacija, in s tem je povsem možno, da vsak uporabnik ravna.

  Lastniki takšnega podsistema tiskanja

  Za uspešno in ekonomsko upravičeno delovanje tega proračunskega tiskalnika mora biti nujno opremljen sistem NPC. Vse ostalo je najprej v tem tiskalniku. To je hitrost, sprejemljiva kakovost tiskanja in podpora za najpogostejše in najbolj priljubljene papirne formate. Edini minus je drag potrošni materialmateriali za vložke Ampak to je namestitev sistema NPCH in rešuje ta problem popolnoma in popolnoma. To je točno to, kar lastniki tiskalnika govorijo o tej tiskalniški napravi po vsem internetu. Skromen seznam podprtih sistemskih programov je mogoče pripisati tudi slabostim, vendar to ni več problem te naprave, temveč večina proizvajalcev teh izdelkov, ki preprosto ignorirajo alternativno programsko opremo, ki postaja vse bolj priljubljena vsak dan.

  Povzetek

  To je skoraj popolna rešitev za Canon IP1800, tako za majhne pisarne kot za dom. Edina pomembna stvar v tem trenutku je predkompleksiranje sistema NPC. Njegova uporaba lahko bistveno zmanjša stroške enega prstnega odtisa in ekonomsko upravičuje uporabo take periferne naprave na proračunski ravni.

  Sorodne publikacije