Pametni telefon Fly FS501: Lastnosti in povratne informacije

Trg za digitalne naprave se je dolgo zdel Fly, ki potrošnike pogosto zadovoljuje s svojimi izdelki. Jezik v članku bo objavljen v znanih pripomočkih. Pametni telefon Fly FS501 Nimbus 3 se je izkazal na dobri strani, kar zanima potencialne kupce.

Zaključek

Paket je standarden in nič posebnega. Škatla, v kateri je nameščen pripomoček, je izdelana iz tankega belega kartona. Ima vgrajeno napravo, polnilnik, kabel za povezavo z računalnikom in žične slušalke. Kot je za slušalke Fly FS501 Nimbus 3, je treba omeniti, da so plastične, niso opremljene z mešalniki in imajo tudi standardni videz. Torej, če kupec rad vsak dan posluša glasbo na poti do zaposlitve ali študija, je vredno kupiti slušalke, ki niso na voljo. To vam bo omogočilo, da boste dobili boljši zvok in vam dali veliko več udobja.

Oblikovanje

Telefon ima odličen videz. Sam po sebi je dimenzionalen, zaslon ima premer 5 palcev. Robovi telesa imajo narezano obliko, vogali so zaobljeni na hrbtu. V roki, glede na povratne informacije potrošnikov, je naprava udobna. Tudi s tem, da ima pametni telefon vzmeten pokrov, se drsi rahlo, zato ga je treba nežno obvladovati. Pametni telefon Fly FS501 ima dokaj veliko debelino. Glede na sodobne standarde je zelo majhen - skoraj 10 mm. Ampak to je povsem mogoče reči, da le poudari to napravo med vsemi drugimi.

Nad zaslonom lahko opazite tudi sprednjo kamerotudi zvočnik. Kasneje pride do umazanije, vendar če to sledite in jo očistite pravočasno, potem ne bo težav z občutljivostjo sogovornika. Zaslon med klicem z naročnikom se vedno izključi brez prekinitve, če telefon dvignete k ušesu. Toda nenavadno dejstvo je, da je iskanje senzorja bližine dovolj težko. Proizvajalec je v svojih značilnostih poudaril tudi naslednje - ni. Razumeti, kaj je razvijalec storil - skrival del pod mrežo dinamike, ali spoznal nekaj zanimivih in novih tehnologij - na žalost je to nemogoče.

Pod zaslonom so na voljo posebni gumbi, ki omogočajo upravljanje naprave. So občutljivi. Za vse operacijske sisteme Android so podobni ključi standardni. Občutljivost je drugačna, vendar ni dobila osvetlitve. Na desni strani lahko vidite gumb na telefonu Fly FS501 Nimbus 3, kot tudi rocker za nadzor glasnosti. So na priročnem mestu, nagnjeni ven iz telesa, odziv je precej hiter, navajanje na njihovo lokacijo bo enostavno. Priključek USB kabla se nahaja na tej strani. To je neprijetno, saj je še vedno nekaj pristanišč. Nekaj ​​sekund boste morali porabiti, da boste razumeli, kaj je potrebno. Zvok je na vrhu. Standardna je - 35 mm. Spodaj je prikazan samo mikrofon. On je edini, zato je odgovoren za snemanje zvoka za video in se uporablja za pogovor z naročnikom. Zadnja (glavna) kamera je nekoliko zunaj telesa. Izgleda zanimivo. Včasih ustvarja občutek, da obstaja primer s posebno kamero,v obliki pametnega telefona. Dejstvo je, preprosto odločil proizvajalec s poudarkom, da pripravi objektiv. Zadnji pokrovček je odstranjen čim lažje. Pod njim lahko najdete dve kartici. Prva od njih je "mikro" velikost za internet, druga standardna vrsta za pogovore. Po želji se lahko njihova nastavitev v nastavitvah enostavno spremeni. Radiomodul je samo eden, zato bo, ko boš govoril z enim prijateljem s sedmimi karticami, vedno na voljo.

Zaslon

Telefon Fly FS501 Nimbus 3 Black je dobil neznan ekran znamke. Pokrito je z zaščitnim steklom, ki vam omogoča zaščito zaslona pred poškodbami. Plošča ni dobila posebne prevleke, zato je vse prstne odtise takoj po dotiku enostavno videti. Na ulicah med svetlim soncem takšna neugodnost ovira dobro opazovanje. Zaradi tega boste morali nenehno čistiti pametni telefon. Toda ta vidik je pogosto prisotna v napravah, ki stanejo ne več kot 4000 UAH. Obstajajo tudi težave z vidnimi koti. Zaslon je TFT tipa, zato ne moremo pričakovati nobene druge situacije. Če telefon rahlo zavrnete pod pravim kotom, lahko opazite, da je svetlost močno padla, barve so se spremenile. Ločljivost zaslona je 854 x 480. Za zaslon s premerom 5 palcev, ta indikator ni dovolj, tako da lahko pikselacijo opazimo s prostim očesom.
Če povzamemo značilnosti zaslona, ​​moramo reči, da je zaslon najšibkejši kraj.

Specifikacije

Še naprej pregledujemo pripomoček Fly FS501. Funkcije telefona bodo zanimive za mnoge. Pametni telefon delujeprocesor s 4 jedri. Urna frekvenca je 12 GHz. Video čip, nameščen na telefonu, je Mali-400 MP. RAM je precej majhen. Od razpoložljivih 512 MB je uporabnik dobil le 187 MB. Notranji pomnilnik je bil 4 GB. Od teh je potrošnik prejel nekaj manj kot 25 GB. Če želite, lahko namestite pomnilniško kartico do 32 GB. Zaslon ima ločljivost 854 x 480 px. Sprednja kamera je precej slaba. Njeno dovoljenje je 03 Mp. Glavni samodejno ostrenje nima kamere. Možno je fotografiranje z ločljivostjo 5 MP. Povprečje baterije - 2 tisoč m. Tip: litij-ionski. Senzorični deli imajo merilnik pospeška in senzor za prilet. Telefon Fly FS501 Nimbus, ki je 3 pregledovalnika spodaj, teče Android 4.4.


Kljub dejstvu, da pametni telefon pripada državnim uslužbencem, je „železo“, vzpostavljeno za njegovo delovanje, povsem primerno in deluje odlično. Treba je opozoriti, da se naprava upočasni pri nalaganju težkih aplikacij, vendar ne za dolgo. To ne vpliva na proces igre. Primer je dejstvo, da se pri pomikanju po meniju ali seznamu shranjenih naročnikov telefon ne upočasni, kar je precej radostna novica. Pri vrednotenju delovanja pametnega telefona s programi, ki delujejo s 3D grafiko, je treba omeniti, da ni težav. To pa velja samo, če nastavite minimalne nastavitve kakovosti slike.

Kamere

Vgrajena sprednja kamera v Fly FS501 je prejela samo 03-megapixel matrico. Takoj je treba opozoriti, da je takšno dovoljenje primerno le za pogovore kot spletne konference. Glavna kameraje opremljen s samodejnim ostrenjem, vendar ima ločljivost 5 MP, kar se zelo razlikuje od prednjih indikatorjev. Če želite odstraniti besedilo ali znak brez izgube kakovostnih črk, ne bo delovalo. Končne fotografije se zameglijo, z zvoki in drugimi negativnimi učinki uporabe poceni matrik.
Po želji lahko snemate HD video. Ima ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik. Možno je snemati posebne video posnetke, ki so nekoliko podobni animacijam "gif".

Avtonomno delo

Že je bilo napisano - pametni telefon Fly FS501 je prejel baterijo 2.000 čarovnikov. Če govorimo o teoriji, bi morala biti takšna baterija dovolj za tri do štiri dni trajanja baterije. Ampak, žal, to skoraj ne sovpada s kazalniki tega pametnega telefona. Z aktivno uporabo, ki pomeni 20 minut pogovora z naročniki, interakcijo s socialnimi omrežji in njihovimi aplikacijami, brskanje po spletu, delovanje 2 SIM kartic naenkrat, opisana naprava lahko traja največ en dan. Nekaj ​​dni brez polnjenja bo to nerealno težko. Večino energije ne porabi Wi-Fi (ki je zavzel drugo mesto) in mobilni internet. Če telefon ne uporablja, izklopite vse aplikacije, potem je popolnoma nezaračunano, da lahko delajo zahtevani čas - 3-4 dni. Iz negativnih točk je treba opozoriti, da če je indikator baterije približno 15%, potem lahko v nekaj minutah ta številka zlahka skoči na 4%.

Sistem

Pametni telefon Fly FS501 deluje na starejši različici Android 4.4. "strojni del, zato se pritoževanje ni vredno. Nad operacijskim sistemom je posebna lupina proizvajalca pripomočkov. To pojasnjuje veliko število aplikacij Fly, ki so "zašite" v napravo. Če imate željo, lahko preprosto posodobite različico sistema na novejšo.

Pozitivni odzivi potrošnikov

Vsi dobri pregledi telefona ostajajo potrošniki, vplivajo na izjemno zapleten videz in na material, iz katerega je pametni telefon izdelan. Plastika je visoko kakovostna, če ne bo prišlo do napak, če ne bo prišlo do napak. Veliko ljudi ima radi polnjenje. Čeprav procesor včasih ne vzdrži izdelkov, ki zahtevajo veliko virov, mu ne preprečuje, da bi se popolnoma odzval na osnovne funkcije. Priložnostne aplikacije, ki ne vlečejo veliko RAM-a, dobro delujejo. Privablja kupce in stroške pripomočka. Tudi če je telefon odličen, je njegova cena zelo majhna in v celoti opravičuje vse slabosti, ki jih uporabniki navajajo.

Negativne povratne informacije

Vsi odzivi potrošnikov so povezani z dejstvom, da je kakovost zaslona dovolj zaželena. Matrika je preveč slaba, celo za proračunerja, resolucija pa se ne prilega zaslonu, pokvari stanje, ki je bilo. Gadget kamera tudi ni zadovoljna z mnogimi. Slike zelo slabe kakovosti. Prikazanih je zelo malo barvnih shem, besedilo pa je skoraj nerealno. Še ena pomanjkljivost kupcev je RAM. 512 MB - zelo majhen indikator. Mnogi telefoni s podobno vrednostjo imajo 1 ali 2 GB.

Prednosti

Kaj je lahkorazlikovati od pozitivnih trenutkov pametnega telefona Fly FS501? Mnenja pravijo zase, vendar je najbolje, da "tvegate" in jih izkoristite ločeno. Vmesnik ima dobro raven optimizacije. Zaslon je velik, majhna pisava je jasno vidna na njem. Hkrati lahko uporabite dve sim kartici. Vgrajen senzor bližine, ki izklopi zaslon telefona med klicem z naročnikom. Komplet vključuje slušalke, ki imajo na splošno dober zvok, kot je za svojo ceno.

Slabosti

Vsak telefon ni napačen, zato Fly FS501 ni nobena izjema. Če je velikost zaslona prednost, potem je značilnost "slab minus". Vredno je reči, da se IPS tehnologija ne uporablja. Samodejno ostrenje nima kamere. Šibka baterija, ki jo je treba nenehno polniti, kar prinaša veliko nevšečnosti.

Povzetek

V običajnih prodajalnah na drobno lahko telefon Fly FS501, kot je opisan zgoraj, kupite za največ 5500 rubljev. Stroški so ustrezni. Ni pretirana in ni prenizka za takšen telefon. Od vseh svojih konkurentov je ta pripomoček drugačen z vidika zmogljivosti in hitrosti. Vmesnik teče gladko. Včasih se zgodi, da pametni telefon bolj "misli" kot ponavadi, vendar se ne upočasni na vsakem koraku - to je prijetno. Na splošno bo pripomoček uporaben za tiste, ki ga potrebujejo samo za klepet ali sporočila. Pametni telefon je primeren tudi kot druga delovna naprava, pogosto ga kupijo otroci. Pri padcu se ne bo zlomil, kar bo zadovoljilo vsakega potrošnika. Pametni telefonima nekaj pomembnih slabosti, vendar če ga ne kupite kot fotoaparat ali igralno napravo, je to idealno za poslovneže ali zaposlene. Še posebej, ker njegova vrednost upravičuje čim bolj vse zgoraj omenjene pomanjkljivosti.

Sorodne publikacije